Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΑΡΗΣ Β.-ΩΡΩΠΟΣ 1-0: Φάση στην εστία των φιλοξενουμένων

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–0
Νίκη – άνοδο στην Α’ κατηγορία σημείωσε ο Άρης Βούλας επί του συνδιεκδικητή της θέσης Ωρωπού, που έμεινε 10 βαθμούς πίσω και ελπίζει πλέον στην άνοδο της Θύελλας στην Γ’ εθνική, ώστε να εξασφαλίσει την προαγωγή του!
Το ματς ήταν δυνατό, αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους πιο σίγουρους στην κατοχή μπάλλας και τους φιλοξενούμενους να «ψάχνουν» σε κάθε ευκαιρία το γκολ, με σουτ εξ αποστάσεως. Ο Άρης έχασε 2 καλές ευκαιρίες στο 35’ (σέντρα Τριανταφυλλίδη από πλάγια, απέτυχε ο Παπαγεωργίου στην προβολή) και στο 90’ σε αντεπίθεση, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν φύγει όλοι μπροστά για την ισοφάριση! Ο Ωρωπός έχασε κλασσική ευκαιρία στο 41’, όταν σε σέντρα σουτ του Μήτρου, απέτυχε να σκοράρει ο Κρομύδας.
Το μοναδικό και πολύτιμο γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 64’ ο Μινάι, με κοντινό πλασέ (κάθετο δοκάρι και μέσα) σε σέντρα του Αλέξη Παπαγεωργίου και μικρή αδράνεια των αμυντικών.
Καλή η διαιτησία: Μαργαρίτης – Πολυχρονιάδης, Γουργιώτης.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος, Τριανταφυλλίδης, Κριλής (52' Βεϊζάι), Αλ. Παπαγεωργίου (85' Διγενής), Μινάι (94’ Τσιαγκάνης), Παπαδημητρόπουλος
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Β. Κανάτας, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Λ. Παπαγεωργίου (90' Οικονομάκος), Μήτρου, Κρομμύδας (73' Μακρής), Φιλλής, Αμπάζι (60' Ευφραιμίδης).
* Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ωρωπού κ. Ζαφείρη, «αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του προπονητή του Άρη Βούλας, που δυναμίτισε το κλίμα σε ένα πολύ ήσυχο παιχνίδι, όπως και η δυσάρεστη έκπληξη της μη ύπαρξης ζεστού νερού στα αποδυτήρια»!
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
Μέχρι αργά το βράδυ πανηγύρισαν την νίκη τους επί του Ωρωπού, οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες του Άρη Βούλας, καθώς η ομάδα τους εξασφάλισε (πλην απίθανου απροόπτου) την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία! Στα αποδυτήρια, μετά την λήξη του αγώνα έγινε πανζουρλισμός με τους πανηγυρισμούς και αργότερα βρέθηκαν όλοι σε τοπικά στέκια για την συνέχεια…
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Βουλιώτης φίλαθλος δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος συνεχάρη την διοίκηση και πανηγύρισε με τους φίλους της ομάδας την σημαντική νίκη.

