Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–0



Πολύ δυνατό παιχνίδι σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο! Βουλιαγμένη και Αφιδναϊκός έμειναν στο 0-0, σε ματς με λίγες καλές φάσεις. Η Βουλιαγμένη πίεσε περισσότερο για το νικητήριο τέρμα αλλά ο Μορφονιός με την παρέα του, στάθηκαν εξαιρετικά και δεν δέχθηκαν γκολ…
Ο Αφιδναϊκός πήγε για την ισοπαλία και την πήρε ενώ με αντεπιθέσεις απείλησε σε δύο περιπτώσεις (πρωταγωνιστής ο Μίχας). Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Χατζηνικολάου και μια προσπάθεια του Παφίτη, που ο τερματοφύλακας Μορφονιός απέκρουσε με εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Μετά το 70' που ο Αφιδναϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τάσου Γιώτη (κόκκινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο).
Η Βουλιαγμένη πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο 15λεπτο αλλά δεν είχε αποτέλεσμα στις τελικές προσπάθειες.
Διαιτητές: Μανιώτης – Καραθανάσης, Αλεξοπούλου. Παράγοντες της Βουλιαγμένης εξέφρασαν έντονα παράπονα τόσο για την διαιτησία όσο και την βοηθό (δεν γνωρίζει το οφ-σάιντ)!
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Μανταλώζης, Αντωνόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Παπανικολάου, Καρδαμίτσης, Μαντακίδης, Κωνσταντόπουλος (46' Μπακούρος), Χατζηνικολάου (80' Αποστολόπουλος), Παφίτης, Πουλάι.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας, Τάτσης, Παν. Νικολάου, Σισμανίδης, Κλίσι, Άλι (85' Δημητριάδης), Ζουβερέλλης, Μίχας (80' Τσαλίδης), Γιάν. Νικολάου (75' Τριαντάφυλλος), Αναστ. Γιώτης.

* Στην διαμαρτυρία της για τους διαιτητές της συνάντησης, η Βουλιαγμένη αναφέρει: «Για άλλο ένα παιχνίδι, ο διαιτητής του αγώνα κ. Μανιώτης κάνει τα στραβά μάτια σε καθαρό πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας και αποβολή (ήταν τελευταίος παίκτης) του εριστικού αντίπαλου τερματοφύλακα στο 9’ λεπτό! Οι δε επόπτες έκαναν τα στραβά μάτια σε βρισιές και κλωτσιές αντιπάλων προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Επίσης, η κ. Αλεξοπούλου σίγουρα έχει ξεχάσει τι σημαίνει ο ορισμός του οφ-σάιντ, όταν δύο φορές έκοψε τους επιθετικούς μας, που ήταν τουλάχιστον 2 μέτρα πίσω από τον αμυνόμενο, να σκοράρουν… Χωρίς καμία λογική. Γι’ αυτό δικαιολογημένα εισέπραξε το γιουχάισμα από την εξέδρα! Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές σε έναν αγώνα πρέπει να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας… Κι επειδή απ’ ότι φαίνεται ο κ. Μανιώτης έχει κακές διαιτησίες και σε άλλους αγώνες της ΕΠΣΑΝΑ, καλό θα ήταν να κάνει κανένα σεμινάριο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money