Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–2


Φάση από τον αγώνα


Ντέρμπυ ήταν η αναμέτρηση του γηπέδου Παιανίας, αλλά στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός με τον Σέλβια σε κέφια, πέτυχε 3 γκολ κι ας προσπάθησε όσο μπορούσε η Σταμάτα, που σημείωσε δύο τέρματα, παίζοντας κι αυτή πολύ καλό παιχνίδι! Έτσι, ο Παμπαιανικός βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.
Στο 52’ άνοιξε το σκορ (1-0) ο Σέλβια (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν σε θέση οφ-σάιντ)! Λίγο αργότερα (60’) ο Χατζής πέτυχε το 2-0 αλλά στο 70’ ο Καλογήρου με σουτ εκτός περιοχής μείωσε (2-1).
Ο Σέλβια κτύπησε πάλι στο 77’ για το 3-1 και στο 85’ ο Κοσμάς Πέππας μείωσε σε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Παμπαιανικός παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες (είχε απουσίες και κτύπησε στο α’ μέρος ο Παπασωτηρίου στον αυχένα αλλά συνέχισε). Η Σταμάτα στο 90’ ζήτησε πέναλτυ υποστηρίζοντας ότι ο Κοτροζίνης μαρκάρισε αντικανονικά εντός περιοχής τον Σάββα. Όμως ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό.
Ο Παπασωτηρίου μετά την λήξη του αγώνα μεταφέρθηκε με διάσειση στο ΚΑΤ, όπου υπέστη εξετάσεις και του συστήθηκε 20ήμερη θεραπευτική αγωγή!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τριγάζης, Βλαχόπουλος. Ο διαιτητής απάντησε σε σχετική ερώτηση για την φάση του πέναλτυ, ότι δεν είδε επαφή των παικτών στην συγκεκριμένη φάση.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Λαλαούνης, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Χατζής, Σέλβια, Γκόμπλιας, Λαγός (68’ Γιαμάς), Τσιγάρας (59’ Δημήτρουλας), Τσιτιμάκης (80’ Αντωνόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (58’ Τσαβδαρίδης), Μητρόπουλος (15’ λ.τρ. Μανασίδης), Κ. Πέππας, Μπόρας, Ν. Πέππας, Αγουρίδας, Καβάσης (46' Γεωργαμλής), Καλογήρου, Σάββας.

* Εχθρική χαρακτηρίζει -σε ανακοίνωσή της- την διαιτησία του Θαν. Ζαχαρόπουλου και του βοηθού Α. Βλαχόπουλου, η διοίκηση της Σταμάτας, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής δεν έδωσε στο 90’ πέναλτυ (και κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο παίκτη) υπέρ της Σταμάτας ενώ ο βοηθός δεν υπέδειξε οφ-σάιντ (τουλάχιστον 3 μέτρα) στο πρώτο γκολ του Παμπαιανικού. Αντίθετα, συγχαίρει τον έτερο βοηθό Α. Τριγάζη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money