Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΛΕΠΑΤΑΤΖΗΣ: «Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ»!

Ο απόηχος του ντέρμπυ της περασμένης Κυριακής στο Μπογιάτι, μεταξύ Ολυμπιακού και Θύελλας καλά κρατεί… Η επικράτηση της Θύελλας με 2-0 και η αποβολή 3 παικτών του Ολυμπιακού, ξεσήκωσε μεγάλη συζήτηση. Δεν ήταν τόσο η ουσία του παιχνιδιού αλλά οι εντυπώσεις που ήθελαν να κερδίσουν διάφοροι παράγοντες!
Στην προσπάθειά του να διορθώσει τις υπερβολές που είπε κι έκανε, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Λεπατατζής, μίλησε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ήμουνα εν βρασμώ ψυχής όταν έλεγα όσα είπα! Ζητώ πραγματικά συγνώμη, γιατί ο εκνευρισμός μου ξεπέρασε κάθε όριο… Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με την διοίκηση της Ένωσης ούτε με την διαιτησία, για την οποία άλλωστε δεν συνηθίζω να διαμαρτύρομαι. Με πείραξε ο τρόπος που χάσαμε το ματς και στο τέλος ξέσπασα υπό την πίεση οπαδών της ομάδας και φίλων μου. Είμαστε μια παρέα που υπηρετούμε τον Ολυμπιακό επί χρόνια και μας ενόχλησε που η ατυχία, οι συγκυρίες αλλά και η κακή εμφάνιση της ομάδας, κατέληξε στο απογοητευτικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα ατυχές παιχνίδι»!

Τα γεγονότα
Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στα αποδυτήρια του γηπέδου του Αγίου Στεφάνου. Και η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, που μπήκε στον χώρο με δικό του κλειδί (!), συνέτεινε ακόμη περισσότερο στη δημιουργία κλίματος έντασης, με ακραίες λεκτικές εκφράσεις…
Πιο συντηρητικοί (στις εκφράσεις) και επαγγελματίες, οι προπονητές των αντιπάλων ομάδων δήλωσαν:
Βλάσης Χατζηαναστασίου (Θύελλας): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί σήμερα έκαναν μια σπουδαία εμφάνιση. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Ο αγώνας συνεχίζεται. Καλές γιορτές σε όλους».
Γιάννης Μαγγίνας (Ολυμπιακού): «Έγινε καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες. Πάντως, επηρέασαν το αποτέλεσμα οι αποφάσεις του διαιτητή. Δεν ξέρω αν έκανε λάθος ή σωστά, αλλά στις ίδιες φάσεις είχε άλλη συμπεριφορά σε κάθε ομάδα. Την μία την τιμωρούσε και την άλλη την άφηνε ατιμώρητη! Έγιναν και δύο αποβολές, με συνέπεια τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών μου. Στην τρίτη αποβολή η κατάσταση παραέγινε, χωρίς –επιμένω- να δείξει την ίδια αυστηρότητα στα ίδια παραπτώματα των παικτών και των δύο ομάδων»!
Στο ίδιο πλαίσιο με τον προπονητή τους αλλά με βαριά λόγια, εκφράσθηκαν και οι παράγοντες του Ολυμπιακού. Ο βασικός διαμαρτυρόμενος κ. Λεπατατζής, απειλούσε λάβρος «θεούς και δαίμονες», φωνάζοντας σ’ όλους τους τόνους ότι μετεβλήθη (μέσα σε λίγη ώρα) σε πολέμιο της ΕΠΣΑΝΑ και ότι «θα τον βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους»!

Βαριές κουβέντες
Ήταν τόσο «εκτός εαυτού» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που προχώρησε σε χαρακτηρισμούς και τοποθετήσεις, που σίγουρα θα του …στοιχίσουν! Ειδικά όταν απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Παπαμακάριο και τον αρχιδιαιτητή Ηλία Ντάφλο, είπε βαριές κουβέντες και τον άκουσαν κι άλλα μέλη του Δ.Σ., όπως ο υπερπαρατηρητής του αγώνα και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Δεστούνης, ο οποίος έχει κάνει σχετική έκθεση προς την Πειθαρχική Επιτροπή.
Ο κ. Λεπατατζής, μεταξύ άλλων, στον εκνευρισμό του φέρεται να είπε: «Περίμενα ότι θα μ’ έστηναν, αλλά εδώ μιλάμε για άγριο στήσιμο και αποδεκατισμό… Με διέλυσαν δύο αγωνιστικές πριν παίξω με το Κορωπί και πλέον δεν με κρατάει τίποτε. Ας το έλεγαν από την αρχή, ότι το πρωτάθλημα θα το δώσουν στο Κορωπί. Για να μην ξοδευόμαστε κιόλας… Όχι έτσι, όμως, ξεδιάντροπα! Κρίμα, γιατί περίμενα ισοτιμία και ισονομία με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ. Αλλά αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας»!
Πρόκειται για λόγια, που δεν νομίζουμε ότι τα πίστευε… Αποτελούν, όμως, προϊόν εκμετάλλευσης «καλοπροαίρετων», που θέλουν να μειώσουν την ΕΠΣΑΝΑ και να την εκθέσουν στα μάτια τρίτων!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money