Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5-1












Εντυπωσιακή νίκη με 5-1 σημείωσε ο Νικηφόρος επί της Μάχης Μαραθώνος, σε ματς με αρκετό ενδιαφέρον αφού η ομάδα του Μαραθώνα προηγήθηκε στο σκορ!
Ο Νικηφόρος είχε όμως τα «εργαλεία» που χρειαζόταν για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση και να πετύχει 5 τέρματα, τα 4 με τον Βαζέχα!
Το 0-1 έκανε ο Νταής με κεφαλιά στο 15᾿. Ισοφάρισε με πανομοιότυπο τρόπο, κι έδωσε το προβάδισμα στον Νικηφόρο ο Βαζέχα, με ισάριθμες κεφαλιές στο 30’ και το 38’. Το ημίχρονο έληξε 2-1 και όλοι περίμεναν το β’ 45λεπτο…
Η Μάχη ήταν αρκετά καλή στο κέντρο και την επίθεση αλλά η άμυνά της είχε σοβαρό πρόβλημα. Έτσι, στο 53’ πάλι ο Βαζέχα με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, κι ύστερα στα δίχτυα του Βοτσίδη (3-1)! Ακολούθησε στο 62’ κι άλλο τέρμα του Βαζέχα, αυτή την φορά με ψηλοκρεμαστό σουτ, που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Βοτσίδη (4-1)…
Παρά τις προσπάθειες των Μαραθωνιτών να σημειώσουν έστω ένα γκολ ακόμη, ο Νικηφόρος ανέβασε τον δείκτη σε 5-1 με δυνατό κοντινό σουτ του Τσιριγώτη.
Καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Παπαδόπουλου και Δουλγεράκη.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης (75' Βαγενάς), Χαβενετίδης, Ταφιλάι, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Τσιριγώτης, Χαρικιόπουλος, Βεντούρης, Βαζέχα, Αποστολόπουλος (65' Αλεξανδράκης).
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Παιδής (72' Γ. Χαμάμης), Ν. Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Γρίβας (60' Χατζηπέτρος), Νταής, Μεταξάς, Μίχας, Χατζηλίας (71' Μπισμπιρούλας).

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money