Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0–1


Φάση από τον πρόσφατο αγώνα Αστέρα Γλυκών Νερών-ΑΕ Μενιδίου, στα Γλυκά Νερά

Μεγάλη νίκη σημείωσε στο Λαύριο η ΑΕ Μενιδίου, επί του τοπικού Παλαυρεωτικού. Το «φτωχό» 1-0 αδικεί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, όμως οι τρεις βαθμοί ήταν υπερπολύτιμοι για τους φιλοξενούμενους.
Σε βαθιά μπαλιά του Παπανικολάου στον Νταλάνι (στο 12’), ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έφθασε πρώτος στην μπάλλα αλλά στην προσπάθειά του να την διώξει, βρήκε αέρα και ο Νταλάνι με εύκολο πλασέ πέτυχε το 0-1 σε κενή εστία!
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για δεύτερο τέρμα και το άγγιξαν στο 21'. Μετά από μπαλλιά του Νάστου, ο Νταλάνι επιχείρησε να πλασάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα σουτ του Βλάμη στο 25' έφυγε άουτ ενώ στο 32' ο Νταλάνι αφού ταλαιπώρησε τον Ρώμα, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι στον Τσούδη, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 37' οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση. Η κάθετη πάσα του Βερυκάκη στον Καυκιά (που ξεκίνησε από θέση οφ-σάιντ), τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Πασαλίδη, όμως το πλασέ του έφυγε σύρριζα από το δεξί δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 52' με ένα χαλαρό σουτ του Βλάμη και στο 70' με ένα διαγώνιο σουτ του Ρεμούνδου. Στο 74' οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου, όμως ο Κονιαβίτης έκοψε με το κεφάλι την μπάλλα, πριν αυτή φθάσει στον Καυκία, που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 78' σε σέντρα του Νταλάνι, ο Καραγιάννης «κρέμασε» υποδειγματικά Ελ Γκανάουι, αλλά ο βοηθός διαιτητής σήκωσε το σημαιάκι για οφ-σάιντ. Στο 84' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονιαβίτη έξω από την περιοχή, η μπάλλα δεν του έκανε το χατίρι και «σταμάτησε» στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Πολύ καλή η διαιτησία. Άψογη η φιλοξενία των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Λάμπρος – Περδίκης, Καραθανάσης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ : Ελ Γκανάουι, Ρώμας, Μπαγιάστας, Ντάνης, Βλαντής, Κουλουβράκης, Βερυκάκης, Νικολαϊδης, Τυφλίδης, Καυκιάς, Λαναράς.
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Κορμπάκης, Παπανικολάου (52’ Σαρηγιαννόπουλος), Τσούδης, Νάστος, Σούλα (74’ Κορωνίδης), Βλάμης, Κονιαβίτης, Νταλάνι (58’ Κολιπέτσας), Γιαννακουδάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money