Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-1

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–2
Ο Νικολακάκης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και στην Βούλα, όπου ο γηπεδούχος Άρης έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά υπέκυψε με 2-1. Η σύγκρουση των πρωτοπόρων αποτέλεσε διαφήμιση του αθλήματος Οι αντίπαλοι αποδείχθηκαν πολύ ισχυροί και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ό Άρης Βούλας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να νικήσει και στόχος του παραμένει η εξασφάλιση της δεύτερης προνομιούχου θέσεως.
Ο Νικολακάκης άνοιξε το σκορ στο 25' με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Πιτσούνη από 30 μέτρα (0-1). Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’), ο Εγιουρούμ με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε το 0-2, κι έδωσε αέρα στους πρωτοπόρους. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, βελτιώθηκαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 75' με κοντινό πλασέ του Παπαδημητρόπουλου.
Διαιτητές: Λάμπρου – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (50' Τσιαγκάνης), Τριανταφυλλίδης (35' Βεϊζάι), Μήτσιος (85' Κριλής), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μιγγίρης, Πανίδης, Τέρζιεφ, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (82' Βλαντόιου), Καλλέρης, Καλογερόπουλος (87' Σάββας), Καβάσης (71' Τσαπανίδης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–0
Νέα ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο γηπεδούχος Διόνυσος στα καλύτερά του Καλύβια, που διατήρησαν την υπεροχή καθολικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες να προηγηθούν σε δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ. Ο Διόνυσος παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις.
Στο 4’ ύστερα από σύγχυση στην περιοχή του Διονύσου, ο Πετράκης απέκρουσε σουτ του Οικονομίδη και εν συνεχεία η μπάλλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 17’ νέο δοκάρι των Καλυβίων, ύστερα από διώξιμο του Ντόφη, στην επαναφορά ο Γκίνης απέτυχε μέσα από την περιοχή, καθώς έκοψε με τα πόδια ο Πετράκης. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα των Καλυβίων έχασε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος βελτίωσε την απόδοσή του, κι έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 76’ με τον Ραυτακόπουλο, όταν ύστερα από λάθος πάσα («δώρο» του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου) ο νεαρός επιθετικός σούταρε αλλά την παραβίαση της εστίας απεσόβησε ο Τσομπανάκης. Από την άλλη πλευρά, τα Καλύβια προσπάθησαν να πάρουν αυτό που δικαιούνταν από το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελικά να το καταφέρουν.
Καλή η διαιτησία (Ανδρ. Βλάχος – Αχ. Παπαδόπουλος, Γουργιώτης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Ντόφης (70’ Αρκατίνης), Γεωργοκίτσος (46’ Απ. Γκέσουρας), Καρατσίκος, Μίσιος, Μαρώλιας, Φαραντάκης, Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χ. Ραυτακόπουλος (52’ Ζερμπίνης).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Γιαννούλας, Ι. Δέδες (57' λ.τρ. Λ. Καραγιάννης), Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Καρελιώτης, Μάτι (75' Μίτσο), Μασουράκης, Δ. Οικονομίδης, Γκίνης, Θεοφ. Τσομπανάκης.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–1
Η Ατλαντίς συνέχισε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα τις εκπληκτικές εμφανίσεις και νίκες! Επεβλήθη της (γενικά) καλύτερής της Αρτέμιδος με 1-0, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού αλλά εκμεταλλευόμενη την ποιότητα των παικτών της και την ξεχωριστή ικανότητα του Λάσα Γκατεντασβίλι, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με εκπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ!
Η Άρτεμις περιλαμβάνεται πλέον στις 5 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, κι αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει αντιπαράθεση μεταξύ των φίλων της! Πάντως, οι ελλείψεις της ομάδας είναι σημαντικές και η επιθετική της δυστοκία ανυπέρβλητη…
Στο πρώτο ημίχρονο η Άρτεμις υπερείχε ελαφρά αλλά η Ατλαντίς αμυνόταν με επιτυχία και χωρίς μεγάλη κούραση. Οι ευκαιρίες ήταν όλες από την πλευρά της Αρτέμιδος. Στο 21’ κτύπημα φάουλ του Φυτιλή απέκρουσε ο Γκούτσιας. Στο 30’ ο Τσουκαλάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά έφυγε στα πλάγια και η μπάλλα μαζί με την ευκαιρία, χάθηκαν. Στο 41’ ο Φυτιλής και στο 43’ ο Γεωργίου είχαν άστοχα σουτ από καλές θέσεις.
