Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ












Ικανοποιητική ήταν η προσφορά στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που έγινε στο ΚΑΠΗ Γέρακα για λογαριασμό του «Χαμόγελου του Παιδιού», έπειτα από πρωτοβουλία της κ. Μαίρης Κουρατζόγλου, κατοίκου Παλλήνης και ιδιαιτέρως δραστηριοποιημένης γυναίκας σε θέματα εθελοντισμού και προσφαράς.
Μεταξύ αυτών που προσέφεραν κάτι για το «Χαμόγελο του Παιδιού», ήταν και η ποδοσφαιρική ομάδα του Παλληνιακού, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της Παναγιώτη Μερτύρη, τον προπονητή Σωκράτη Κιούρκο, τον βοηθό προπονητή Αργύρη Πούλο, τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Χριστοφιλέα, Θάνο Μπακόλα, Βαγγέλη Χατζούδη και τα μέλη του συλλόγου Αποστόλη Καπέλη, Γιώργο Λάιο και Γιάννη Μαραζιώτη.
Ο Παλληνιακός προσέφερε συμβολικά κάποια πράγματα, με τον πρόεδρο κ. Μερτύρη να δίνει θερμά συγχαρητήρια στην Μαίρη Κουρατζόγλου, για την πρωτοβουλία της και να σημειώνει ότι «τέτοιες κινήσεις πρέπει να στηρίζονται απ’ όλους και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση»!
Ο Παλληνιακός κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες κοινωνικής δράσης και παρ’ ότι ερασιτεχνικό σωματείο, έχει αποδείξει ότι λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκησή του γι’ αυτό που έχει καταφέρει.
 
* Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: Θάνος Μπακόλας, Μαίρη Κουρατζόγλου, Γιάννης Μαραζιώτης, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, Παναγιώτης Μερτύρης, Αποστόλης Καπέλης, Σωκράτης Κιούρκος, Αργύρης Πούλος και Βαγγέλης Χατζούδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money