Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 8 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα α' γύρου Παλληνιακού-Δόξας Κορωπίου 0-0, στο γήπεδο Ανθούσας

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1
Η Δόξα Κορωπίου νίκησε τον Παλληνιακό με 2-1 και ισοβάθμησε με τον Νικηφόρο, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος! Ο Γιάννης Μαγγίνας οδηγεί την ομάδα του με μαθηματική ακρίβεια στην σωτηρία. Έτσι, η Δόξα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη και άνοιξε το σκορ στο 36' με πλασέ του Θανόπουλου από την μεγάλη περιοχή, μετά από γύρισμα του Μιχαήλ (1-0). Στο β’ ημίχρονο (63’) πάλι ο Θανόπουλος, πήρε μακρινή μπαλλιά και με ψηλοκρεμαστό σουτ «κρέμασε» τον Αραχωβίτη, σημειώνοντας το 2-0. Ο δραστήριος αλλά άσφαιρος Παλληνιακός, μείωσε στο 80’ όταν ο Καρπούζης έκανε σουτ που απέκρουσε προσωρινά ο Παππάς και ο επερχόμενος Θανατή, με κοντινό πλασέ έκλεισε το σκορ (2-1).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Β. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Λιούμης, Καπουράνης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Αμπεντινάι, Μιχαήλ, Κάρο, Ψαράκης, Θανόπουλος (83' Δήμας), Μπουτσικάρης (55' Κουμπέγια).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας (75' Θανατή), Κυριόπουλος (70' Καββαδίας), Δαραμούσκας, Κούνας, Κάππος (55' Καρπούζης), Κοβάνης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–2
Σε χαλαρό ρυθμό και προσέχοντας μην κτυπήσουν στον κακό αγωνιστικό χώρο του σταδίου Κερατέας, οι παίκτες της Θύελλας έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν το «διπλό» από τον γηπεδούχο Κεραυνό, που προηγήθηκε στο σκορ.Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 στο 10’, μετά από «γέμισμα» του Βανγκέλι, λάθος της άμυνας και τον Πάλλη (που πρόλαβε την έξοδο του Πάντου), με ωραίο σουτ-λόμπα να χρίζεται σκόρερ.
Σύντομα (15’) ισοφάρισαν οι πρωταθλητές, αφού ο Κατσούγκρης βρήκε με σέντρα τον Αράπη, κι αυτός με κεφαλιά νίκησε τον Χαντζαρά (1-1). Δύο λεπτά αργότερα (17’) ο Καζαντζής έχασε ευκαιρία να σκοράρει κι αυτός, όταν κάνει το πλασέ του (από πάσα του Κατσούγκρη), έφυγε άουτ. Στο 39’ ο Μουλλάκης απώλεσε διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Χαντζαράς απέκρουσε ενστικτωδώς με το στήθος απευθείας κτύπημα φάουλ και στην συνέχεια έδιωξε με γροθιές την μπάλλα, στο σουτ που επιχείρησε ο παίκτης της Θύελλας.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τίποτε να προσφέρει μέχρι το 85’. Τότε, ο Δημεσπύρα με δυνατό σουτ από 25 μέτρα περίπου, άφησε «άγαλμα» τον Σιμιτζή, που είχε αντικαταστήσει στο 83’ τον Χαντζαρά.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γκούβας, Χριστόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς (83' Σιμιτζής), Ελευθερίου, Ν. Βανγκέλι, Μεγαγιάννης, Λιάπης (70' Σκούφος), Πάλλης, Ρώμας, Παπανικολάου, Σταμάτης, Παπαγιάνι, Μαστροκώστας (60' Μαγγανάς).
