Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–2
Ο Παλληνιακός επικράτησε του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 3-2 στην μεγάλη ρεβάνς του επεισοδιακού αγώνα του α’ γύρου! Όλοι περίμεναν ένα παιχνίδι αντάξιο των δυνατοτήτων των δύο ομάδων και το παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον στο στάδιο της Παλλήνης. Το 4-2 του α’ γύρου είχε κάτσει στον λαιμό των Παλληνιωτών, που πανηγύρισαν την χθεσινή νίκη σαν να κέρδισαν τίτλο εθνικού πρωταθλήματος! Η νίκη αφιερώθηκε στον αείμνηστο Σωκράτη Κιούρκο...
Οι «ερυθρόλευκοι» του Αγίου Στεφάνου, που έμαθαν αργότερα ότι ο προπονητής τους Γιάννης Μαγγίνας παραιτήθηκε ύστερα απ' αυτή την ήττα, έμειναν 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα και μετετράπησαν σε αουτσάιντερ στην μάχη του τίτλου. Κι όμως, θα μπορούσαν αυτοί να ήταν νικητές αν διέθεταν την στοιχειώδη ψυχραιμία να πετύχουν γκολ με κτύπημα πέναλτυ, πριν το 3-2!
Ο Παλληνιακός απέδειξε ότι διαθέτει -πιθανόν- την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και αδικείται από την θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως, η επιπολαιότητα την έφερε εκεί που βρίσκεται…
Ο αγώνας εξελίχθηκε συναρπαστικός. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν την υπεροχή τους και μόλις στο 8’ προηγήθηκαν 0-1 με κεφαλιά του Τσέλια, ύστερα από κτύπημα κόρνερ. Διατήρησαν αυτό τον ρυθμό μέχρι το 25' που είχαν 2 ακόμη καλές ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα. Ο Παλληνιακός σιγά-σιγά ανοίχθηκε και απείλησε σοβαρά δύο φορές την εστία του πολύ καλού Χανδρινού, πριν γίνει πέναλτυ στο 26' σε καθαρή εντός περιοχής ανατροπή του Μαργέτη, το οποίο κακώς αρνήθηκε ο διαιτητής!
Μοιραία στο 32’ ήλθε η ισοφάριση με ωραία κεφαλιά του Κυριόπουλου, μετά από σέντρα του Κοβάνη (1-1).
Στο β’ ημίχρονο το ματς απέκτησε ακόμη καλύτερο ρυθμό, με δύο ομάδες που απέδιδαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, μέχρι το 55' που συνδυάσθηκαν Κοβάνης-Μαργέτης-Κούσης και ο Κούσης με πλασέ πέτυχε το 2-1. Η απάντηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ήλθε στο 66' όταν σε φάση διαρκείας ο Κώστας Τσεβάς πετάχθηκε έξυπνα και ισοφάρισε με κεφαλιά (2-2). Στην συνέχεια ο Παλληνιακός έδειξε να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση με την κατοχή μπάλλας που διατήρησε, καθώς ήταν και πιο απειλητικός.
Όμως, η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ήταν αυτή που στο 78' τους έδωσε την ευκαιρία να νικήσουν… Σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Ελ Γκαμάλ επί του Κ. Τσεβά δόθηκε πέναλτυ. Ο Τσέλια που ανέλαβε την εκτέλεση, πλάσαρε στην δεξιά γωνία αλλά ο έξοχος Αραχωβίτης απέκρουσε εντυπωσιακά!
Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος από την εξέλιξη (σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους) και απείλησαν σε δύο ακόμη περιπτώσεις για τρίτο γκολ, που τελικά πέτυχαν στο 89' με πλασέ του Κυριόπουλου, ο οποίος είχε βγει σε θέση τετ-α-τετ με τον Χανδρινό (3-2).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (83' Καστής), Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Κούνας, Μαργέτης (82' Σιάσος), Δαραμούσκας, Κυριόπουλος, Μαυράκης (56' Αλβανός), Κοβάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λαζαρίδης (46' Π. Καραχάλιος), Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Σουσούνης, Ρόμπολας, Τσέλια, Κατσούγκρης, Π. Ντεντόπουλος, Αλ. Καραχάλιος (72' Ταράτσας), Κ. Τσεβάς.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–2
Με την γνωστή συνταγή της μέτριας εμφάνισης (αλλά με παράλληλη ανοχή από πλευράς διαιτησίας), η Θύελλα πέρασε νικηφόρα κι από τα Γλυκά Νερά με 2-1. Έτσι, η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας προβάλλει ως το φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου. Θυμηθήκαμε παρακολουθώντας το ματς ότι τουλάχιστον 6 παίκτες της χθεσινής Θύελλας, έχουν αγωνισθεί στο παρελθόν με την φανέλα των Γλυκών Νερών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το πολύ αυστηρό πέναλτυ (υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες) που έδωσε ο διαιτητής στον Βαζέχα για κόντρα εντός περιοχής με τον Γιαννούλη (σ.σ. γιατί δεν ήταν φάουλ επιθετικό;) κι έτσι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με εύστοχη εκτέλεση από τον Χαρακτίδη (0-1).
