Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2

Φάση από τον αγώνα
Το άψογο κλίμα που δημιούργησε ο Σπύρος Κοντός στον Κεραυνό από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, λειτούργησε και στο Κορωπί, όπου η ομάδα της Κερατέας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα με 2-1. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο β’ ημίχρονο από πλευράς φιλοξενουμένων, δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι «έγερνε» υπέρ του Κορωπίου, που πήρε πρωτοβουλίες και στο 17’ προηγήθηκε 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χαρίση (χέρι του Μεγαγιάννη). Μέχρι το 30’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας και ήλεγχαν το παιχνίδι. Ο Κεραυνός κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να απειλήσει για πρώτη φορά, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αλλά ο Αδριανός ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ προσπάθεια του Κρυεμάντι.
Στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι πριν καν συμπληρωθεί το 46’ ισοφάρισαν με ωραίο πλασέ από πλάγια του Κρυεμάντι και στην συνέχεια είχαν ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών, με πρωταγωνιστές τους Κρυεμάντι και Σεΐντι. Στο 65’ ο Αδριανός απέκρουσε κοντινό πλασέ του Κατσίκη και στο 75’ χάθηκε απίστευτη διπλή ευκαιρία μέσα στην περιοχή! Στην πρώτη προσπάθεια απέκρουσε ο Αδριανός και στην συνέχεια πλάσαρε σε κενή εστία άουτ ο Παπανικολάου! Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες του Κεραυνού, καθώς ο Σεΐντι ήταν ασταμάτητος και η άμυνα των γηπεδούχων ανύπαρκτη... Η κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου έγινε εμφανής.
Τελικά, στο 91’ ο Μπαξεβάνης που είχε περάσει αλλαγή, με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το γκολ ξύπνησε τους γηπεδούχους που προσπάθησαν στις καθυστερήσεις να αντιδράσουν. Καλά εκτελεσμένο φάουλ του Παπακωνσταντίνου, παραλίγο να φέρει την ισοφάριση αλλά οι αμυντικοί της Κερατέας έδιωξαν πριν η μπάλλα περάσει την γραμμή. Η ήττα οδήγησε τον Φώτη Μπαλτίδη σε παραίτηση...
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Μπουξμπάουμ, Ρούντος.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Αδριανός, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Β. Παπαδόπουλος, Στ. Αλεξίου, Ματσάγγος, Χαρίσης, Tούσα, Παπακωνσταντίνου, Αλ. Αλεξίου (63’ Βλάχος), Μπανάι (46’ Καλάβριας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Χαντζάρας, Κετέογλου (94’ Ν. Βανγκέλι), Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιούμης, Πρίφτης, Σεΐντι, Φουστέρης, Παπανικολάου (88’ Μπαξεβάνης), Κρυεμάντι, Μπρότσι (48’ Δρούγκας).
* Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο πρόεδρος του Κορωπίου Παναγιώτης Πάντου, μοίρασε αναψυκτικά στους φιλάθλους του Κεραυνού. Η χειρονομία έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τους Κερατιώτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money