Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΤΣΙΚΛΗΤΗΤΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ


Η ομάδα του Τσικλητήρα Πύλου Μεσσηνίας

Σήμερα Τετάρτη στις 5 μ.μ., στην Πύλο Μεσσηνίας, η «νταμπλούχος» ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας διεκδικεί την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ. Στον ημιτελικό της διοργάνωσης αντιμετωπίζει τον τοπικό Τσικλητήρα Πύλου. Στον άλλο ημιτελικό, το Σούλι Παραμυθιάς αντιμετωπίζει τον Νέστο Χρυσούπολης.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι Παναγιωτόπουλος – Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Σιδέρης (Αχαΐας).
Μετά την κατάκτηση του νταμπλ, η ομάδα της Ραφήνας θα κυνηγήσει και το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπως δήλωσε ο προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης: «Μας ενδιαφέρει πλέον το τρόπαιο, κι εδώ που φθάσαμε θα το κυνηγήσουμε. Βέβαια, το έργο μας δεν είναι εύκολο, αφού θα αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Υπάρχει και η δυσκολία ότι παίζουμε πάλι εκτός έδρας και μάλιστα σε μια δυνατή έδρα, όπως έχουμε μάθει… Αλλά θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό το παιχνίδι, όπως πρέπει. Θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και όλοι πιστεύουμε ότι θα έλθει η πρόκριση για τον τελικό»!
Την αποστολή της Θύελλας δεν συνόδευσαν στην Πύλο, ο αποβληθείς Σερέτης, ο τραυματίας Οικονόμου και ο Προδρόμου λόγω εργασίας.

* Στο μεταξύ, οι φίλοι του Τσικλητήρα πήγαν χθες στο γήπεδο της πόλης και δημιούργησαν ατμόσφαιρα (όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο) κατά την προπόνηση της ομάδας τους! Με τύμπανα, συνθήματα και καπνογόνα, οι οπαδοί του Τσικλητήρα έκαναν αισθητή την παρουσία τους πριν τον σημερινό ημιτελικό, κι ενίσχυσαν την ψυχολογία των παικτών της τοπικής ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money