Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–1


Το 2-0 με μυτάκι του Τσούκα

Ο Αήττητος είναι η μόνη ομάδα που έχει επιβληθεί του Κρυονερίου δύο φορές εφέτος και «βαδίζει» ολοταχώς προς την Α’ κατηγορία. Σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη του! Το Κρυονέρι χρειάσθηκε να «βγάλει» πολύ εγωισμό για να καταφέρει να μειώσει σε 2-1! Άλλωστε, έχει υποστεί δύο μόνο ήττες στο πρωτάθλημα, και τις δύο από την ίδια ομάδα…
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αήττητος έχασε 3 καλές ευκαιρίες για γκολ, έναντι 2 του Κρυονερίου. Το παιχνίδι είχε πολλή δύναμη και πάθος στις διεκδικήσεις.
Στο β’ μέρος ο Τσούκα άνοιξε το σκορ στο 48', με σουτ ύστερα από μπέρδεμα των αμυντικών και του τερματοφύλακα Ντογκοτάρι, που εκμεταλλεύθηκε περίφημα ο σκόρερ (1-0).
Το Κρυονέρι προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε εστίες κινδύνου κοντά στην περιοχή του Κονόμι αλλά στο 54’ ο Τσούκα «κτύπησε» και πάλι! Μπήκε από πλάγια θέση, πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε τον Ντογκοτάρι (2-0)!
Η συνέχεια προσέφερε στους εκατοντάδες θεατές του σταδίου «Δημήτρης Δημητρίου» των Σπάτων, ένα ποιοτικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και στα δύο τέρματα.
Το Κρυονέρι δεν «αποδέχθηκε» το εις βάρος του σκορ, κι εξάντλησε τα περιθώρια αντίδρασης που είχε. Έκανε ευκαιρίες, κυρίως με στημένες φάσεις και στο 85’ κατάφερε να μειώσει με μια «σπεσιαλιτέ» Ζερμπίνη, δηλαδή την απευθείας εκτέλεση φάουλ (βολίδα σαν κανονιά) για το 2-1. Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για περισσότερα πράγματα από πλευράς φιλοξενουμένων καθώς η ηγετική μορφή του Βιδάλη στα μετόπισθεν των γηπεδούχων «οργίαζε»…
Στο τέλος, οι παίκτες του Αήττητου και ο κόσμος τους, πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη νίκη, που ανοίγει πλέον διάπλατα την πόρτα για την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία.
Καλή η διαιτησία (Δραγάτης – Μπουξμπάουμ, Τριγάζης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Λύγκος, Μπαράκος, Βιδάλης, Κολάγκι (88' Λευθεροχωρίτης), Τσούκα, Αρκουμάνης, Τζαβέλλας, Κοσμάς (81' Τογιάλλι), Κουτρούμπας (75' Βαρώνος).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης (46' Σαχίνης, 77' Ρίζος), Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας, Κεφάλας, Δημητρίου, Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

* Οι προπονητές των δύο ομάδων μετά την λήξη του αγώνα δήλωσαν:
Γιώργος Οικονομόπουλος: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, που έχουν κάνει μεγάλο αγώνα. Συνεχίζουμε ταπεινά. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά κάθε νίκη μας δίνει ψυχολογία».
Νίκος Κόκκινος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αήττητο για την νίκη του. Έγινε ένα αθλητικό παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει ισόπαλο. Έτσι όπως εξελίχθηκε όμως, θεωρώ ότι ο Αήττητος δικαίως κέρδισε! Έχουμε συνέχεια όμως και κοιτάμε μπροστά».

Πανηγυρισμός του 1-0 που πέτυχε πάλι ο Τσούκα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money