Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–0


Φάση από παλαιότερο αγώνα των δύο ομάδων στον Κουβαρά, με τον ίδιο διαιτητή...

Το 0-0 της Δόξας Κορωπίου με τον Κουβαρά, στο γήπεδο «Αντ. Πρίφτης» του Κορωπίου, στιγματίσθηκε από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φύλλο αγώνα είναι εξαιρετικά επιβαρυντικό για την ομάδα του Κουβαρά. Πάντως, οι παράγοντες του Κουβαρά ήταν πολύ εκνευρισμένοι με τις αποφάσεις των διαιτητών. Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για γκολ που πέτυχε ο Γκαβασιάδης στο 35’ κι ακυρώθηκε γιατί ο παίκτης του Κουβαρά έκανε φάουλ αλλά ο βοηθός τον «συνέλαβε» και σε θέση οφ-σάιντ. Επίσης, διαμαρτύρονται για την αποβολή του Λεβένη στο 55' με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Τέλος, η πιο καθοριστική φάση που ξεσήκωσε τους Κουβαριώτες, ήταν η ακύρωση γκολ του Γαλάνη στο 83’, που εκμεταλλεύθηκε ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα Μιχάλη σε σουτ του Κοντζιά και σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπεδείχθη σε θέση οφ-σάιντ ο σκόρερ…
Ο Κουβαράς στον αγώνα ήταν ελαφρώς καλύτερος της Δόξας, σε παιχνίδι ποιοτικά κακό, με ελάχιστες ή καθόλου φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα!
Διαιτητές: Μαλαμάς, Κυριακόπουλος, Τριγάζης.
ΔΟΞΑ Κ. (Πετούρης): Μιχάλης, Μπονές, Δήμας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Αδαμίδης, Χοντάι (80' Τούντας), Σταμάτης, Πλάκα, Γρίβας (50' Τσαουσάι), Καψοκώστας (65' Μπεχάρι), Αμπεντινάι.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Τσιαούσης): Μπαντουράκης, Σύρος, Π. Βανγκέλι, Στουραΐτης, Αναγνώστου, Κωστής, Γαλάνης, Ζαφειρόπουλος (55' Ανδρεάδης), Γκαβασιάδης (65' Κοντζιάς), Λέμε, Λεβέντης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money