Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 4–0



Άνετη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε ο γηπεδούχος Διόνυσος επί του Ραμνούντα Γραμματικού, νίκη που είχε πολύ καιρό να γευθεί η ομάδα του Διονύσου (από τις 7/2, την 21η αγωνιστική).
Το παιχνίδι δεν αντέχει σημαντικής κριτικής, καθώς ο Ραμνούς χρειάσθηκε 89’ λεπτά για να δημιουργήσει και να χάσει τελικά, την πρώτη ευκαιρία του στον αγώνα!
Ο Διόνυσος, που ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, άνοιξε το σκορ στο 19’ λεπτό με τον Καρατσίκο (1-0) και ο ίδιος παίκτης σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 45’, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (2-0), με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στο 69’ λεπτό ο Φαραντάκης έκανε το 3-0 μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Διονύσου και ο Ζερμπίνης στο 77’ με απευθείας κτύπημα φάουλ έκλεισε το σκορ (4-0) και την μεγάλη νίκη του Διονύσου.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Καρρά – Παπαδιώτη, Μακρή.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Ντόφης, Φαραντάκης, Μίσιος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος, Καρατσίκος (57’ Αγγελόπουλος), Δρόσος (67’ Απ. Γκέσουρας), Χ. Ραυτακόπουλος (52’ Ζερμπίνης).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος (46’ Κοκίνι), Παιδής, Ν. Χαμάμης, Τούντας, Δημ. Κόλλιας, Χατζηανδρέου (75’ Μυλωνάς), Νικολέας, Μήτσης, Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης (46’ Κούκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money