Τα Γλυκά Νερά διατήρησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την υπεροχή και είχαν ευκαιρία (10’) να προηγηθούν σε χαμένο τετ-α-τετ του Σότα! Αργότερα απείλησαν με τον Μουσαράι, ο οποίος αστόχησε από εξαιρετική θέση ενώ είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Βάρδα. Γενικά, στην συνέχεια έπαιξαν καλύτερα από τους αντιπάλους τους αλλά χωρίς να έχουν επιτυχημένες τελικές προσπάθειες.
Πάντως, η Θύελλα στο 42' βρέθηκε να προηγείται με 2-0: Λάθος μεταβίβαση (κεφαλιά) του Σότα προς τα πίσω, έδωσε την ευκαιρία στον επερχόμενο Παπαδόπουλο να πασάρει στον Αθανασόπουλο, που πέτυχε από κοντά το γκολ…
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ. Η Θύελλα «περίμενε» την αντίδραση των Γλυκών Νερών, που ήλθε στο 65', όταν ο Μπέντας με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ, μείωσε σε 1-2. Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχώς μεγάλωνε αλλά η ισοφάριση δεν ήλθε ποτέ! Χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων, με τους Μπέντα, Κουτρομάνο, Νάνο, Θεοφάνους…
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ίσα που άντεξαν την πίεση (διαθέτοντας και αρκετή τύχη), καθώς δεν είχαν στο τέλος το κουράγιο ούτε να αντεπιτεθούν.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Κάλλης. Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Γερογιάννης, Μανιός, Λάβδας, Γιαννούλης, Σότα, Δογάνης, Βάρδας, Νάνος, Ρέκα (46' Θεοφάνους), Κουτρομάνος, Μουσαράι (60' Μπέντας).
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Μανουσάκης, Στάφα (50' Ντε Ντέους), Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (90' Ελ. Παπαδόπουλος Ι), Ανδρεαδάκης (70' Μπαξεβάνης), Αθανασόπουλος, Βαζέχα, Ελ. Παπαδόπουλος ΙΙ.
* Σε ανακοίνωση των Γλυκών Νερών τονίζεται: «Σήμερα ο κ. Δραγάτης εξετέλεσε την αποστολή του και θέλουμε να ''συγχαρούμε'' την ΕΠΣΑΝΑ για την σημερινή διαιτησία. Εκτός από τα λάθη που έκανε εις βάρος μας, ήταν άκρως ειρωνικός και μάλιστα η μοναδική στιγμή που εκνευρίστηκε ήταν όταν κάποιος από την εξέδρα γύρισε και του φώναξε κωλόμπατσε... Τότε κοίταξε προς τον κόσμο για να δει ποιος τον έβρισε. Αντίθετα, ως Γλυκά Νερά συγχαίρουμε τους δύο βοηθούς Πολυχρονιάδη – Κάλλη για τις άριστες αποφάσεις τους και φυσικά να σημειώσουμε πως δεν έχουμε απολύτως τίποτα με το σωματείο της Θύελλας Ραφήνας».
* Ο προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης, μετά τον αγώνα δήλωσε: «Ήταν μια πολύτιμη νίκη, κόντρα σε μια καλή ομάδα, με δυνατή έδρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των Γλυκών Νερών για την φιλοξενία».

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2
Το άψογο κλίμα που δημιούργησε ο Σπύρος Κοντός στον Κεραυνό από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, λειτούργησε και στο Κορωπί, όπου η ομάδα της Κερατέας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα με 2-1. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο β’ ημίχρονο από πλευράς φιλοξενουμένων, δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι «έγερνε» υπέρ του Κορωπίου, που πήρε πρωτοβουλίες και στο 17’ προηγήθηκε 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χαρίση (χέρι του Μεγαγιάννη). Μέχρι το 30’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας και ήλεγχαν το παιχνίδι. Ο Κεραυνός κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να απειλήσει για πρώτη φορά, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αλλά ο Αδριανός ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ προσπάθεια του Κρυεμάντι.
Στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι πριν καν συμπληρωθεί το 46’ ισοφάρισαν με ωραίο πλασέ από πλάγια του Κρυεμάντι και στην συνέχεια είχαν ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών, με πρωταγωνιστές τους Κρυεμάντι και Σεΐντι. Στο 65’ ο Αδριανός απέκρουσε κοντινό πλασέ του Κατσίκη και στο 75’ χάθηκε απίστευτη διπλή ευκαιρία μέσα στην περιοχή! Στην πρώτη προσπάθεια απέκρουσε ο Αδριανός και στην συνέχεια πλάσαρε σε κενή εστία άουτ ο Παπανικολάου! Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες του Κεραυνού, καθώς ο Σεΐντι ήταν ασταμάτητος και η άμυνα των γηπεδούχων ανύπαρκτη... Η κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου έγινε εμφανής.
Τελικά, στο 91’ ο Μπαξεβάνης που είχε περάσει αλλαγή, με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το γκολ ξύπνησε τους γηπεδούχους που προσπάθησαν στις καθυστερήσεις να αντιδράσουν. Καλά εκτελεσμένο φάουλ του Παπακωνσταντίνου, παραλίγο να φέρει την ισοφάριση αλλά οι αμυντικοί της Κερατέας έδιωξαν πριν η μπάλλα περάσει την γραμμή.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Μπουξμπάουμ, Ρούντος.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Αδριανός, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Β. Παπαδόπουλος, Στ. Αλεξίου, Ματσάγγος, Χαρίσης, Tούσα, Παπακωνσταντίνου, Αλ. Αλεξίου (63’ Βλάχος), Μπανάι (46’ Καλάβριας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Χαντζάρας, Κετέογλου (94’ Ν. Βανγκέλι), Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιούμης, Πρίφτης, Σεΐντι, Φουστέρης, Παπανικολάου (88’ Μπαξεβάνης), Κρυεμάντι, Μπρότσι (48’ Δρούγκας).
* Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο πρόεδρος του Κορωπίου Παναγιώτης Πάντου, μοίρασε αναψυκτικά στους φιλάθλους του Κεραυνού. Η χειρονομία έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τους Κερατιώτες.

ΜΑΡΚΟ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1–0
Μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Μαρκό με 1-0 επί της Δόξας Κορωπίου, που τα δίνει όλα για την σωτηρία της. Παρότι έμεινε με 10 παίκτες, η Μαρκό προσπάθησε περισσότερο από τους παίκτες της Δόξας… Παιχνίδι δυνατό από δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα. Στην Μαρκό έμεινε το τρίποντο και στην Δόξα η προσπάθεια. Στο 38’ είχε δοκάρι η Μαρκό, σε κτύπημα φάουλ του Γκόντζου.
Στον αγώνα κυριάρχησε η μορφή του Λάππα. Τόσο με το γκολ που σημείωσε στο 42’ με κεφαλιά, σε κόρνερ του Γκόντζου, όσο και με την αποβολή του στο 70’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες απέναντι στην Δόξα, που «ανέβασε στροφές» και κυνήγησε την ισοφάριση μέχρι τέλους.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα που οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν λόγω αριθμητικής υπεροχής, αναδείχθηκε η μορφή του Βεϊζάι, που κυνηγούσε τις φάσεις με πάθος.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Γουρνιάς.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας (80’ Γκριμέκης), Δημογιάννης, Τζανής, Λάππας, Βεϊζάι, Πλίτσης, Πετράι (66’ Νούρια), Ζατσελλάρι (71’ Δημητρίου), Γκόντζος.
ΔΟΞΑ Κ. (Πετούρης): Μιχάλης, Δήμας, Μπονές, Στέφ. Παπαδόπουλος, Γρίβας, Αδαμίδης, Καψοκώστας, Αμπεντινάι (80’ Μπεχάρι), Ξεφτεράκης (46’ Χοτζάι), Πλάκα, Σταμάτης (70’ Τούντας).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–0
Η Λαυρεωτική σε παιχνίδι γεμάτο δύναμη, που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημά του, κατάφερε να σημειώσει γκολ στο 90’ επί του Νικολακάκη και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.
