Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-2








Καθαρή ήταν η επικράτηση της φορμαρισμένης Θύελλας επί του αήττητου στην έδρα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου με 2-0. Η διάθεση των γηπεδούχων να κερδίσουν το παιχνίδι «πάση θυσία» δεν είχε αποτέλεσμα καθώς έπαιξαν μέτρια, υστέρησαν στο χώρο του κέντρου και παρά την πίεση που εξάσκησαν μετά το 0-1, δεν πέτυχαν τον στόχο τους.
Η Θύελλα έκανε πολύ σοβαρό παιχνίδι –όπως σε όλα τα τελευταία ματς- πήρε δίκαιη νίκη και αποτελεί πλέον τον κυριότερο διώκτη του πρωτοπόρου Κορωπίου. Σημείωσε τα τέρματά της στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου! Προηγήθηκε μόλις στο 6’ με κεφαλιά του Τασσόπουλου, σε καλοκτυπημένο φάουλ του Χαρακτίδη. Και σφράγισε τη νίκη στο 50’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χαρακτίδη, που κέρδισε ο Μουτζακάς (ανετράπη εντός περιοχής).
Η αποβολή τριών παικτών του Ολυμπιακού δημιούργησε θέμα συζήτησης μεταξύ παραγόντων, προπονητή και παικτών της ομάδας του Αγίου Στεφάνου. Όμως, κατά γενική ομολογία των παρευρεθέντων στο γήπεδο, επρόκειτο για δικαιολογημένες αποφάσεις του διαιτητή Μάλαμα, σε παραπτώματα των παικτών, που δεν μπορούσε να παραβλέψει! Συγκεκριμένα, στο 35’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσουμάνης, στο 70’ ο Τσέλια με κόκκινη (νωρίτερα του είχε χαρισθεί μια κίτρινη) και στο 76’ ο Φιλλής με κόκκινη (για βίαιο μαρκάρισμα).
Οι άξιες λόγου φάσεις που δημιούργησε ο Ολυμπιακός, ήταν στο α’ ημίχρονο, σε δύο περιπτώσεις, με τον Αθανασόπουλο. Η Θύελλα στο β’ ημίχρονο και ειδικά μετά το 75’ (όταν οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 9 και 8 παίκτες) είχε σειρά ανεκμετάλλευτων ευκαιριών, κυρίως με τον Μουτζακά…
Στ' αποδυτήρια, ύστερα από τη λήξη του ματς, οι παράγοντες του Ολυμπιακού εξύβρισαν τον διαιτητή Μάλαμα για τις αποβολές, κι αυτός ανέγραψε στο φύλλο αγώνα τον πρόεδρο Κοσμά Λεπατατζή.
Συνεπής με τους κανονισμούς και όχι με τις αντιλήψεις των παραγόντων των ομάδων, ήταν η διαιτησία των Μάλαμα, Τσιαλογιάννη και Παπαδιώτη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός (50' Φιλλής), Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης (77' Σταυρόπουλος), Τσέλια, Μηλιώτης (57' Λέκα), Τσουμάνης, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Ράσα (54' Νικολέας), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης (82' Πετράι), Χαρακτίδης, Τσέλιος (70' Προδρόμου), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money