Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑ: ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στην ομάδα της Α.Ε. Γέρακα, υπογράμμισε η μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο την Πέμπτη 21/12, μεταξύ παραγόντων, προπονητή και παικτών της ομάδας. Οι δύο εντός έδρας νίκες (με Παλληνιακό, Ωρωπό) και η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αήττητο, στα 3 πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, με συγκομιδή 7 βαθμών, έφεραν πάλι το χαμόγελο στα χείλη όλων στην ομάδα του Γέρακα, που ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.
Χαρακτηριστικό του καλού κλίματος που επικρατεί μεταξύ των παικτών: Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ωρωπό (Κυριακή 16/12), οι παίκτες περίμεναν στα αποδυτήρια τον τερματοφύλακα Φώτη Γαβαλά, ο οποίος είχε γενέθλια! Εκεί, οι συμπαίκτες του Φώτη –χωρίς προηγούμενη συνεννόηση- του έκοψαν τούρτα και του ευχήθηκαν «happy birthday», μέσα σε πανηγυρικό κλίμα!
Με αυτή την «οικογενειακή» αντίληψη, αλλά πολύ περιορισμένα οικονομικά μέσα, η ομάδα του Γέρακα μάχεται να αποφύγει τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας και δίνει κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Μαρκό, την Κυριακή 23/12.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money