Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–2



Ο Αφιδναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπυ με το Καπανδρίτι, στην έδρα του δεύτερου, σε ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση. Έτσι, ο Αφιδναϊκός εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία αλλά «έσπρωξε» πιο κοντά στον υποβιβασμό το Καπανδρίτι, που αντιμετώπισε πρόβλημα στην άμυνα (τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε ο Σίνας στο 55’) ενώ είχε και απουσίες βασικών στελεχών του, όπως ο Σωτήρχος. Οι μετέπειτα νικητές έπαιξαν καλύτερα, είχαν κι αυτοί τον τραυματισμό του Τσαβδαρίδη (μόλις στο 17’), αλλά παρουσιάσθηκαν πιο οργανωμένοι και «κτύπησαν» με αντεπιθέσεις.
Οι αντίπαλοι έδειξαν εξ' αρχής τις προθέσεις τους και δημιούργησαν πολλές φάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο! Μετά την ανάπαυλα, οι Γάγγας (55’) και Ζουβερέλλης (62’) σημείωσαν ισάριθμα τέρματα, δίνοντας στους «βυσσινί» των Αφιδνών σημαντικό προβάδισμα νίκης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν (1-2), λίγα λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα (82’) με κεφαλιά του Μπυρώση. Το Καπανδρίτι είχε την δυνατότητα στο 85’ να ισοφαρίσει αλλά ο Σάπιος έσωσε την εστία του ενώ ο Αφιδναϊκός (εκτός των δύο τερμάτων) είχε και δοκάρι στο β' ημίχρονο, με τον Γάγγα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Β. Τζαφόλιας, Λάμπρου.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Νικολόπουλος (62' Παπαθανασίου), Σίνας (58' Μπυρώσης), Πέτρου (46' Καραμπιτιάνης), Σελίστα, Σπ. Τσαλίδης, Ν. Μελιράς, Κάκαρης, Αθανασόπουλος, Αλία.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Άλι, Καραμήτρος, Κουτσούκος, Τάτσης, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Μ. Τσαλίδης (86' Σταματέλος), Τσαβδαρίδης (17' λ.τρ. Σκέλλας), Ι. Νικολάου (78’ Ζαχαρόπουλος), Κλίσι.
* Το Δ.Σ. του Αφιδναϊκού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του, ευχήθηκαν με ανακοίνωσή τους ταχεία ανάρρωση στον παίκτη του Καπανδριτίου Δημήτρη Σίνα, και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, ευχαρίστησαν την διοίκηση του συλλόγου «ΑΠΕΣ Καπανδριτίου», για την άψογη φιλοξενία της και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money