Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 5–1



Σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για την ΑΕΜ κόντρα στο Συκάμινο. Οι φιλοξενούμενοι αρκέσθηκαν σε αμυντικό ρόλο (σε όλο το παιχνίδι) και μέχρι το 60' ανταπεξήλθαν πολύ καλά.
Στο 2' ο Νταλάνι είχε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά το αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια, απέκρουσε σε κόρνερ ο Οσμάν. Στο 15' σε σουτ του Σούλα, η μπάλλα κόντραρε στον Σακαράκα κι έφυγε κόρνερ (ο τερματοφύλακας ήταν εξουδετερωμένος). Στο 24' σουτ του Βλάμη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 33' σε σέντρα του Νάστου, ο Βλάμης έχασε το κοντρόλ, μόνος του μπροστά στον Οσμάν. Στο 43' σε διείσδυση από δεξιά, ο Νταλάνι «χόρεψε» όποιον βρήκε μπροστά του και σέντραρε γλυκά στον Φέκα, όμως το γυριστό που επιχείρησε αυτός έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ!
Η ΑΕΜ συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο, με αξιώσεις. Ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 61', από τον  αρχηγό της Σούλα, που έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα με συρτό σουτ έξω από την περιοχή (1-0). Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος των γηπεδούχων και πολύ γρήγορο πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 65' ωραίος συνδυασμός Φέκα–Κορμπάκη και σέντρα του δεύτερου, έδωσε την ευκαιρία στον Νταλάνι με υποδειγματική κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ να σκοράρει (2-0).
Στο 70' αντεπίθεση της ΑΕΜ με δύο πάσες, έβγαλε τον Φέκα στα πλάγια, που πρόλαβε με υπερπροσπάθεια την μπάλλα κι έκανε παράλληλη μπαλλιά στον Γιαννακουδάκη, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση (3-0). Το Συκάμινο αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 75’ με κεφαλιά του Τσαγκαράκη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου (3-1).
Όμως ο Τσούδης στο 79' πέτυχε το 4-1 με καλοτραβηγμένο σουτ εκτός περιοχής, που έστειλε την μπάλλα στο αριστερό παραθυράκι του Οσμάν και τον χορό των τερμάτων έκλεισε ο Ρεμούνδος στο 87’, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, σε πάσα του Φέκα (5-1).
Πολύ καλή η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου – Τσιαλογιάννη, Ντόστη.
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Παριανός (46’ Κορμπάκης), Παπανικολάου, Τσούδης (82’ Ρεμούνδος), Νάστος, Σούλα, Βλάμης (47’ Γιαννακουδάκης), Κονιαβίτης, Νταλάνι, Φέκας.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Καλία, Γκας (78’ Τσάντζαλος), Σακαράκας (89’ Ηλ. Μαργιόλας), Παπαδάκης, Φώτος, Μπάρο, Γκανούδης, Τσαγκαράκης, Λάμπρου, Παπαπάνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money