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Οικονόμου (61’ Μαργέτης), Τασσόπουλος, Τσέλιος, Αράπης, Μουλλάκης (60' Δημεσπύρα), Μανουσάκης, Ντούνης, Κατσούγκρης, Γεραγωτέλλης, Καζαντζής (75' Ντόσκας).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–4
Νίκη (και μάλιστα ευρεία) σωτηρίας, σημείωσε το Κρυονέρι στα Γλυκά Νερά, που λόγω πολλαπλών τραυματισμών και απουσιών, αναγκάσθηκαν να χρησιμοποιήσουν παίκτες που είχαν να αγωνισθούν πολλούς μήνες! Βέβαια και η επιστροφή του Σιατραβάνη με τα χρώματα του Κρυονερίου, δείχνει την ανάγκη που είχαν οι ομάδες για περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις τους… Σημαντική ήταν η απουσία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τσούκα, ο οποίος έφυγε εκτάκτως στην Κέρκυρα για οικογενειακούς λόγους. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν και να νικήσουν!
Το 0-1 πέτυχε στο 31’ ο Κολώτας αφού νωρίτερα ο νεαρός τερματοφύλακας Μερκούρης είχε πιάσει την μπάλλα εκτός περιοχής με τα χέρια, σε πλασέ του Δρακόπουλου!
Στο β’ μέρος το Κρυονέρι έγινε πιο πιεστικό και στο 66’ κέρδισε πέναλτυ και αποβολή, όταν ο Κοντζιάς ανέτρεψε τον Τσαλαπατάνη κι είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 67’ ο Χρυσικόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, σημείωσε το 0-2.
Μετά το ματς εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, οπότε ο Κολώτας έκανε το 0-3 στο 75’ και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο επίσης επανελθών στην ομάδα του Κ. Μανουσάκης στο 86’.
Μέτριοι οι διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κυριακόπουλος, Ντόστης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μερκούρης, Μπουλούμπασης, Χ. Αντωνόπουλος (43’ λ.τρ. Σκρέκης), Βάρδας (22’ λ.τρ. Ντε Ντέους), Κοντζιάς, Τσαουσάι, Θεοφάνους, Νάνος, Μουτζακάς, Γάσπαρης, Θ. Βλάχος (27’ λ.τρ. Μαστορόπουλος).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σταμούλης, Σιατραβάνης, Χουζούρης (85’ Μανουσάκης), Κανταρέλλης, Κολώτας, Βλαχάκης (58’ Ελούνα Αμπέλε – Κόλμπερ), Δρακόπουλος (75’ Δερβένης), Τσαλαπατάνης, Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΟΡΩΠΙ 2–7
Σε αγώνα που εξελίχθηκε «για ένα ρόλο», το Κορωπί διέλυσε την γηπεδούχο Σταμάτα με 7-2. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και τελικά …πλήρωσαν τους διαιτητές (αρχικά δεν ήθελαν να καταβάλλουν τα έξοδα διαιτησίας), από τους οποίους είχαν φοβερά παράπονα (κυρίως τους βοηθούς)!
Το ματς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Η Σταμάτα από το 9' έπαιζε με 10 παίκτες, επειδή απεβλήθη ο Κ. Πέππας, ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτυ, από φάση που –όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι- έγινε από θέση οφ-σάιντ… Νωρίτερα (7’) ο Δημητρίου είχε κερδίσει –κατά τους γηπεδούχους- πέναλτυ (και αποβολή) που δεν δόθηκε! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η Σταμάτα διαμαρτύρεται προς κάθε κατεύθυνση.
Το Κορωπί με τον Σωτήρη Παπαδημόπουλο στον πάγκο του, παρατάχθηκε με νεανική σύνθεση (έλειψαν Β. Γιαχάεβ, Μαρινάκης) ενώ επανεμφανίσθηκε ο Χανιώτης. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν (για πρώτη φορά) από την ομάδα νέων οι νεαροί Βλάχος και Μπλέτσας.
Στην αρχή του αγώνα οι αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι.
Η σειρά των τερμάτων:
0-1: 10’ Χανιώτης με πέναλτυ (το κέρδισε ο Πλάτανος, χέρι–αποβολή του Κ. Πέππα).
