Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–2



Φάση από τον αγώνα

Σε χαλαρό ρυθμό και προσέχοντας μην κτυπήσουν στον κακό αγωνιστικό χώρο του σταδίου Κερατέας, οι παίκτες της Θύελλας έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν το «διπλό» από τον γηπεδούχο Κεραυνό, που προηγήθηκε στο σκορ.Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 στο 10’, μετά από «γέμισμα» του Βανγκέλι, λάθος της άμυνας και τον Πάλλη (που πρόλαβε την έξοδο του Πάντου), με ωραίο σουτ-λόμπα να χρίζεται σκόρερ.
Σύντομα (15’) ισοφάρισαν οι πρωταθλητές, αφού ο Κατσούγκρης βρήκε με σέντρα τον Αράπη, κι αυτός με κεφαλιά νίκησε τον Χαντζαρά (1-1). Δύο λεπτά αργότερα (17’) ο Καζαντζής έχασε ευκαιρία να σκοράρει κι αυτός, όταν κάνει το πλασέ του (από πάσα του Κατσούγκρη), έφυγε άουτ. Στο 39’ ο Μουλλάκης απώλεσε διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Χαντζαράς απέκρουσε ενστικτωδώς με το στήθος απευθείας κτύπημα φάουλ και στην συνέχεια έδιωξε με γροθιές την μπάλλα, στο σουτ που επιχείρησε ο παίκτης της Θύελλας.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τίποτε να προσφέρει μέχρι το 85’. Τότε, ο Δημεσπύρα με δυνατό σουτ από 25 μέτρα περίπου, άφησε «άγαλμα» τον Σιμιτζή, που είχε αντικαταστήσει στο 83’ τον Χαντζαρά.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γκούβας, Χριστόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς (83' Σιμιτζής), Ελευθερίου, Ν. Βανγκέλι, Μεγαγιάννης, Λιάπης (70' Σκούφος), Πάλλης, Ρώμας, Παπανικολάου, Σταμάτης, Παπαγιάνι, Μαστροκώστας (60' Μαγγανάς).
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Οικονόμου (61’ Μαργέτης), Τασσόπουλος, Τσέλιος, Αράπης, Μουλλάκης (60' Δημεσπύρα), Μανουσάκης, Ντούνης, Κατσούγκρης, Γεραγωτέλλης, Καζαντζής (75' Ντόσκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money