Ο Νικολακάκης κάνοντας οικονομία δυνάμεων -λόγω τελικού Κυπέλλου- ζητούσε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η Λαυρεωτική με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της, απείλησε σε τρεις περιπτώσεις στο α’ ημίχρονο: Την πρώτη με φάουλ του Παπαδόπουλου που μπλόκαρε ο Κολλιάκης, την δεύτερη με πλασέ του Κοντογιάννη που και πάλι ο Κολλιάκης έσωσε και την τρίτη με ψηλοκρεμαστό σουτ του Παπαδόπουλου που η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ. Ο Νικολακάκης ισορρόπησε κάπως στα μέσα του α' μέρους και είχε μια καλή φάση με πλασέ του Πιτσούνη που η μπάλλα έφυγε έξω.
Στο β’ μέρος το ματς δεν είχε ρυθμό κι έγιναν πολλά λάθη. Μετά το 65' οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και άγγιξαν το γκολ στο 80', όταν ο Χουσεΐν από πλάγια θέση πλάσαρε, ο Κολλιάκης βρήκε την μπάλλα, αυτή κτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε έξω. Λίγο αργότερα (83’) η Λαυρεωτική είχε και δεύτερο δοκάρι (οριζόντιο), με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιριγώτη.
Στο 90’ ο Χάλαρης με κεφαλιά, σε κόρνερ του Τσιριγώτη, πέτυχε το 1-0. Ο Νικολακάκης στις καθυστερήσεις άγγιξε την ισοφάριση αλλά στο σουτ του Καλλέρη η μπάλλα «έγλειψε» το δοκάρι του Λάμπρου, άουτ!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Τσαλίκογλου, Τριγάζης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: (Κόλτζος): Παρλακίδης, Αλ. Γιαχάεβ, Τζώρας, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (46’ Χουσεΐν), Τσιριγώτης, Βαλ. Γιαχάεβ, Κοντογιάννης (93’ Ιατρού), Κ. Παπαδόπουλος (90’ Σαλίβερος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Πανίδης, Δαμιανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Νίκας, Τσαπανίδης, Καλλέρης, Μητσέας (71’ Σκούρας), Εγιουρούμ (54’ Παπιδάκης), Πιτσούνης, Μουκάνης (77’ Δημάκης).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 0–1
Η Μάχη πέρασε με νίκη 1-0 από τον Κουβαρά. Ήταν η τέταρτη σερί αγωνιστική που έμεινε αήττητη η ομάδα του Μαραθώνα. Το ματς ήταν αμφίρροπο και όχι καλό ποιοτικά.
Ο Κουβαράς, που έπαιξε πλήρης κι έκανε το ντεμπούτο του ο τερματοφύλακας Μπαντουράκης, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη. Πίεσε και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, με αποκορύφωμα 3 χαμένα τετ-α-τετ (Ανδρεάδης, Γαλάνης, Παπαγιάννι). Όμως, η Μάχη εκτός από τύχη είχε και ικανότητα, καθώς ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς και στα 3 τετ-α-τετ επενέβη σωτήρια!
Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλοί στο κέντρο και την άμυνα, κατάφεραν να σκοράρουν κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, όταν στο 71' σε επικίνδυνη σέντρα του Κοροβέση, ο Κωστής με το κεφάλι έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας με αυτογκόλ το 0-1.
Στην συνέχεια ο Κουβαράς βγήκε μπροστά και δημιούργησε μερικές επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Απειλητική στα τελευταία λεπτά της συνάντησης ήταν και η Μάχη, η οποία θα μπορούσε να σκοράρει στις αντεπιθέσεις της… Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε ο Παπαγιάννι στο 90’, όταν νικήθηκε από τον Παππά σε νέο τετ-α-τετ.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Καραθανάσης, Β. Τζαφόλιας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Τσιαούσης): Μπαντουράκης, Σύρος, Π. Βανγκέλι, Στουραΐτης, Κωστής, Κάλης (75’ Παπαγιάννι), Ζαφειρόπουλος (46’ Λεβέντης), Ανδρεάδης (71’ Κοντζιάς), Γκαβασιάδης, Γαλάνης, Λέμε.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καλλιακούδας, Τσέλας, Νταής, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος (46’ Κοροβέσης), Ραπτογιάννης (89’ Σιδέρης), Σένε, Μίχας, Καρακοζίδης (73’ Χατζηεμμανουήλ).