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ. Όμως η πίεση της Αρτέμιδος δεν ήταν τόσο μεγάλη και η Ατλαντίς βγήκε μερικές φορές σε αντεπιθέσεις. Κάποια μακρινά άστοχα σουτ και μια κεφαλιά από την μικρή περιοχή που δεν βρήκε επίσης στόχο, ήταν το αποτέλεσμα των ενεργειών των γηπεδούχων. Αντίθετα, η Ατλαντίς ευτύχησε να σημειώσει γκολ στο 77’, όταν ο Λάσα Γκατεντασβίλι πήρε την μπάλλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε 3 αντιπάλους, έκανε μπάσιμο και σουτ που προσπάθησε να κόψει ο Καρύμπας, αλλά η μπάλλα δεν του έκανε το χατίρι, κτύπησε στην ρίζα της δοκού και κατέληξε στα δίχτυα (0-1).
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μήταρης, Χόικας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Καζάλας (84’ Σερμαγιάς), Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Γεωργίου, Καρόκης (62’ Αϊδώνης), Φυτιλής, Τσουκαλάς (83’ Βετουλαδίτης), Τζούτζι.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Κατσίμπρας, Παπαπέτρου (78’ λ.τρ. Σβόλης), Μπενέκος, Καγιάς, Παππάς, Μπερέτης (83’ Τρικαλίτης), Τσαδήμας (72' Μπρέγκου), Γκατεντασβίλι, Πανόπουλος, Δριλάκης.

ΑΝΟΙΞΗ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–1
Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στην Άνοιξη, όπου η ομώνυμη τοπική ομάδα κατάφερε στο 89’ να επιβληθεί της Βουλιαγμένης 2-1. Ήταν ένα από τα ντέρμπυ παραμονής που υπάρχουν στο πρόγραμμα και η Άνοιξη στάθηκε πιο τυχερή, καθώς η φορμαρισμένη Βουλιαγμένη αποτέλεσε σκληρό καρύδι! Στο ματς υπήρξε ένταση (μέσα κι έξω απ’ τον αγωνιστικό χώρο), πάθος και χιτσκοκικό φινάλε.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι, καθώς στο 5’ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τσιρλή (0-1). Οι γηπεδούχοι αποσυντονίστηκαν για αρκετή ώρα, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27’ με τον Λαγαστή και να βελτιωθούν στην συνέχεια. Στο 30’ τα πνεύματα «άναψαν» όταν συνεπλάκησαν -πεσμένοι στο έδαφος- οι Καντιδάκης και Μάστορας, με αποτέλεσμα την αποβολή τους. Οι αποβολές δημιούργησαν γενίκευση της έντασης στην εξέδρα, με τους οπαδούς της Άνοιξης να αποδοκιμάζουν έντονα τον διαιτητή επί ώρα. Ο διαιτητής στο 42' διέκοψε επί δίλεπτο τον αγώνα, κι έγιναν συστάσεις στους θεατές.
