Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

«ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΡΥΣΑΦΗ



«ΕΠΣΑΝΑ Νέα Δυναμική» είναι το όνομα της παράταξης που οργανώνει το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής Σταύρος Χρυσάφης, ενόψει των αρχαιρεσιών του προσεχούς Ιουνίου.
Σε ανακοίνωση που διένειμε την Τρίτη 16/2/2016, τονίζει την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία (και μόνο) της Ένωσης, μαζί με φιλόδοξους νέους παράγοντες που θα απαρτίζουν την κίνησή του…
Ο Στ. Χρυσάφης είχε από καιρό ενημερώσει ότι ενδιαφέρεται να γίνει πρόεδρος της Ένωσης αλλά ουδέποτε ανέφερε ποιες ομάδες και παράγοντες τον στηρίζουν! Άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της σημερινής αδύναμης και συγκυριακής διοίκησης, η οποία στηρίζεται σε παράγοντες που δεν διαθέτουν την υποστήριξη των σωματείων και συνεχίζουν να διοικούν ως διοίκηση μειοψηφίας, ύστερα από την έκτακτη Γ.Σ. του περασμένου Δεκεμβρίου. Υπάρχουν πολλές παρατηρήσεις που μπορεί να κάνει όποιος θέλει να αναλύσει την επίσημη ανακοίνωση δημιουργίας παράταξης από τον συγκεκριμένο παράγοντα, αλλά θα περιμένουμε να περάσει λίγος χρόνος προτού το κάνουμε δημόσια…
Στην σχετική δήλωσή του, ο κ. Χρυσάφης επισημαίνει:
«Η ΕΠΣΑΝΑ αξίζει πολλά και για να τα αποκτήσει χρειάζεται αγώνας. Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης λοιπόν αποφάσισα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής στις προσεχείς αρχαιρεσίες. Παράλληλα, ανακοινώνω την κίνηση «ΕΠΣΑΝΑ Νέα Δυναμική» που θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ένωσης και θα απαρτίζεται στην συντριπτική της πλειοψηφία από ανθρώπους, νέους και φιλόδοξους που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Η διαδρομή δεν θα είναι εύκολη. Απαιτεί κοπιαστική δουλειά προκειμένου η ΕΠΣΑΝΑ να επανακάμψει και να επανέλθει σε τροχιά προόδου. Εγγυώμαι πως θα εργαστώ για να ξεκολλήσει από την στασιμότητα που έχει περιέλθει και την αφερεγγυότητα που την οδήγησαν κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτοί που έσπειραν ανέμους και στις επικείμενες εκλογές θα θερίσουν θύελλες.
Όμως η κρισιμότητα της κατάστασης δεν αφήνει περιθώρια για προσωπικούς διαξιφισμούς και στείρες αντιπαραθέσεις. Για το καλό της Ένωσης και κυρίως των ερασιτεχνικών σωματείων, δεσμεύομαι υπεύθυνα ότι  θα κάνουμε μια νέα αρχή. Απευθύνομαι σ’ αυτούς που έχουν κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν και τους καλώ να συνταχθούν στη νέα κίνηση. Έτσι ώστε με ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, να κάνουμε μια νέα αρχή για την ΕΠΣΑΝΑ».
                                                                                                    Σταύρος Χρυσάφης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money