Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ…



Άσχημα ξεμπερδέματα τόσο με την αθλητική όσο και την πολιτική δικαιοσύνη θα έχουν όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια του γηπέδου Κορωπίου. Δυστυχώς, συνέβησαν σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης», αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Δόξας Κορωπίου-Κουβαρά 0-0. Περί τους 15 οπαδοί του Κουβαρά (με σήματα της ομάδας επάνω τους), εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, κι επιτέθηκαν τόσο στον διαιτητή Μ. Μαλαμά όσο και στους βοηθούς Σ. Κυριακόπουλο και Α. Τριγάζη, οι οποίοι έτρεξαν να καλυφθούν στ’ αποδυτήρια αλλά κι εκεί, στον περιβάλλοντα χώρο, κάποιοι έσπασαν το λουκέτο της θύρας που χωρίζει την κερκίδα από τ’ αποδυτήρια και κτύπησαν τους διαιτητές (περισσότερο τον Κυριακόπουλο)!
Ο λόγος του άκρατου εκνευρισμού των φίλων του Κουβαρά φαίνεται ότι οφειλόταν στο γεγονός ότι γύρω στο 83’ ο βοηθός Κυριακόπουλος υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή Γαλάνη σε θέση οφ-σάιντ (ως εκτεθειμένο πριν γίνει το σουτ από τον συμπαίκτη του Κοντζιά), όταν ο τελευταίος σημείωσε γκολ ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα Μιχάλη. Βέβαια, νωρίτερα, στο 65’ είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Λεβέντης, κι ο Κουβαράς αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Επιπλέον, στο 35’ είχε ακυρωθεί κι άλλο γκολ του Κουβαρά, όμως σε φάση που όλοι παραδέχονται ότι σωστά δόθηκε επιθετικό φάουλ.
Ο Μιχ. Μαλαμάς κάλεσε την Αστυνομία και γύρω στις 5.45’ μ.μ. άρχισε να εξιστορεί στο φύλλο αγώνα όλα όσα έγιναν… Έγραψε για κάποια μπουκάλια, κι ένα σκουπιδοτενεκέ που τους έριξαν, έγραψε ότι αναγνώρισε 3 από τους υπαιτίους των γεγονότων καθώς τους φωτογράφισε την ώρα που κτυπούσαν τον βοηθό διαιτητή Κυριακόπουλο και πολλές άλλες λεπτομέρειες που –κυριολεκτικά- καίνε τον Α.Ο. Κουβαρά!
«Είναι ντροπή, είναι έγκλημα αυτό που έγινε», μας είπαν μάρτυρες των γεγονότων! Γι’ αυτό, κατατέθηκαν (ή πρόκειται να κατατεθούν) αγωγές εκ μέρους των διαιτητών, οι οποίοι γύρισαν στα σπίτια τους γύρω στις 10 το βράδυ!
Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να εκτιμήσουμε την ποινή που θα υποστεί ο Κουβαράς. Πάντως, αναμένεται βαριά και μπορεί να περιλαμβάνει και σημαντικό χρηματικό πρόστιμο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money