Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 5–0





Η Θύελλα Ραφήνας στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος νίκησε γηπεδούχος με 5-0 την ουραγό Σταμάτα και στέφθηκε πρωταθλήτρια! Ο αγώνας είχε από την αρχή εορταστικό κλίμα, με μουσική, παρουσία παιδιών από τις ακαδημίες του συλλόγου, οικογένειες στο γήπεδο και όλους του υπεύθυνους να προσπαθούν για το μεγαλείο της ομάδας.
Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού (που δεν διήρκεσε συνολικά πάνω από 80’ λεπτά!) ήταν αναγνωριστικά αλλά σύντομα η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη δημιούργησε δύο φάσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Η Θύελλα είχε κορυφαίο τον εκ των αρχηγών της Βαγγέλη Προδρόμου, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ κι έδωσε μια ασίστ!
Στο 30’ ο Χαρακτίδης είχε δοκάρι και στο 32’ ο ίδιος μπήκε από δεξιά και ανατράπηκε. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Προδρόμου (1-0). Η Θύελλα απ’ εκεί και πέρα ήταν καταιγιστική. Με συνεχή πίεση, κατάφερε στο 43’ πάλι με τον Προδρόμου να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Μαργέτης στο 45’ πέτυχε το 3-0 (αποτέλεσμα ημιχρόνου).
Στο β’ ημίχρονο οι πρωταθλητές συνέχισαν να υπερέχουν. Στο 58' ο εξελίξιμος Μαργέτης σημείωσε το καλύτερο τέρμα της συνάντησης, αφού έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με ωραίο τελείωμα, νίκησε τον αντίπαλο γκολκήπερ (4-0). Παρ’ ότι ο ρυθμός έπεσε, οι πρωταθλητές πέτυχαν κι άλλο γκολ στο 65’ με σκόρερ τον Μουλλάκη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ασίστ του Μανουσάκη, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έγραψε το 5-0.
Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε παίκτες, προπονητές και παράγοντες να πανηγυρίζουν ένα πρωτάθλημα που ήρθε με πολλή δουλειά και κόπο. Η πρωταθλήτρια Θύελλα έπαιξε 32 αγώνες στο πρωτάθλημα, σημείωσε 26 νίκες, παραχώρησε 4 ισοπαλίες και υπέστη 2 μόνο ήττες. Πέτυχε 88 τέρματα και δέχθηκε 15.
Διαιτητές: Μαραγκού – Γκόντα, Αλεξοπούλου.
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Μπαξεβάνης, Στάφα (72’ Αράπης), Τσέλιος, Τασσόπουλος, Μανουσάκης, Χαρακτίδης (80' Δημεσπύρα), Σερέτης (55' Ντόσκας), Μαργέτης, Μουλλάκης, Προδρόμου.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος (72' Χατζηγιάννης), Σμυρναίος, Παππάς, Μητρόπουλος, Μπόρας, Χατζής, Κρεμμύδας, Καυγαλάκης, Σεκερτζής (52' Μάγειρας), Σταύρου, Δημητρίου.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ
Μετά την λήξη του αγώνα, παίκτες, παράγοντες και οπαδοί της Θύελλας Ραφήνας πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο) στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Όπως είπε και ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, που απένειμε το κύπελλο, «ήταν η καλύτερη ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ και επάξια κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας»! Επίσης, ευχήθηκε άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία και κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η γιορτή περιελάμβανε απονομή μεταλλίων σε κάθε ένα στέλεχος της ομάδας, (παίκτες, προπονητής, βοηθοί προπονητές, φροντιστές) και το κύπελλο του πρωταθλητή περιόδου 2014-2015 στους αρχηγούς Προδρόμου, Τσέλιο και Χαρακτίδη. Η εκδήλωση διανθίστηκε με εκτόξευση φαντασμαγορικών βεγγαλικών και μουσική υπόκρουση τον ύμνο της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money