Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–2


Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου στο γήπεδο Αγίας Άννας

Ο Νικολακάκης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και στην Βούλα, όπου ο γηπεδούχος Άρης έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά υπέκυψε με 2-1. Η σύγκρουση των πρωτοπόρων αποτέλεσε διαφήμιση του αθλήματος Οι αντίπαλοι αποδείχθηκαν πολύ ισχυροί και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πάντως, ο Άρης Βούλας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να νικήσει και στόχος του παραμένει η εξασφάλιση της δεύτερης προνομιούχου θέσεως.
Ο Νικολακάκης άνοιξε το σκορ στο 25' με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Πιτσούνη από 30 μέτρα (0-1). Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’), ο Εγιουρούμ με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε το 0-2, κι έδωσε αέρα στους πρωτοπόρους. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, βελτιώθηκαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 75' με κοντινό πλασέ του Παπαδημητρόπουλου.
Διαιτητές: Λάμπρου – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (50' Τσιαγκάνης), Τριανταφυλλίδης (35' Βεϊζάι), Μήτσιος (85' Κριλής), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μιγγίρης, Πανίδης, Τέρζιεφ, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (82' Βλαντόιου), Καλλέρης, Καλογερόπουλος (87' Σάββας), Καβάσης (71' Τσαπανίδης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money