Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2-2










Πολύτιμη ισοπαλία 2-2 απέσπασε ο Νικηφόρος από την γηπεδούχο Λαυρεωτική, που έπαιξε πολύ «συγκρατημένα» στο β’ ημίχρονο… 
Από την αρχή φάνηκαν οι προθέσεις των ομάδων, με τους γηπεδούχους να «ανοίγονται» για τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται για την ισοπαλία.
Το 1-0 σημείωσε στο 21’ ο Παπαδόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος. Η ισοφάριση επετεύχθη στο πολύ γρήγορα, στο 27’, με νέο πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Πάνου και εκτέλεσε εύστοχα ο Φελέκης (1-1).
Η Λαυρεωτική αντέδρασε και κατάφερε στο 31’ να προηγηθεί πάλι με σκόρερ τον Μακρή, που πήρε πάσα από τον Τζώρα (2-1).
Ο Νικηφόρος παραλίγο να ισοφαρίσει στο 40’, όταν η μπάλλα βρήκε το δοκάρι σε κεφαλιά του Αποστολόπουλου και στη συνέχεια μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Λάμπρος.
Στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο για να «καθαρίσουν» το ματς αλλά στο 51’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τζώρα, που βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Καραγιάννη και πλάσαρε πάνω του… Μετά «ξεφούσκωσαν» και οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν σιγά-σιγά τον έλεγχο του κέντρου.
Αποτέλεσμα ήταν να ισοφαρίσουν με τον Τσιριγώτη στο 54’, που εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας, σε παράλληλη προς το τέρμα, συρτή σέντρα, μέσα στην περιοχή.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η Λαυρεωτική διατήρησε άκαρπη πρωτοβουλία κινήσεων, με εξαίρεση μια φάση στο 75’ που η άμυνα απεσόβησε βέβαιη παραβίαση, επί της γραμμής της εστίας του Νικηφόρου.
Καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου, Ανδρεάδη και Δ. Τζαφόλια.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης, Παπαγεωργίου, Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Χασιώτης (80' Γκαβέρας), Παπαδόπουλος, Δρούγκας (65' Ιατρού).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης (46' Αλεξανδράκης), Χαβενετίδης, Νάτσης, Φελέκης, Ταφιλάι, Τσιριγώτης, Χαρικιόπουλος (70' Ζέεμπε), Βεντούρης, Αποστολόπουλος, Παπαβασιλείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money