Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–1


ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-1: Ο Γκατεντασβίλι (9) ελίσσεται με την μπάλλα στα πόδια

Η Ατλαντίς συνέχισε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα τις εκπληκτικές εμφανίσεις και νίκες! Επεβλήθη της (γενικά) καλύτερής της Αρτέμιδος με 1-0, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού αλλά εκμεταλλευόμενη την ποιότητα των παικτών της και την ξεχωριστή ικανότητα του Λάσα Γκατεντασβίλι, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με εκπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ!
Η Άρτεμις περιλαμβάνεται πλέον στις 5 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, κι αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει αντιπαράθεση μεταξύ των φίλων της! Πάντως, οι ελλείψεις της ομάδας είναι σημαντικές και η επιθετική της δυστοκία ανυπέρβλητη…
Στο πρώτο ημίχρονο η Άρτεμις υπερείχε ελαφρά αλλά η Ατλαντίς αμυνόταν με επιτυχία και χωρίς μεγάλη κούραση. Οι ευκαιρίες ήταν όλες από την πλευρά της Αρτέμιδος. Στο 21’ κτύπημα φάουλ του Φυτιλή απέκρουσε ο Γκούτσιας. Στο 30’ ο Τσουκαλάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά έφυγε στα πλάγια και η μπάλλα μαζί με την ευκαιρία, χάθηκαν. Στο 41’ ο Φυτιλής και στο 43’ ο Γεωργίου είχαν άστοχα σουτ από καλές θέσεις.
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ. Όμως η πίεση της Αρτέμιδος δεν ήταν τόσο μεγάλη και η Ατλαντίς βγήκε μερικές φορές σε αντεπιθέσεις. Κάποια μακρινά άστοχα σουτ και μια κεφαλιά από την μικρή περιοχή που δεν βρήκε επίσης στόχο, ήταν το αποτέλεσμα των ενεργειών των γηπεδούχων. Αντίθετα, η Ατλαντίς ευτύχησε να σημειώσει γκολ στο 77’, όταν ο Λάσα Γκατεντασβίλι πήρε την μπάλλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε 3 αντιπάλους, έκανε μπάσιμο και σουτ που προσπάθησε να κόψει ο Καρύμπας, αλλά η μπάλλα δεν του έκανε το χατίρι, κτύπησε στην ρίζα της δοκού και κατέληξε στα δίχτυα (0-1).
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μήταρης, Χόικας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Καζάλας (84’ Σερμαγιάς), Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Γεωργίου, Καρόκης (62’ Αϊδώνης), Φυτιλής, Τσουκαλάς (83’ Βετουλαδίτης), Τζούτζι.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Κατσίμπρας, Παπαπέτρου (78’ λ.τρ. Σβόλης), Μπενέκος, Καγιάς, Παππάς, Μπερέτης (83’ Τρικαλίτης), Τσαδήμας (72' Μπρέγκου), Γκατεντασβίλι, Πανόπουλος, Δριλάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money