Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΓΚΑΡΑΝΗΣ: «Ο Κ. ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ»


Γκαράνης-Ρούσσης παρακολουθούν την συνάντηση
Ολυμπιακού-Θύελλας στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου.
Ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης, έδωσε συνέχεια στην τοποθέτηση του Δ. Γιαρένη, περί «τεράστιου σκανδάλου, που υπονομεύει την ισονομία στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, την παρουσία -στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια- στον πάγκο του Νικηφόρου, του μέλους του Δ.Σ. και υποψηφίου ακόμη και για την θέση του προέδρου της Ένωσης κ. Φώντα Ρούσση».
Μάλιστα, ο κ. Γκαράνης με τον τρόπο του ουσιαστικά διέψευσε και την ιστοσελίδα μας, που είχε γράψει ότι ο κ. Ρούσσης έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντού!
Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Γκαράνης αποδέχεται το γεγονός της συνεργασίας του Νικηφόρου με τον κ. Φώντα Ρούσση αλλά μόνο με την ιδιότητα του γιατρού! Συγκεκριμένα αναφέρει:
«O κ. Γιαρένης τιμητής και εκτιμητής όλων των παραγόντων που αφορούν την ΕΠΣΑΝΑ, έρχεται να καθορίσει και να μας υποδείξει ποια άτομα θα δηλώνουμε στο φύλλο αγώνα, για να κάθονται στον πάγκο της ομάδας μας! Σας ενημερώνουμε λοιπόν, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι ο κ. Φ. Ρούσσης εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, χωρίς καμία απολύτως λειτουργική αρμοδιότητα σ’ αυτήν (μέλος προεδρείου ή επιτροπών), νόμιμα και νομότυπα βάσει των κανόνων του ΚΑΠ, δηλώνεται και κάθεται στον πάγκο, ως γιατρός της ομάδας μας.
Το γεγονός αυτό τιμά ιδιαίτερα τον σύλλογό μας, γιατί στις τάξεις του βρίσκεται πλέον ένας γιατρός γνωστός στο πανελλήνιο, από την παρουσία του -για πολλά χρόνια- στους πάγκους ομάδων Α’ εθνικής (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Απόλλων, Εθνικός Π.) όπως και της εθνικής μας ομάδας. Η παρουσία του είναι άκρως ευεργετική για τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι αισθάνονται σιγουριά, αυτοπεποίθηση και απόλυτη εκτίμηση γι’ αυτόν.
Έτσι, το Δ.Σ. του Νικηφόρου κι εγώ προσωπικά, πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο κ. Ρούσσης θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας, για όσο διάστημα ο ίδιος το επιθυμεί. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Φ. Ρούσσης στα πολλά χρόνια παρουσίας του στους πάγκους διαφόρων ομάδων, ουδέποτε έχει απασχολήσει –καθ’ οιονδήποτε τρόπο- συντελεστές των αγώνων (διαιτητές, παρατηρητές, αντιπάλους, οπαδούς). Αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα απ’ όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου αλλά και άλλων αθλημάτων πανελληνίως».

ΓΙΑΡΕΝΗΣ: «ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΓΚΑΡΑΝΗ, ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΤ»!
Ο κ. Γιαρένης, μόλις πληροφορήθηκε την τοποθέτηση του κ. Γκαρἀνη, απάντησε ως εξής: «Η έμμισθη σχέση -ακόμη και ως γιατρού- μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης, απαγορεύεται. Αν ο κ. Ρούσσης προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς -αν και αυτό δεν το συνηθίζει- μπορεί να κάθεται κάθε εβδομάδα στον πάγκο διαφορετικού σωματείου.
Αλήθεια κ. Γκαράνη, ποιος διαιτητής δεν θα δώσει ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα υπέρ της ομάδας σας, όταν στον πάγκο της θα βρίσκεται ένας σύμβουλος της διοίκησης της Ένωσης, ανεξάρτητα της ιδιότητάς του; Κύριε Γκαράνη, κάνατε κίνηση "ματ" για την ομάδα σας»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money