Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–5



Με δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, έγινε ματς ανοικτό, με πολλές φάσεις και γκολ. Ο Αήττητος επικράτησε κατά κράτος ενός αντιπάλου, της γηπεδούχου Δόξας, που στάθηκε ισάξια μόνο σε μικρά διαστήματα του αγώνα.
Πολύ γρήγορα (4’) άνοιξε το σκορ ο Παργιανός (0-1) αλλά στο τέταρτο του παιχνιδιού (15’) η Δόξα ισοφάρισε 1-1.
Η ανωτερότητα του Αήττητου και τα αμυντικά λάθη της γηπεδούχου, απέδωσαν δύο ακόμη τέρματα υπέρ των φιλοξενουμένων, πριν από την λήξη του ημιχρόνου. Στο 30’ ο Μασκλαβάνος πέτυχε το 1-2 και στο 42’ ο Κολάγκι το 1-3.
Το αποτέλεσμα ουσιαστικά είχε κριθεί αλλά ο Αήττητος διεύρυνε κι άλλο το σκορ (στο 52’ ο Μασκλαβάνος το 1-4 και στο 61’ ο Λάππας το 1-5), γεγονός που εκνεύρισε παίκτη της γηπεδούχου και υπήρξε επεισόδιο με παίκτη του Αήττητου! Πάντως, στο 72’ η Δόξα μείωσε για το τελικό 2-5.
Ο Αήττητος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι αυτό 2-3 παιδιά γεννημένα το 1999.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Λάμπρου, Βάλλας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Κοντάκης, Λύγκος, Αργ. Φράγκος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Ορμανόπουλος (55’ Κουτρουμπίνης), Κων. Φράγκος (65’ Κουτρούμπας), Μασκλαβάνος (70’ Τσάκαλης), Παργιανός, Λάππας.

* Μετά την λήξη του αγώνα (σύμφωνα με καταγγελία παικτών του Αήττητου), υπήρξε νέα φραστική επίθεση στον Ιορδάνη Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε διαπληκτισθεί για την αγωνιστική συμπεριφορά αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να απειληθούν κι άλλα επεισόδια και να παραμείνει ολόκληρη η αποστολή της ομάδας των Σπάτων στο γήπεδο της Αγίας Άννας, για μία ώρα περίπου, μέχρι να αποχωρήσουν όλοι μαζί, καθώς έξω από τα αποδυτήρια τους περίμεναν αρκετοί παίκτες της Δόξας, με άγριες διαθέσεις. Τελικά τα χειρότερα απεφεύχθησαν και η αποστολή του Αήττητου απεχώρησε χωρίς άλλες αντιπαλότητες…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money