Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΑ …ΧΑΡΤΙΑ!

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε ένσταση που είχε υποβάλλει κατά του Α.Ο. Δικαίου Κω, για αντικανονική συμμετοχή παικτών στην μεταξύ τους συνάντηση της 24/11/2012. Έτσι, κέρδισε στα... χαρτιά με 3-0, ένα ματς στο οποίο είχε ηττηθεί γηπεδούχος (0-1)! Τώρα, ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχει 15 βαθμούς και κατέχει την 5η θέση της βαθμολογίας του 9ου ομίλου Δ’ εθνικής, όπου ισοβαθμεί με τον Περαμαϊκό.
Ο Α.Ο. Δικαίου αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, στην τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχθηκε τυπικά και ουσιαστικά την από 26.11.2012 ένσταση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ κατά του σωματείου ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του σωματείου ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ. Κατακύρωσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ως άνω σωματείων, που διεξήχθη στις 24.11.2012 στο δημοτικό γήπεδο «Γ. Ραφιάς» για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, στο πρώτο εξ’ αυτών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ με τέρματα τρία  έναντι μηδενός (3-0). Επέβαλε στο σωματείο Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.

* Όπως είναι γνωστό, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού Λαυρίου με το Κερατσίνι (1-1), η διοίκηση του Ολυμπιακού προχώρησε σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Την θέση του Γιώργου Παπαϊωάννου πήρε ο Πέτρος Τσιγκούλης, που είχε φύγει προ καιρού από την Τριγλία Ραφήνας.




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money