Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-4






Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Καπανδριτίου με 4-1 πέτυχε ο Παμπαιανικός, που διατήρησε τον έλεγχο των κινήσεων και την κατοχή μπάλλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ήταν πιο αποτελεσματικός στις τελικές προσπάθειες.
Το Καπανδρίτι είχε διάθεση αλλά δεν κατάφερε να κοντρολάρει την συνεχή πίεση και την καλή κυκλοφορία της μπάλλας των παικτών του Παμπαιανικού.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0: Το 0-1 σημείωσε με ωραίο σουτ ο Σέλβια στο 36’ και το 0-2 ο Καραμπιτιάνης με αυτογκόλ στο 39’. Το 0-3 έγινε ύστερα από προσπάθεια και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κατσαρού, στο 44’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν 1-3 με σουτ του Μπύρωση στο 45’.
Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 87’ με σουτ του Μυρτάι.
Καλοί οι διαιτητές Φαμέλης, Περδίκης και Μαραγκού.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Καραμπιτιάνης, Μαντάς, Σίνας (7’ λ.τρ. Ζαμπούρας), Σωτήρχος, Ζουβερέλλης, Σ. Τσαλίδης, Μίχας, Μπύρωσης, Αθανασόπουλος (76’ Πιτσιάβας), Μ. Τσαλίδης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Δημήτρουλας, Αζακάς, Παπακυρίτσης, Οικονομίδης, Παπασωτηρίου, Σέλβια (46’ λ.τρ.Βυζάς, 75’ λ.τρ. Τσεβάς), Στασινούλιας, Μυρτάι (88’ Ζαχάρης), Γκόμπλιας, Κατσαρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money