0-2: 28’ Νούρια με πλασέ από κοντά.
0-3: 49’ Χανιώτης, μετά από πάσα του Νούρια.
0-4: 58’ Νούρια με πλασέ από σέντρα του Κερμέζο.
0-5: 69’ Χανιώτης.
0-6: 73’ Λυμπερόπουλος με ατομική ενέργεια και πλασέ.
1-6: 75’ Δημητρίου.
1-7: 81’ Κερμέζο με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής.
2-7: 85’ Δημητρίου.
Ο Δημητρίου είχε καλή απόδοση από τους γηπεδούχους, αφού πέτυχε δύο γκολ, είχε δοκάρι και έπρεπε να του δοθεί και πέναλτυ υπέρ του.
Διαιτητές: Πανούτσος – Βιτσεντζάτος, Μπέκας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος (70' Χατζηγιάννης), Σιαδήμας, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Μπόρας (70' Μάγειρας), Σμυρναίος, Κρεμμύδας, Δημητρίου, Σεκερτζής, Σταύρου, Καυγαλάκης (60' Χατζής).
ΚΟΡΩΠΙ: Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Μπανάι, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Νούρια, Μπλέτσας (55' Σπηλιόπουλος), Χανιώτης, Πλάτανος (60' Βλάχος), Κερμέζο.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–0
Η Μάχη ήταν καλύτερη και υπερίσχυσε του Πρωτέα, μετά από παιχνίδι ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες και αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο αποφασιστικοί από τους αντιπάλους τους και σημείωσαν δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, που έκριναν το αποτέλεσμα.
Το 1-0 πέτυχε με σουτ ο Σένε στο 22’ και στο 30' ο Ζιάγκος με ψηλοκρεμαστό σουτ-λόμπα έκανε το 2-0.
Μέτρια η διαιτησία: Μπαλής – Δουλγεράκης, Δατσέρης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλας, Καρακοζίδης (85' Αλ. Κοροβέσης), Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Παρούσος (87' Μέξης), Νταής, Σένε, Μίχας, Ζιάγκος (65' Καχόπουλος).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Βασιλείου, Φώσκολος (25' λ.τρ. Ρουμπεΐδης), Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μαραγκός, Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–0
Δεν κατάφερε ο γηπεδούχος Νικηφόρος να νικήσει τον Ολυμπιακό Λαυρίου και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία! Μετά από μοιρασμένο και πολύ δυνατό παιχνίδι, ο Νικηφόρος δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα αλλά επιθετικά ήταν κακός. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου κράτησε το «Χ» με «νύχια και με δόντια» αλλά είχε και τις ευκαιρίες του, όπως αυτή του Έλενα στο α’ μέρος και το δοκάρι του Γκαβασιάδη στο β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 64’ ένα ωραίο γυριστό σουτ του Δημ. Μπούρα, που απέκρουσε ο Κύρκος και στην συνέχεια το δοκάρι της εστίας του, όπως και 2-3 ακόμη λιγότερο σημαντικές ευκαιρίες…
Στο τέλος (88’) υπήρξε ένταση στο παιχνίδι, με αφορμή τον τραυματισμό του Ζουμά, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και οι γηπεδούχοι νόμισαν ότι επιζητούσε την καθυστέρηση… Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ζουμάς απεχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Κάλλης, Δ. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Δημ. Μπούρας (61' Γαβριηλίδης), Νεοφύτου, Ουκόνου (53' Ορούτσι), Δούβος, Ν. Καλούδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Σπυρόπουλος, Κουρτάνοβιτς, Βίλα, Μπεργιάννης, Πάνου, Γκριμέκης (46' Παπαγεωργίου), Έλενας, Τσίκλος, Γκαβασιάδης (66' Βελετάκος), Μπουτσάι (78' Ζουμάς).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4–0
Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, επανήλθε στις νίκες η Λαυρεωτική και επιβλήθηκε γηπεδούχος του Κουβαρά με 4-0. Ήταν μια εύκολη επικράτηση (ειδικά στο β’ ημίχρονο) απέναντι σε ομάδα χωρίς κίνητρο, όπως ο Κουβαράς, που παρατάχθηκε με σύνθεση από την οποία έλειπαν οι γνωστοί «μικροί». Τελευταία έχουν χαθεί από το ρόστερ του Κουβαρά οι νεαροί Αλεξίου και Μοιρασγεντής… Πάντως, σε κάθε αγώνα χρησιμοποιεί και 1-2 νέα παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου!
