Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-0















Ισορροπία σχεδόν σε όλους τους τομείς και δίκαιη ισοπαλία 0-0 στο τοπικό ντέρμπυ Γλυκών Νερών-Παλληνιακού.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω αλλά οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια. Ένα στο 20’ με τον Λουκή, κι ένα στο 40’ με τον Καλούδη!
Από την άλλη, ο Καρακάσης αστόχησε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο από κοντά, σε πάσες-«γεμίσματα» των Μπούρα και Ντρένοβα, αντίστοιχα.
Στο β’ ημίχρονο (48’) ο Κοβάνης βρέθηκε σε θέση για γκολ κι αστόχησε, όπως και στο 55’ ο ίδιος παίκτης είχε εξαιρετική ευκαιρία αλλά απέτυχε…
Στο 80’ απεβλήθη ο Πάσσαρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παλληνιακός οπισθοχώρησε, δίνοντας χώρο στα Γλυκά Νερά, που δεν κατάφεραν να σημειώσουν εντός έδρας νίκη (η τελευταία ήταν στην 8η αγωνιστική, Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με σκορ 1-0 επί της Λαυρεωτικής).
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Τσιαλογιάννης, και Μπαρούνη.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Βασιλόπουλος, Καψάλας (63' Γιαννούλης), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας, Καλούδης (68' Προβίδης), Παπακωνσταντίνου (86' Γ. Παπάζογλου), Δ. Παπάζογλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Π. Μπούρας (46' Αλβανός), Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Η. Μπούρας, Ντρένοβα, Πάσσαρης, Κούσης (72' Κούνας), Μπερτσιάς, Κοβάνης (88' Κοκκινάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money