Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–2


Λίγο πριν την έναρξη του ματς, οι ομάδες υπόσχονται πίστη για την νίκη

Ο Ωρωπός ξεπέρασε με δυσκολία (2-1) το εμπόδιο του γηπεδούχου Παθιακάκη, που προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο. Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια για την άνοδο, καθώς οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν με επιτυχία τον αξιόμαχο Παθιακάκη, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, και ανέτρεψαν το σκορ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Μόδεστο Τασιούδη (1-0), σε παιχνίδι που ο Ωρωπός είχε σε δύο περιπτώσεις καλές φάσεις να σκοράρει με τον Μήτρου. Στην πρώτη, ο τερματοφύλακας Σπανός έδιωξε επί της γραμμής, αφού είχε προηγηθεί άλλη απόκρουση σε σουτ του Λάπα! Στην δεύτερη, ο Μήτρου εξαπέλυσε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, που απέκρουσε με υπερένταση ο Σπανός. Όμως, ο Παθιακάκης διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του 45λέπτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ωρωπός αντέδρασε, ήταν κυρίαρχος του αγώνα και ισοφάρισε με τον Φιλλή στο 50’, ύστερα από σέντρα του Μήτρου (1-1). Ακόμη, είχε ευκαιρία για δεύτερο τέρμα, με τον Κρομμύδα να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σπανό. Η ανατροπή έγινε στο 70’, όταν από πάσα του Μήτρου, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Τσαλίκογλου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση τέρματος του Κολοβού, ως επιθετικού φάουλ.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Τζάος, Ρακιτζόπουλος, Τσίγκος, Βουρτσάνης, Γκέος, Πετράκης (83' Ράπτης), Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος (86' Κόκα), Αγγελίνας, Μπάσολι (59' Γιώτης).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Β. Κανάτας, Κατερίνης, Γκλιάτης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (75’ Κατσίκας), Μήτρου, Ευφραιμίδης (80’ Κολοβός), Φιλλής, Αμπάζι (65’ Κρομμύδας).
* Οι παίκτες του Ωρωπού αφιέρωσαν την νίκη αυτή στον καλό φίλο τους Κώστα Βαρώνο, ο οποίος περνάει δύσκολες καταστάσεις νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο. Με τον τρόπο αυτό του έστειλαν το μήνυμά τους, για υπομονή, δύναμη και κουράγιο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money