Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΟΡΩΠΙ 2–7



Σε αγώνα που εξελίχθηκε «για ένα ρόλο», το Κορωπί διέλυσε την γηπεδούχο Σταμάτα με 7-2. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και τελικά …πλήρωσαν τους διαιτητές (αρχικά δεν ήθελαν να καταβάλλουν τα έξοδα διαιτησίας), από τους οποίους είχαν φοβερά παράπονα (κυρίως τους βοηθούς)!
Το ματς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Η Σταμάτα από το 9' έπαιζε με 10 παίκτες, επειδή απεβλήθη ο Κ. Πέππας, ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτυ, από φάση που –όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι- έγινε από θέση οφ-σάιντ… Νωρίτερα (7’) ο Δημητρίου είχε κερδίσει –κατά τους γηπεδούχους- πέναλτυ (και αποβολή) που δεν δόθηκε! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η Σταμάτα διαμαρτύρεται προς κάθε κατεύθυνση.
Το Κορωπί με τον Σωτήρη Παπαδημόπουλο στον πάγκο του, παρατάχθηκε με νεανική σύνθεση (έλειψαν Β. Γιαχάεβ, Μαρινάκης) ενώ επανεμφανίσθηκε ο Χανιώτης. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν (για πρώτη φορά) από την ομάδα νέων οι νεαροί Βλάχος και Μπλέτσας.
Στην αρχή του αγώνα οι αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι.
Η σειρά των τερμάτων:
0-1: 10’ Χανιώτης με πέναλτυ (το κέρδισε ο Πλάτανος, χέρι–αποβολή του Κ. Πέππα).
0-2: 28’ Νούρια με πλασέ από κοντά.
0-3: 49’ Χανιώτης, μετά από πάσα του Νούρια.
0-4: 58’ Νούρια με πλασέ από σέντρα του Κερμέζο.
0-5: 69’ Χανιώτης.
0-6: 73’ Λυμπερόπουλος με ατομική ενέργεια και πλασέ.
1-6: 75’ Δημητρίου.
1-7: 81’ Κερμέζο με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής.
2-7: 85’ Δημητρίου.
Ο Δημητρίου είχε καλή απόδοση από τους γηπεδούχους, αφού πέτυχε δύο γκολ, είχε δοκάρι και έπρεπε να του δοθεί και πέναλτυ υπέρ του.
Διαιτητές: Πανούτσος – Βιτσεντζάτος, Μπέκας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος (70' Χατζηγιάννης), Σιαδήμας, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Μπόρας (70' Μάγειρας), Σμυρναίος, Κρεμμύδας, Δημητρίου, Σεκερτζής, Σταύρου, Καυγαλάκης (60' Χατζής).
ΚΟΡΩΠΙ: Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Μπανάι, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Νούρια, Μπλέτσας (55' Σπηλιόπουλος), Χανιώτης, Πλάτανος (60' Βλάχος), Κερμέζο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money