Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–0



Δεν κατάφερε ο γηπεδούχος Νικηφόρος να νικήσει τον Ολυμπιακό Λαυρίου και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία! Μετά από μοιρασμένο και πολύ δυνατό παιχνίδι, ο Νικηφόρος δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα αλλά επιθετικά ήταν κακός. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου κράτησε το «Χ» με «νύχια και με δόντια» αλλά είχε και τις ευκαιρίες του, όπως αυτή του Έλενα στο α’ μέρος και το δοκάρι του Γκαβασιάδη στο β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 64’ ένα ωραίο γυριστό σουτ του Δημ. Μπούρα, που απέκρουσε ο Κύρκος και στην συνέχεια το δοκάρι της εστίας του, όπως και 2-3 ακόμη λιγότερο σημαντικές ευκαιρίες…
Στο τέλος (88’) υπήρξε ένταση στο παιχνίδι, με αφορμή τον τραυματισμό του Ζουμά, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και οι γηπεδούχοι νόμισαν ότι επιζητούσε την καθυστέρηση… Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ζουμάς απεχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Κάλλης, Δ. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Δημ. Μπούρας (61' Γαβριηλίδης), Νεοφύτου, Ουκόνου (53' Ορούτσι), Δούβος, Ν. Καλούδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Σπυρόπουλος, Κουρτάνοβιτς, Βίλα, Μπεργιάννης, Πάνου, Γκριμέκης (46' Παπαγεωργίου), Έλενας, Τσίκλος, Γκαβασιάδης (66' Βελετάκος), Μπουτσάι (78' Ζουμάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money