Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

* Η Θύελλα και ο Ραμνούς Γραμματικού έπαιξαν την Κυριακή το προγραμματισμἐνο φιλικό στην Ραφήνα και ήλθαν ισόπαλοι 2-2. Η ομάδα του Γραμματικού παραλίγο να αναβάλλει την μετάβασή της στο γήπεδο λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που επικρατούσε στο χωριό αλλά ο καιρός ήταν καλύτερος στην Ραφήνα και τελικά ο αγώνας έγινε… Μάλιστα, η σκέψη όλων από το Γραμματικό, ήταν στον άδικο χαμό της 23χρονης συγχωριανής τους Δήμητρας Μπούσουλα, που σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε τροχαίο σε μια στροφή του δρόμου στο Άνω Σούλι! Έπαιξαν στη μνήμη της…

* Ανεβλήθη λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης η φιλική συνάντηση Ολυμπαικού Αγ. Στεφάνου – Κ17 Ολυμπιακού Πειραιώς, που επρόκειτο να διεξαχθεί στον Άγιο Στέφανο την Κυριακή. Έτσι, η ομάδα του Αγ. Στεφάνου περιορίσθηκε να κάνει προπόνηση, στην οποία μετείχαν και οι νεοαποκτηθέντες Κάππος και Σινάνης.

* Το Σάββατο στο γήπεδο Νέων Παλατίων άρχισε το φιλικό ματς Ωρωπού – Αμφιάραου Καλάμου, το οποίο διεκόπη λόγω καταρρακτώδους βροχής στο 60’ με σκορ 4-0 υπέρ του Ωρωπού, με σκόρερς τους Νουόμπα 2, Παπαγεωργίου και Αλούσι.
Ο Αμφιάραος θ’ αποχαιρετήσει το 2012 με αγώνα στον οποίο η σημερινή ομάδα θα αντιμετωπίσει ομάδα παλαιμάχων. Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί για σήμερα Δευτέρα 31/12, στο γήπεδο Καλάμου.

* Ο πρόεδρος Αντώνης Χασιώτης και τα μέλη του Δ.Σ. της Λαυρεωτικής, μεταφέρουν μέσω της ιστοσελίδας μας τις ευχές τους για το νέο χρόνο 2013 προς την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, τα μέλη των Επιτροπών, του Συνδέσμου Διαιτητών, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους παίκτες των ομάδων που αγωνίζονται στην Ένωση Ανατολικής Αττικής.

* Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή 28/12 στο γήπεδο Ζωγράφου, ο τοπικός Αστέρας Ζωγράφου και ο Φοίβος Βάρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Αντίθετα, ο φιλικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο μεταξύ Αφιδναϊκού και Νίκης Δροσιάς, ανεβλήθη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

* Χρήσιμη ήταν η φιλική συνάντηση Συκαμίνου – Καπανδριτίου 2-3, που διεξήχθη την Παρασκευή 28/12, με σκόρερς του Καπανδριτίου τους Βελτανιώτη, Μπύρωση, Τσαλίδη και του Συκαμίνου τους Φιλλή και Παπαπάνου. Άλλο φιλικό που ήταν να δώσει το Συκάμινο με την Αυλίδα την Κυριακή, ανεβλήθη λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή.

* Δύο φιλικά παιχνίδια έδωσε ο Αυλώνας. Στο ένα, νίκησε την Α.Ε. Δηλεσίου με 3-0 και δοκιμάσθηκε ένας νεαρός παίκτης από την Λαμία που πέτυχε γκολ και άφησε καλές εντυπώσεις ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Τσέλιος και Δημητριάδης.
Στο άλλο φιλικό, ο Αυλώνας ηττήθηκε από τον Ευαγόρα Οινόης με 5-3. Χαρακτηριστικό της συνάντησης ότι προπονητές των δύο ομάδων είναι οι αδελφοί Ηλίας και Παναγιώτης Κάλλης! Τα γκολ του Αυλώνα πέτυχαν οι Δημητριάδης και Τζιόμαλλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money