Στην Λαυρεωτική επανήλθε δυναμικά ο Τζώρας, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Αλέξανδρο Γιαχάεβ, ο οποίος πέτυχε εκπληκτικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής στο «Γ» της εστίας του Μαρκαντώνη. Στο 48' ο Κώστας Παπαδόπουλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ σημείωσε το 2-0 και στο 70' ο Πέτρος Μακρής έκανε το 3-0. Το σκορ έκλεισε στο 80’ ο έμπειρος Γιώργος Χάλαρης (4-0).
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Δομούζης, Τσιρλής.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωσταντίνου, Σέμπρος (71' Μιχαηλίδης), Τζώρας, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Α. Γαχάεβ (63' Μιχαλόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Βουκελάτος (46' Ασλάνι).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Μαρκαντώνης, Λευκάκης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Θεοδωρίδης (56' Δημογιάννης), Φεϊζούλα (58' Σύρος), Πίστας, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (46' Τζανής), Π. Βανγκέλι.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–4
Παιχνίδι δύο ταχυτήτων έγινε στη Νέα Μάκρη! Οι γηπεδούχοι με τις όποιες δυνατότητές τους, κοντράρισαν τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που είχε σε καλή ημέρα τόσο τον Κώστα Τσεβά όσο και τον Τέλη Τσέλια, οι οποίοι έβγαλαν την ομάδα τους «ασπροπρόσωπη»!
Γεγονός είναι ότι οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Ο Εθνικός συμπλήρωσε (με αυτό τον αγώνα) τις υποχρεώσεις του αλλά δυστυχώς υποβιβάσθηκε. Ο προπονητής Απόστολος Ζορμπάς, δήλωσε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ»: «Τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας και πετάμε το μπαλλάκι στην διοίκηση»!
Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτυ στο 42’ σε ανατροπή του Κ. Τσεβά. Το εκτέλεσε ο Τσέλια κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι. Αμέσως μετά (44’) ο Εθνικός κέρδισε κι αυτός πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Τρυφιάτης σημειώνοντας το 1-0. Με την έναρξη του β’ μέρους (48’) ισοφάρισε ο Ανδρεαδάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ, μετά από συνδυασμό με τον Τσέλια (1-1).
Στο 55’ ο Κ. Τσεβάς πέτυχε με κοντινό πλασέ (από ασίστ του Τσέλια) το 1-2. Αλλά ο Μποϊμπέι πάλι με κοντινό πλασέ στο 62’ ισοφάρισε 2-2.
Σε κέφια ο Τσέλια, έκανε ατομική ενέργεια στο 70’, πέρασε 4 αντιπάλους και έβγαλε τετ-α-τετ τον Κ. Τσεβά, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι ξαναέδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-3).
Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 82’ και πάλι ο Κ. Τσεβάς (πέτυχε χατ-τρικ) με ωραίο τελείωμα, ύστερα από πάσα του Χρ. Τσεβά.
Διαιτητές: Λάμπρος – Περδίκης, Γκόντα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ανδρουτσόπουλος (64' Θανόπουλος), Μουτάφης, Σχοινάς, Ελευθερίου (59' Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νικηφοράκης, Τρυφιάτης, Μποϊμπέι (69' Μπάρκα), Τσουρής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης (58' λ.τρ. Σεβδαλής), Αρκουμάνης, Τσέλια, Ανδρεαδάκης, Αρβανιτάκης, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money