Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0

Νίκη 1-0 με αρκετή δυσκολία σημείωσε το Κορωπί επί της αξιόμαχης Λαυρεωτικής και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο τέλος του α’ γύρου, ως «πρωταθλητής χειμώνα»!
Οι πρωτοπόροι διατήρησαν την υπεροχή και διατήρησαν σαφώς μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.
Το γκολ της νίκης πέτυχε με κοντινό πλασέ στο 36’ ο επανεμφανισθείς στην αρχική ενδεκάδα Ανδρεάδης, ύστερα από λάθος των αμυντικών της Λαυρεωτικής, σε σέντρα του Παπαδόπουλου.
Το α’ ημίχρονο έκλεισε με μια ακόμη χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων (43’ Ντούνης) και μια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων (45’ Μακρής), που πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Με την έναρξη του β’ μέρους, το Κορωπί σημείωσε και δεύτερο τέρμα (με τον Πάντου στο 47’) που αρχικά κατακύρωσε ο διαιτητής αλλά με καθυστερημένη (και αμφιβόλου ορθότητας) υπόδειξη, ακύρωσε ο βοηθός Β. Τζαφόλιας.
Η Λαυρεωτική «απάντησε» στο 71’ με καταπληκτική προσπάθεια και κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που έστειλε την μπάλλα ξυστά άουτ από την συμβολή των δοκών και στο 72’ με παράλληλη σέντρα προς το τέρμα του Παπαθεοδώρου, που απέτυχαν να εκμεταλλευθούν δύο επιθετικοί των φιλοξενουμένων!
Η ανησυχία των γηπεδούχων ότι το ματς μπορεί να «στράβωνε», κορυφώθηκε στο 82’ όταν ο Χοντάι από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση, σούταρε ψηλά άουτ!
Με λάθη η διαιτησία του Σπίθα και του βοηθού Β. Τζαφόλια. Καλός ο έτερος βοηθός Πολυχρονιάδης.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος (56’ Χοντάι), Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης, Σπηλιόπουλος, Ανδρεάδης (46’ Κοκκίνη), Μινάι, Παπαδόπουλος (68' Τόλιας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (46' Μιχαηλίδης), Παπαγεωργίου, Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Χασιώτης, Παπαδόπουλος, Δρούγκας (84' Γκαβέρας).

* Πριν την έναρξη της συνάντησης πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση που οργάνωσε ο Α.Ο. Κορωπίου, στην οποία ο πρόεδρος κ. Αλεξανδρής ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Α.Ο. και της Δόξας Κορωπίου "Χρὀνια Πολλά" για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μοίρασε δώρα και γλυκά σε όλους του παίκτες των δύο συλλόγων (συνολικά προσέφερε 170 γαλοπούλες και πολλά κιλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες).
Επίσης, υπήρξε κλήρωση σημαντικών δώρων (όπως ποδήλατα) μεταξύ των θεατών του αγώνα που αγόρασαν εισιτήριο, βάσει του αριθμού του εισιτηρίου τους!
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο (μαζί κι εμείς), εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Χρόνια Πολλά και του χρόνου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money