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–3
Η εξαιρετική Ατλαντίς νίκησε την γηπεδούχο Άνοιξη 3-2, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο ημίχρονο 1-0. Έτσι, διεκόπη το τελευταίο σερί 3 νικηφόρων εμφανίσεων της Άνοιξης και η Ατλαντίς επανήλθε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές. Το παιχνίδι ήταν «ανοικτό» και η αλληλουχία των τερμάτων τέτοια, που προσέφερε καλό θέαμα στους θεατές του. Ήταν ένα ματς θρίλερ!
Το σκορ άνοιξε στο 45' ο Παπιδάκης με ασύλληπτο σουτ από πολύ πλάγια θέση (1-0), κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο ίδιος παίκτης με την έναρξη του β’ μέρους έχασε νέα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Η Ατλαντίς είχε καλύτερη απόδοση σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης αλλά βρήκε ρυθμό μόνο όταν βελτιώθηκε ο Γεωργιανός άσσος Λάσα Γκατεντασβίλι, ο οποίος πέτυχε στο 60’ την ισοφάριση (1-1). Ο ίδιος ήταν δημιουργός και των δύο τερμάτων που ακολούθησαν στο 70’ με σκόρερ τον Δριλάκη και στο 75’ με τον Τσαδήμα, μετατρέποντας το σκορ σε 1-3! Η Άνοιξη στα τελευταία λεπτά προσπάθησε για κάτι καλύτερο. Κατάφερε να μειώσει στο 86' με τον Γιομπάδαλη (2-3) αλλά δεν είχε τύχη στο 92’, όταν ο Παπιδάκης έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Διαιτητές: Δραγάτης – Καραθανάσης, Τσαλίκογλου.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης (75' Θεολόγης), Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης, Λαγαστής, Σκούρας, Παπιδάκης (62' Ραΐσης), Καντιδάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλιώτης (85' Κατσίμπρας), Παπαπέτρου, Μπενέκος, Καγιάς, Παππάς (74' Σβόλης), Μπρέγκου (63' Δριλάκης), Μπερέτης, Τσαδήμας, Πανόπουλος, Γκατεντασβίλι.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–1
Ο πρωτοπόρος και κατά τα φαινόμενα πρωταθλητής Νικολακάκης, νίκησε στα Σπάτα την δυναμική αλλά αδύναμη επιθετικά Αρτέμιδα 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί κατά διαστήματα αλλά δυσκολεύθηκαν από το γήπεδο και τους γηπεδούχους, οι οποίοι τους κοντράρισαν στα ίσια. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 26' ο Πιτσούνης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ (0-1).
Η Άρτεμις προσπάθησε για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ήταν εμφανώς αδύναμη επιθετικά. Ο Νικολακάκης είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, με τον Εγιουρούμ στο 30' και τον Μουκάνη στο 70'.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μπουξμπάουμ, Τσιαλογιάννης. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, επειδή ο «φίλαθλος» Σκαρούλης τον έβριζε και στο τέλος ανέφερε το συμβάν στο φύλλο αγώνος.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Δαρβής, Καζάλας (83' Ντότσι), Βετουλαδίτης, Στουραΐτης, Ζήκος, Γεωργίου (67' Αϊδώνης), Καρόκης, Φυτιλής, Τσουκαλάς, Τζούτζι (46' Διαμάντης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μιγγίρης, Τέρζιεφ, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Καλογερόπουλος (88' Σάββας), Μουκάνης (93' Δαμιανίδης), Πιτσούνης (77' Πανίδης), Εγιουρούμ.

NIKHΤΕΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–1
Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις οι δύο ομάδες, με τον Αχιλλέα να αδικείται ενδεχομένως από το τελικό αποτέλεσμα, αφού ισοφαρίσθηκε με πέναλτυ στο 93', ύστερα από εύστοχη εκτέλεση του Χαρίση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 61' με ωραία κεφαλιά του Καραγιαννίδη.
Οι Νικητές στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν υπήρχε ακόμη σκορ (0-0), είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Πανουσόπουλου ενώ ζήτησαν πέναλτυ και αποβολή σε ανατροπή του Τσούκα από τον Αβραμόπουλο!
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του προέδρου των Νικητών Αλέξη Τσόκου και οι ποδοσφαιριστές απόθεσαν λουλούδια στο σημείο της εξέδρας που καθόταν μόνιμα ο εκλιπών.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Τσέλιος, Σπυρόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Κορωνιάς, Πανουσόπουλος, Παν. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Ντούσης (70’ Στάθ. Αντωνόπουλος), Χαρίσης, Μαλάι (85’ Τσουκαλάς), Τσούκα, Στούμπος, Καραβατάκης (61’ Πετράι).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπακοδήμος, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης (72’ Σάλαρι), Καλογήρου, Καρβούνης (78’ Σούρμπης), Τσάκαλος, Μιχαλόπουλος (58’ Γκολλόσι).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 4–0
Άνετη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε ο γηπεδούχος Διόνυσος επί του Ραμνούντα Γραμματικού, νίκη που είχε πολύ καιρό να γευθεί η ομάδα του Διονύσου (από τις 7/2, την 21η αγωνιστική).
Το παιχνίδι δεν αντέχει σημαντικής κριτικής, καθώς ο Ραμνούς χρειάσθηκε 89’ λεπτά για να δημιουργήσει και να χάσει τελικά, την πρώτη ευκαιρία του στον αγώνα!
Ο Διόνυσος, που ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, άνοιξε το σκορ στο 19’ λεπτό με τον Καρατσίκο (1-0) και ο ίδιος παίκτης σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 45’, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (2-0), με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στο 69’ λεπτό ο Φαραντάκης έκανε το 3-0 μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Διονύσου και ο Ζερμπίνης στο 77’ με απευθείας κτύπημα φάουλ έκλεισε το σκορ (4-0) και την μεγάλη νίκη του Διονύσου.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Καρρά – Παπαδιώτη, Μακρή.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Ντόφης, Φαραντάκης, Μίσιος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος, Καρατσίκος (57’ Αγγελόπουλος), Δρόσος (67’ Απ. Γκέσουρας), Χ. Ραυτακόπουλος (52’ Ζερμπίνης).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος (46’ Κοκίνι), Παιδής, Ν. Χαμάμης, Τούντας, Δημ. Κόλλιας, Χατζηανδρέου (75’ Μυλωνάς), Νικολέας, Μήτσης, Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης (46’ Κούκης).

