Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1-0

















Εξαιρετικά σημαντική επιτυχία του Παλλαυρεωτικού ήταν η νίκη 1-0 επί των Καλυβίων! Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή αρχίζει να δείχνει δείγματα σωστής οργάνωσης και αγωνιστικής συμπεριφοράς, παρά την έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης, τις αδυναμίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αντίθετα, τα Καλύβια απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους…
Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά αλλά οι γηπεδούχοι με πολλή δύναμη και διάθεση, διεκδίκησαν τη νίκη και την πήραν. Μάλιστα, κατάφεραν στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν (10’), να σημειώσουν γκολ με κεφαλιά του Ασλάνη, σε σέντρα του αγέραστου Βαρυθυμιάδη (1-0).
Στο 34’ ο Παλλαυρεωτικός έφθασε κοντά στο 2-0, όταν σε συρτή σέντρα του Ασλάνη, βρέθηκε στην μικρή περιοχή ο Βαρυθυμιάδης, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!
Από το 40’ λεπτό και μέχρι το τέλος του αγώνα, τα Καλύβια ανέλαβαν σαφή –αλλά ανούσια- πρωτοβουλία κινήσεων. Ανέδειξαν, όμως, το ταλέντο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καραγιάννη, με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του! Διαβάστε ορισμένες εξ αυτών:
40’: Σουτ του Γκίνη, απέκρουσε δύσκολα ο Καραγιάννης και ο επερχόμενος Καρελιώτης σούταρε άουτ.
42’: Κεφαλιά του Χριστόπουλου σε κτύπημα κόρνερ, απέκρουσε δύσκολα ο Καραγιάννης πάλι σε κόρνερ.
Η ίδια περίπου εικόνα συνεχίσθηκε και στο β’ ημίχρονο. Η διαρκής υπεροχή των Καλυβίων, έφερνε τους επιθετικούς μέσα στην περιοχή του Παλλαυρεωτικού αλλά οι τελικές ενέργειες δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα!
70’: Ο Πλατανησιώτης υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Μαραγκού. Η πολύ κακή εκτέλεση από τον Χριστόπουλο, επέτρεψε στον Καραγιάννη –και πάλι- να μπλοκάρει.
80’: Καλή κεφαλιά του Χριστόπουλου, απέκρουσε δύσκολα ο Καραγιάννης.
87’: Πολύ καλό σουτ του Μαραγκού, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καραγιάννης.
Καλή ήταν η διαιτησία των Παπαδιώτη, Γουργιώτη και Κωνσταντόπουλου.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Νικολαΐδης, Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης (43 λ.τρ. Πιτσικάλης), Βαρυθυμιάδης (79’ Βενέτης), Ντάνης, Ασλάνη, Βλαντής, Γκιόρκας (75’ Λαναράς).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Λυριτζής (60’ Αντ. Οικονομίδης), Β. Μπούτσης, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χ. Μπούτσης, Μουστόγιαννης, Καρελιώτης (56’ Μαραγκός), Γκίνης (56’ Δημ. Οικονομίδης), Σερμπενιάδης, Βασιλείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money