Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΡΚΟ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-0

Η Μαρκό ευτύχησε να σημειώσει γκολ με κεφαλιά του Γκαβασιάδη στο 60’ και να πετύχει μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του Γέρακα που έχασε πληθώρα μοναδικών ευκαιριών, όχι μόνο πριν αλλά και μετά το 1-0!
Ο Γέρακας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 15λεπτο διατήρησε απόλυτη εδαφική υπεροχή και είχε εκπληκτικές ευκαιρίες να σκοράρει αρχικά με τον Μαργέτη και μετά με τον Μπερέτη, το σουτ του οποίου απέκρουσε με τρομερή ενέργεια ο Γερογιάννης. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο διάστημα ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Δελάρδα από τον τερματοφύλακα Γερογιάννη.
Στο 35’ ο Γκαβασιάδης είχε μια καλή προσπάθεια από πλευράς γηπεδούχων, που σ’ όλο το β’ ημίχρονο απείλησαν σοβαρά (εκτός της φάσης του γκολ), μόνο σε δύο περιπτώσεις, με τον Γκαβασιάδη στο 50’ και με τον Αγγελάκο στο 70’.
Στο υπόλοιπο, ο Γέρακας έχασε κι άλλες ευκαιρίες (χαρακτηριστική αυτή του Μπερέτη, στην αμέσως προηγούμενη του γκολ επίθεση)! Τελικά, η Μαρκό έμεινε και με 10 παίκτες (85’) λόγω αποβολήε με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σιδέρη.
Με λάθη η διαιτησία του Δραγάτη. Πιο σωστοί οι βοηθοί Β. Λάμπρου και Μπουξμπάουμ.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (46' Κωστής), Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος (80' Δημητρίου), Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Δημητριάδης, Κάλης, Γεωργόπουλος (64' Χρυσανθόπουλος), Καρλατήρας, Μπερέτης, Βάρδας, Βούρλας (79' Τσαδήμας), Μαργέτης (77' Δ. Πελέκης), Δελάρδας.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΠΑΒΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΣΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΑ 'ΛΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money