Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΜΑΡΚΟ 3–3



Φάση από τον αγώνα
Χωρίς βασικά του στελέχη (Γκαβασιάδης, Αναγνώστου), ο Κουβαράς ήταν καλύτερος από προηγούμενες εμφανίσεις του αλλά και η Μαρκό έπαιξε δυνατά και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους της. Για πρώτη φορά στον πάγκο του Κουβαρά ο Δημήτρης Τσιαούσης, έδωσε στους παίκτες του να καταλάβουν ότι έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία...
Ο Κουβαράς πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά από ένδεκα αγωνιστικές! Δεν υστέρησε ούτε απέτυχε στην αποστολή του. Είχε πάθος, κι έδειξε σημεία ομαδικότητας. Προηγήθηκε δύο φορές (1-0 και 2-1) αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ. Η Μαρκό βρέθηκε σε δύσκολη θέση αλλά οι παίκτες της ήταν ψυχωμένοι, κι έπαιξαν στα ίσια το παιχνίδι. Προηγήθηκαν 25’ λεπτά πριν την λήξη με 3-2, δείχνοντας ότι ήθελαν πολύ την νίκη.
Στο 8’ ο Στουραΐτης πέτυχε το 1-0 μετά από κτύπημα κόρνερ του Γαλάνη. Το 1-1 σημείωσε στο 30’ ο σπεσιαλίστας Ζατσελλάρι με απευθείας κτύπημα φάουλ. Πριν λήξει το ημίχρονο (43’) ο Γαλάνης, σε φάση διαρκείας, έκανε το 2-1. Στο 48’ με αυτογκόλ του Ν. Βανγκέλι, που προσπάθησε να αποκρούσει σε προσπάθεια του Γκόντζου, η Μαρκό ισοφάρισε 2-2. Το 2-3 έγινε στο 53’ με σκόρερ τον Δημογιάννη (πλασέ σε πάσα του Τζανή) και το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 63’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Λεβέντη, σε ανατροπή του Λέμε.
Διαιτητές: Γαλάνης – Γκόντα, Γουργιώτης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Τσιαούσης): Αποστολίδης, Σύρος, Ν. Βανγκέλι, Κωστής, Στουραΐτης, Κάλης, Γαλάνης, Ανδρεάδης, Παπαγιάννι (80' Εφραιμίδης), Ζαφειρόπουλος (53' Λεβέντης), Λέμε.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Τσετβερίκωβ, Πατσαούρας (70’ Γκριμέκης), Δημητρίου (46’ Δημογιάννης), Τζανής, Ρεντζής, Βεϊζάι (55’ Λάππας), Πλίτσης, Πετράι, Ζατσελλάρι, Γκόντζος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money