Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ…




















Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ Κώστας Αντιπαριώτης, διευκρίνισε σε συζήτηση που είχαν «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» μαζί του, ότι δεν νιώθει να υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο στο να κρίνει και να τιμωρεί βάσει των κανονισμών και του Κ.Α.Π. όσους αναφέρονται στα φύλλα αγώνων από τους διαιτητές.

Ακόμη και όταν οι παρατηρήσεις προέρχονται από τον γιο του, διαιτητή Μιχάλη Αντιπαριώτη, ο έμπειρος διοικητικός παράγων, φίλαθλος και δικηγόρος, δήλωσε ότι διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία, οξυδέρκεια και εντιμότητα, για να πάρει τις σωστές -πρέπουσες κατά περίπτωση- αποφάσεις.

Η απάντηση του κ. Αντιπαριώτη, δόθηκε σε επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν εκπρόσωποι του Α.Ο. Αρτέμιδος και του Ωρωπού, για να αποδείξουν το δίκιο τους. Μεταξύ άλλων, υποστήριξαν ότι «είναι αδιανόητο να αναγράφει στο φύλλο αγώνος τις παρατηρήσεις του π.χ. ο διαιτητής Μιχ. Αντιπαριώτης και να δικάζει τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. ο πατέρας του Κων. Αντιπαριώτης! Πρέπει να υπάρχει ασυμβίβαστο σ’ αυτή την περίπτωση».

Θυμίζουμε ότι η ανεξάρτητη λειτουργία –βάσει καταστατικού- της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΑΝΑ, δεν επιτρέπει οποιαδήποτε παρέμβαση μελών του Δ.Σ. στο έργο της. Όποιος θέλει να αμφισβητήσει τις πρωτόδικες αποφάσεις, πρέπει να προσφύγει στην Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με πολύ σημαντικό οικονομικό κόστος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money