Στο β’ 45λεπτο, η Βουλιαγμένη έμεινε από το 52’ με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιρλή (2η κίτρινη κάρτα). Η Άνοιξη πίεσε, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 54' ο Παπιδάκης είχε δοκάρι. Η Βουλιαγμένη το πάλεψε, αν και με εννέα παίκτες, και παραλίγο να σημείωνε το 1-2 με τον Χριστόπουλο στο 85', όταν πλάσαρε σε κενή εστία άουτ! Τελικά, η νίκη των γηπεδούχων ήλθε στο 89' με κεφαλιά του Αθανασόπουλου (2-1)!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μπουξμπάουμ, Κυριακόπουλος. Οκτώ κίτρινες κάρτες έδειξαν οι διαιτητές, 6 για τους γηπεδούχους και 2 για τους φιλοξενουμένους.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος (62' Ζέγκος-Λακαφώσης), Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Καντιδάκης, Γιομπάδαλης (78' Λιγωμένος), Σκούρας, Παπιδάκης (92' Δαρζέντας), Λαγαστής.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος (90' Μπακάλης), Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος, Παπαβασιλείου, Καρδαμίτσης, Μανταλώζης (79' Καραμέτος), Πουλάι, Χριστόπουλος, Μάστορας.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–2
Ο Ωρωπός ξεπέρασε με δυσκολία (2-1) το εμπόδιο του γηπεδούχου Παθιακάκη, που προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο. Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια για την άνοδο, καθώς οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν με επιτυχία τον αξιόμαχο Παθιακάκη, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, και ανέτρεψαν το σκορ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Μόδεστο Τασιούδη (1-0), σε παιχνίδι που ο Ωρωπός είχε σε δύο περιπτώσεις καλές φάσεις να σκοράρει με τον Μήτρου. Στην πρώτη, ο τερματοφύλακας Σπανός έδιωξε επί της γραμμής, αφού είχε προηγηθεί άλλη απόκρουση σε σουτ του Λάπα! Στην δεύτερη, ο Μήτρου εξαπέλυσε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, που απέκρουσε με υπερένταση ο Σπανός. Όμως, ο Παθιακάκης διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του 45λέπτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ωρωπός αντέδρασε, ήταν κυρίαρχος του αγώνα και ισοφάρισε με τον Φιλλή στο 50’, ύστερα από σέντρα του Μήτρου (1-1). Ακόμη, είχε ευκαιρία για δεύτερο τέρμα, με τον Κρομμύδα να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σπανό. Η ανατροπή έγινε στο 70’, όταν από πάσα του Μήτρου, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Τσαλίκογλου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση τέρματος του Κολοβού, ως επιθετικού φάουλ.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Τζάος, Ρακιτζόπουλος, Τσίγκος, Βουρτσάνης, Γκέος, Πετράκης (83' Ράπτης), Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος (86' Κόκα), Αγγελίνας, Μπάσολι (59' Γιώτης).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Β. Κανάτας, Κατερίνης, Γκλιάτης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (75’ Κατσίκας), Μήτρου, Ευφραιμίδης (80’ Κολοβός), Φιλλής, Αμπάζι (65’ Κρομμύδας).
* Οι παίκτες του Ωρωπού αφιέρωσαν την νίκη αυτή στον καλό φίλο τους Κώστα Βαρώνο, ο οποίος περνάει δύσκολες καταστάσεις νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο. Με τον τρόπο αυτό του έστειλαν το μήνυμά τους, για υπομονή, δύναμη και κουράγιο...

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–0
Με καθολική υπεροχή και καλό παιχνίδι, οι Νικητές επεβλήθησαν του νευρικού Αήττητου με 3-0. Νίκη που αφιέρωσαν στον εκλιπόντα πρόεδρό τους Α. Τσόκο!
Στο 15’ είχε δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής ο Τσουκαλάς και στο 20’ ο Τσούκα με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 25’ ο Καραβατάκης σημείωσε με κεφαλιά (ύστερα από κτύπημα φάουλ του Χαρίση) το 2-0. Αμέσως μετά, εκνευρισμένος ο Κουλοχέρης, έβρισε τον διαιτητή και απεβλήθη!
Στο β’ μέρος οι Νικητές διατήρησαν τον ρυθμό και την υπεροχή τους καθώς ο Αήτητος δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης… Ο Χαρίσης στο 55’ επιασε ωραίο σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κονόμι αλλά λίγο αργότερα πάλι ο Χαρίσης με ατομική ενέργεια και γωνιακό σουτ έγραψε το 3-0, κλείνοντας το σκορ.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πανούτσος, Βιτσεντζάτος. Στο 85’ δεν δόθηκε πέναλτυ στους Νικητές, όταν ο Ιορδ. Παπαδόπουλος ανέτρεψε στην περιοχή τον Τσούκα.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής (75' Παπαδογιωργάκης), Κορωνιάς (65’ Στάθ. Αντωνόπουλος), Πανουσόπουλος, Παν. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης, Χαρίσης, Μαλάι, Καραβατάκης (63’ Μπλέτα), Τσούκα, Τσουκαλάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Κοντάκης, Αργ. Φράγκος, Κ. Παπαδόπουλος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος (70’ Κουτρουμπής), Μασκλαβάνος, Παργιανός (60’ Χρ. Κουτρουμπίνης), Λάππας.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2–5
Ο Σαρωνικός πέρασε νικηφόρα από την Παιανία αφού πέτυχε 3 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, που οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία (είχαν 2 δοκάρια) αλλά δεν είχαν το επιθυμητό ποτέλεσμα.
