Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΠΛΗΡΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Ο 13ος τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ των ομάδων Τριγλίας Ραφήνας-Νικολακάκη διεξάγεται σήμερα Τετάρτη 24/2/2016, ώρα 15.30’ στο δημοτικό στάδιο Βάρης «Κων. Μπαγλατζής».
Διαιτητής του τελικού ορίσθηκε η διεθνής Ελένη Αντωνίου, με βοηθούς τον Παντελή Σπυρόπουλο και την Κατερίνα Γκόντα. 4ος διαιτητής ο Μιχάλης Αντιπαριώτης. Παρατηρητές αγώνα οι κ.κ. Κώστας Στεργίου και Γιάννης Χασιώτης.
Η διαιτητική 4άδα (από αριστερά): Αντιπαριώτης, Αντωνίου, Γκόντα, Σπυρόπουλος
Ο Νικολακάκης παίζει για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά η Τριγλία έχει ήδη αγωνισθεί και ηττηθεί σε 3 τελικούς, με Παμπαιανικό (2009), Ωρωπό (2010) και Κεραυνό (2013)! Επίσης, στον τελικό της ΕΠΣΑ 1987: Πεύκη-Τριγλία 0-0 (4-3 πέναλτυ)!

ΤΡΙΓΛΙΑ: Η επιθυμία για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου από την Τριγλία είναι μεγάλη και όλοι στις τάξεις της ομάδας, αισιοδοξούν ότι αυτή την φορά οι Τριγλιανοί θα καταφέρουν να μεταφέρουν την κούπα στην πόλη τους. Τις προηγούμενες φορές η Τριγλία έφθασε στην βρύση, αλλά νερό δεν ήπιε καμία φορά! Τώρα όλοι λένε «είναι η σειρά μας» και χωρίς να υποτιμούν την ομάδα του Νικολακάκη, φέρονται αποφασισμένοι να τα «δώσουν όλα» για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Καλοπήτας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, κι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Με ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Τριγλίας ενημερώνει, κατόπιν αιτήματος πολλών φιλάθλων, κυρίως μαθητών Λυκείου, ότι η αναχώρηση των πούλμαν για Βάρη, θα γίνει στις 14.15’. Επίσης, η επιτροπή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, κάλεσε τους γονείς και τους αθλητές των ομάδων υποδομής, να δώσουν μαζικό παρόν στο γήπεδο Βάρης, για τον τελικό του Κυπέλλου. «Όλοι μαζί, για να φέρουμε την κούπα στην Ραφήνα», αναφέρει στο μήνυμά της η επιτροπή των τμημάτων υποδομής.
Εξάλλου, ο βετεράνος παίκτης της Τριγλίας Τζώνυ Κανσός, θυμήθηκε τον τελικό του 1987 (στην τότε ΕΠΣΑ), κι έγραψε: «Μου μύρισε ο τελικός της Τετάρτης και θυμήθηκα τον τελικό του 1986-87, που για εμένα ήταν ο πιο δύσκολος, γιατί τότε παίζαμε με όλες τις ομάδες της Αθήνας και της Δ’ Εθνικής», αναφερόμενος στον τελικό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Πεύκη, που έγινε προ 30ετίας, προσθέτοντας: «Ας ελπίσουμε ότι αύριο -επιτέλους- θα το κερδίσουμε»!

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στον τελικό και η ομάδα του Νικολακάκη! Με αφορμή το σπουδαίο παιχνίδι, ο ιδρυτής και ισχυρός άνδρας του συλλόγου Θανάσης Νικολακάκης, απηύθυνε κάλεσμα σ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο, με το ακόλουθο μήνυμα: «Στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να σηκώσουμε το Κύπελλο, καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο που αγαπάει την ομάδα, να δώσει βροντερό παρόν. Πρέπει όλοι μαζί, να είμαστε εκεί και να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας»!
Ο προπονητής Κώστας Βρεττός, έχει στην διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδας, που αναμένεται να έχει την υποστήριξη αρκετών φιλάθλων από την πολυπληθή περιοχή των Αχαρνών.

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ: Στο καθιερωμένο δείπνο γνωριμίας των φιναλίστ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (22/2/2016) στην οικογενειακή ταβέρνα «Ελαιώνας», στην Παιανία, με αφορμή τη διεξαγωγή του  τελικού Κυπέλλου Τριγλίας-Νικολακάκη, παρέστησαν οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι διοικήσεις των δύο συλλόγων. Παρόντες επίσης, οι διοικούντες την Ένωση, τα μέλη της Επιτροπής Κυπέλλου, οι γιατροί, οι παρατηρητές του τελικού, στην εκδήλωση που οργανώνει κάθε χρόνο πριν τον τελικό του Κυπέλλου η ΕΠΣΑΝΑ.
Όλα κύλησαν όμορφα, καθώς επικράτησε ιδανικό αθλητικό πνεύμα μεταξύ των αντιπάλων ομάδων και των παραγόντων τους. Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου Γιώργο Φλαμπούρη και στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι κ.κ. Γρηγόρης Αποστολίδης, Δημήτρης Βελτανιώτης, Μανώλης Ντόμπροβιτς, Κώστας Κώτσαινας.
Μονιασμένοι κι αγκαλιασμένοι σηκώθηκαν και μίλησαν οι πρόεδροι των φιναλίστ κ.κ. Νικολακάκης και Σολδάτος, όπως και οι προπονητές κ.κ. Βρεττός και Καλοπήτας, και οι αρχηγοί των δύο ομάδων Βαγγέλης Τσέπας της Τριγλίας και Γιώργος Πιτσούνης του Νικολακάκη.
Ο προπονητής του Νικολακάκη Κώστας Βρεττός, μεταξύ άλλων, τόνισε (με αφορμή την πρόσφατη ήττα από τον Φωστήρα) απευθυνόμενος προς τους παίκτες της Τριγλίας: «Παιδιά χάσατε μια μάχη. Όμως, μπορείτε να ανακάμψετε και να βρεθείτε στην Β' Εθνική»! Και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων σχεδόν των παρισταμένων.

Τσέπας - Πιτσούνης
Καλοπήτας - Βρεττός
Νικολακάκης - Σολδάτος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money