Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 0–2


Φάση από τον αγώνα

Επιστροφή στις επιτυχίες, με μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τους Νικητές, εκτός έδρας, με 2-0. Ήττα εκτός προγράμματος για την ομάδα του Αφιδναϊκού, που παρουσιάσθηκε -ειδικά στο β’ ημίχρονο- κατώτερος των περιστάσεων. Οι Νικητές έπαιξαν πολύ καλά και επεβλήθησαν δίκαια. Επικράτησαν πλήρως επί των γηπεδούχων και δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης, είχαν την ατυχία να τραυματισθεί στο μάτι ο Μαρίνος Ζουβερέλλης, ο οποίος απεχώρησε του αγώνα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Στο α’ μέρος (41’) οι Νικητές είχαν δοκάρι με τον Παππά. Στην συνέχεια σκοράρισαν δύο φορές, με δύο γκολ εξαιρετικής ομορφιάς, που πέτυχαν ο Καρναβίας στο 57' και ο Μαλάι στο 69’. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ακόμη δοκάρι με τον Σωτηρόπουλο, όπως και σημαντικές ευκαιρίες με Θανάση και Νίκο Λεμονή, Μπλέτα και Παππά.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Χόικας, Σοφιάς.
ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Δήμας, Π. Νικολάου, Τάτσης, Σισμανίδης, Ζουβερέλλης (50' λ.τρ. Φιλλής), Μίχας, Ι. Νικολάου (65' Τσαλίδης), Άλι, Κλίσι, Δημητριάδης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Θεοχαρίδης, Παπαπέτρου (55' Γερόλυμος), Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Σωτηρόπουλος (70’ Μπλέτα), Γεράνης, Καρναβίας (65' Ν. Λεμονής), Α. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money