Ο Παμπαιανικός δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και δέχθηκε «εύκολα» γκολ, σχεδόν σε κάθε φάση που ο Σαρωνικός έφθανε στα αντίπαλα καρέ!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Κρητικός στο 3’.
1-1: Πάτσιος στο 6’.
1-2: Χατζημιχαηλίδης στο 15’.
1-3: Τσώκος στο 35’.
1-4: Χατζημιχαηλίδης.
2-4: Μυρτάι.
2-5: Αλεξίου.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μπαλής, Καλαμπάκας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Μεσσηνέζης, Δημήτρουλας (46’ Λαγός), Χατζής, Λευθεροχωρίτης, Παπανίκου, Γκόμπλιας (68' Τσεβάς), Tογιάλλι, Τσιγάρας (75’ Π. Αντωνόπουλος), Α. Λαλαούνης, Κρητικός, Μυρτάι.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης (65’ Δρίτσουλας), Γεσιλάι, Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Πάτσιος (63’ Τοπάλογλου), Πανταζής, Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–2
Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της η Νίκη Δροσιάς, νίκησε στα Κιούρκα τον Αφιδναϊκό με 2-1! Παρά την απουσία του Ασιέγκμπου, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και εδικαιούντο της νίκης. Ο Αφιδναϊκός δεν ξεπέρασε την μετριότητα.
Η Νίκη προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Μηλιώτη στο 18’ και του Κόνιαρη στο 63’, με ισάριθμα σουτ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82’ με αυτογκόλ του Παναγιωτίδη (άλλαξε πορεία η μπάλλα επάνω του, σε σουτ του Γιάννη Νικολάου). Ευκαιρίες έχασαν οι Πολύζος και Κόνιαρης, για περισσότερα τέρματα από πλευράς Νίκης Δροσιάς.
Διαιτητές: Μπερέτας – Παπαδιώτης, Μακρής. Στο 80’ απεβλήθη ο Κόνιαρης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Βελτανιώτης (65' Κλίσι), Άλι, Καραμήτρος, Τάτσης, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Μ. Τσαλίδης, Ζαχαρόπουλος, Ι. Νικολάου, Σκέλλας.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Ιωαννίδης, Γεωργόπουλος, Κλ. Μπέτσης (46’ Παναγιωτίδης), Λιβαθινός, Μηλιώτης, Μιχαλάκης (80’ Φυρογένης), Πολύζος (82’ Γ. Πατρινός), Ασιέγκμπου, Βουγίδης.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1–4
Ο Ραμνούς προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-0 και μετά χαλάρωσε, έδωσε χώρο στην γηπεδούχο Δόξα, η οποία μείωσε για το τελικό 4-1. Σκόρερς των νικητών ήταν οι Κούκης (2), Μήτσης και Τούντας. Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Βάλλας, Χριστόπουλος. Στο 60’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κοκίνι.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέλλας, Κληρονόμος, Κίτσι (60’ Γιάννη), Χαμάμης, Κοκίνι, Τούντας, Κούκης, Δημ. Κόλλιας, Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης (46’ Μυλωνάς).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–6
Με εξαιρετική εμφάνιση, ο Αχιλλέας συνέτριψε στο Καπανδρίτι την ομώνυμη τοπική ομάδα με 6-1 αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-0! Το παιχνίδι αποδείχθηκε για «ένα ρόλο», που τον έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς οι γηπεδούχοι (με πολλές ελλείψεις) δεν είχαν το απαραίτητο σθένος να αντισταθούν.
Οι σκόρερς: 0-1 Σταματόπουλος, 0-2 Μιχαλόπουλος, 0-3 Καρβούνης, 0-4 Τσάκαλος, 1-4 αυτογκόλ σε προσπάθεια του Κουτρώνα, 1-5 Καρβούνης, 1-6 Αναπλιώτης. Διαιτητές: Μπερέτας – Μήταρης, Κυριακόπουλος.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money