Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Οι αντίπαλοι βλέπουν την πλάτη τους: Βασίλης Ντούνης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Γιώργος Πάντου, Κώστας Σπηλιόπουλος, Γιώργος Πριονίδης, Φλόριαν Κοκίνι, Δημήτρης Γαλάνης, Δημήτρης Φύτρος, Αρτέμης Μινάι, Χρήστος Ντεντόπουλος και Λευτέρης Παπαδόπουλος,
ήταν οι βασικοί στα περισσότερα από τα 15 παιχνίδια του α’ γύρου του πρωταθλήματος
Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.
Ο Α.Ο. Κορωπίου του Αντώνη Καρπούζα παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς κέρδισε την περασμένη Κυριακή το 10ο συνεχές τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και αναδείχθηκε «πρωταθλητής χειμώνα», αφού ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος και υπάρχει η διακοπή των εορτών!
Τον χωρίζουν 2 βαθμοί από την δεύτερη της βαθμολογίας Θύελλα Ραφήνας και σε λίγες αγωνιστικές, ο Α.Ο.Κ. θα φιλοξενήσει στο «Αντώνιος Πρίφτης» την Θύελλα, κι εκεί θα φανεί αν η ομάδα του Κορωπίου μπορεί να κρατηθεί στην κορυφή. Άλλωστε θα έχει προηγηθεί και το ντέρμπυ Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου – Κορωπίου, στο οποίο –επίσης- θα κριθούν πολλά…
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Κορωπί θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών κατά την περίοδο των μεταγραφών. Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα κι ένα σέντερ-φορ, δεδομένου ότι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στην αρχή της περιόδου αλλά δεν απέδωσαν ή δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα λόγω τραυματισμών!

Μεγάλη και θετική απήχηση είχε η εκδήλωση προσφοράς παραδοσιακών δώρων για τις γιορτινές μέρες, μαζί με ευχές για υγεία, αγάπη και θετική σκέψη, στα τμήματα ανδρών και υποδομών του Α.Ο.Κ. αλλά και της Δόξας Κορωπίου, από τον πρόεδρο Παναγιώτη Αλεξανδρή και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της αγάπης και της συμπαράστασης των νέων της πόλης στις ομάδες του Κορωπίου.
Η υπόσχεση του προέδρου του Α.Ο.Κ. ήταν ότι με την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων της περιοχής, θα επαναφέρει την ομάδα στα επαγγελματικά σαλόνια του ποδοσφαίρου!
* Στο στιγμιότυπο επάνω, ο κ. Αλεξανδρής με τον ταμία της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργο Φλαμπούρη, τον παλιό πρόεδρο Παναγιώτη Πάντου, τον επιχειρηματία Κώστα Παπακωστόπουλο νέο μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ., τον παλιό παράγοντα της ομάδας Δημήτρη Κουλοχέρη που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, και άλλους φίλους της ομάδας.
Στη φωτό δίπλα, ο κ. Αλεξανδρής προσφέρει γλυκά σε μικρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money