Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-3

Το γρήγορο γκολ του Τσέλια στο 2’ και η μέτρια εμφάνιση της Μάχης, έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου να πανηγυρίσει τελικά μια εύκολη νίκη μέσα στον Μαραθώνα, με σκορ 3-0.
Το α’ ημίχρονο άξιζε κάπως ποιοτικά, επειδή οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 ακόμη ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά το σουτ του Αθανασόπουλου απέκρουσε ο Βοτσίδης ενώ άλλο σουτ του Τσουμάνη, έστειλε την μπάλλα άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν μια κεφαλιά του Μεταξά, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Χανδρινό.
Στο β’ μέρος, έγινε παιχνίδι ουσιαστικά μέχρι το 58’ οπότε ο Σουσούνης σημείωσε το 0-2. Μετά η Μάχη προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Στο τέλος (88’), ο Σταυρόπουλος πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, κλείνοντας το σκορ (0-3).
Η διαιτησία των Β. Λάμπρου, Γρ. Λάμπρου και Γουργιώτη ήταν καλή, παρά τα κάποια παράπονα που ακούσθηκαν.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης (42' λ.τρ. Μπουκουβάλας), Τσέλα (70' Γ. Χαμάμης), Μπισμπιρούλιας, Ν. Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Γρίβας, Νταής, Μεταξάς (54' Χατζηπέτρος), Μίχας, Χατζηλίας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός (57' Φιλλής), Μηλιώτης, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης, Τσέλια, Τσιούμας, Τσουμάνης (75' Λέκα), Αθανασόπουλος, Σουσούνης (82' Σταυρόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money