* Μετά την λήξη του αγώνα, ο προπονητής της Μάχης Σταύρος Ηλιόπουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα ακόμη σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Κάναμε καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα εξαιρετική, που απορώ πως βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Θέλω να σταθώ και στην φιλοξενία των ανθρώπων του Κουβαρά, που ήταν άψογη».

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–1
Οι ομάδες πραγματοποίησαν εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους ελαφρώς καλύτερους αλλά όχι αποτελεσματικούς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν…
Στο 10’ ο Παπαβασιλείου με άμεση αντίδραση πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 13’ με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε σουτ του Μουστόγιαννη, αλλά η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 21’ μετά από λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα Καραγιάννη, η μπάλλα πέρασε παράλληλα από την εστία κι έφυγε άουτ.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους και οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να σκοράρουν.
Ο Βελετάκος είχε κτύπημα φάουλ που απέκρουσε με γροθιές ο Παπαβασιλείου και αργότερα πάλι ο Βελετάκος έδωσε στον Έλενα, ο οποίος αστόχησε.
Το τέρμα της νίκης του Ολυμπιακού, πέτυχε στο 70’ ο Μουστόγιαννης όταν μετά από σέντρα-σουτ του Παπαγεωργίου και απόκρουση του Παπαβασιλείου, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μουστόγιαννης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το σκορ (0-1).
Στο 80’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα τερματοφύλακας Παπαβασιλείου, για φάουλ εκτός περιοχής ως τελευταίος παίκτης.
Διαιτητές: Aντ. Βλάχος – Γουργιώτης, Μήταρης.
ΠΡΩΤΕAΣ (Mακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Χύκα, Μαρινάκης, Κούλιμπης, Μακροδημήτρης (65' Ζντράβα), Κατσούλας, Νίνα, Λάππας, Διακορώνας, Μαραγκός, Μακρυπίδης (78' Φώσκολος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος): Καραγιάννης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Βαφειάδης (55' Τσιάτσιος), Πάνου, Έλενας (60' Τσιώλης), Μπεργιάννης, Βελετάκος (75' Λυσέας), Μουστόγιαννης, Παπαγεωργίου.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–0
Με μέτρια εμφάνιση αλλά καλή εκμετάλλευση των ευκαιριών που του παρουσιάσθηκαν, ο Άρης Βούλας επεβλήθη του αρκετά καλού αλλά «απείθαρχου» στο παιχνίδι του Νικηφόρου, με 2-0. Μόλις στο 7' απεβλήθη ο Μωυσιάδης για μαρκάρισμα από πίσω σε αντίπαλο, αναγκάζοντας την ομάδα του να παίξει επί 85’ λεπτά με 10 παίκτες!
Ο Άρης Βούλας εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την απουσία σέντερ-μπακ και σημείωσε δύο τέρματα με κεφαλιές από «στημένες» φάσεις. Στο 20’ με τον Σπυρόπουλο (1-0) και στο 43’ με τον Διακρούση (2-0).
Ο Νικηφόρος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε… Έτσι, στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν 9 (!) καθώς στο 75’ απεβλήθη για εξύβριση των Θείων ο Καταραχιάς!
Στο 82’ ο διαιτητής -που δεν ήταν καλός στις υποδείξεις του- έδωσε πέναλτυ σε υποτιθέμενη ανατροπή επιθετικού από τον Π. Ρίζο αλλά την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κριλής και ο Καυκιάς απέκρουσε εντυπωσιακά!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκόντα, Χριστόπουλος. Απέτυχε ο διαιτητής, κι έδειχνε σαν να βρισκόταν αλλού και σκεπτόταν πράγματα εκτός αγώνα…
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Σταματόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος, Κολτσίδας (55' Αδαμάκος), Παπαδημητρόπουλος, Γιούνγκ Σόνγκ (75' Γρ. Ρίζος), Κριλής, Σπυρόπουλος (75' Αντάρτης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Κερκύρας): Καυκιάς, Παρ. Ρίζος, Παπακώστας (70' Κοτσώνης), Καγιώργης, Μωυσιάδης, Άγκουν, Μαρζέλος (60' Αποστολόπουλος), Χαρικιόπουλος, Θωμ. Ρίζος, Δούβος, Τσαγκαράτος (60' Καταραχιάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money