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–5
Με δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, έγινε ματς ανοικτό, με πολλές φάσεις και γκολ. Ο Αήττητος επικράτησε κατά κράτος ενός αντιπάλου, της γηπεδούχου Δόξας, που στάθηκε ισάξια μόνο σε μικρά διαστήματα του αγώνα.
Πολύ γρήγορα (4’) άνοιξε το σκορ ο Παργιανός (0-1) αλλά στο τέταρτο του παιχνιδιού (15’) η Δόξα ισοφάρισε 1-1.
Η ανωτερότητα του Αήττητου και τα αμυντικά λάθη της γηπεδούχου, απέδωσαν δύο ακόμη τέρματα υπέρ των φιλοξενουμένων, πριν από την λήξη του ημιχρόνου.
Στο 30’ ο Μασκλαβάνος πέτυχε το 1-2 και στο 42’ ο Κολάγκι το 1-3.
Το αποτέλεσμα ουσιαστικά είχε κριθεί αλλά ο Αήττητος διεύρυνε κι άλλο το σκορ (στο 52’ ο Μασκλαβάνος το 1-4 και στο 61’ ο Λάππας το 1-5), γεγονός που εκνεύρισε παίκτη της γηπεδούχου και υπήρξε επεισόδιο με παίκτη του Αήττητου! Πάντως, στο 72’ η Δόξα μείωσε για το τελικό 2-5.
Ο Αήττητος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι αυτό 2-3 παιδιά γεννημένα το 1999.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Λάμπρου, Βάλλας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Κοντάκης, Λύγκος, Αργ. Φράγκος, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Ορμανόπουλος (55’ Κουτρουμπίνης), Κων. Φράγκος (65’ Κουτρούμπας), Μασκλαβάνος (70’ Τσάκαλης), Παργιανός, Λάππας.
 * Μετά την λήξη του αγώνα (σύμφωνα με καταγγελία παικτών του Αήττητου), υπήρξε νέα φραστική επίθεση στον Ιορδάνη Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε διαπληκτισθεί για την αγωνιστική συμπεριφορά αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να απειληθούν κι άλλα επεισόδια και να παραμείνει ολόκληρη η αποστολή της ομάδας των Σπάτων στο γήπεδο της Αγίας Άννας, για μία ώρα περίπου, μέχρι να αποχωρήσουν όλοι μαζί, καθώς έξω από τα αποδυτήρια τους περίμεναν αρκετοί παίκτες της Δόξας, με άγριες διαθέσεις. Τελικά τα χειρότερα απεφεύχθησαν και η αποστολή του Αήττητου απεχώρησε χωρίς άλλες αντιπαλότητες…

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–2
Ο Αφιδναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπυ με το Καπανδρίτι, στην έδρα του δεύτερου, σε ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση. Έτσι, ο Αφιδναϊκός εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία αλλά «έσπρωξε» πιο κοντά στον υποβιβασμό το Καπανδρίτι, που αντιμετώπισε πρόβλημα στην άμυνα (τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε ο Σίνας στο 55’) ενώ είχε και απουσίες βασικών στελεχών του, όπως ο Σωτήρχος. Οι μετέπειτα νικητές έπαιξαν καλύτερα, είχαν κι αυτοί τον τραυματισμό του Τσαβδαρίδη (μόλις στο 17’), αλλά παρουσιάσθηκαν πιο οργανωμένοι και «κτύπησαν» με αντεπιθέσεις.
Οι αντίπαλοι έδειξαν εξ' αρχής τις προθέσεις τους και δημιούργησαν πολλές φάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο! Μετά την ανάπαυλα, οι Γάγγας (55’) και Ζουβερέλλης (62’) σημείωσαν ισάριθμα τέρματα, δίνοντας στους «βυσσινί» των Αφιδνών σημαντικό προβάδισμα νίκης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν (1-2), λίγα λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα (82’) με κεφαλιά του Μπυρώση. Το Καπανδρίτι είχε την δυνατότητα στο 85’ να ισοφαρίσει αλλά ο Σάπιος έσωσε την εστία του ενώ ο Αφιδναϊκός (εκτός των δύο τερμάτων) είχε και δοκάρι στο β' ημίχρονο, με τον Γάγγα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Β. Τζαφόλιας, Λάμπρου.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Νικολόπουλος (62' Παπαθανασίου), Σίνας (58' Μπυρώσης), Πέτρου (46' Καραμπιτιάνης), Σελίστα, Σπ. Τσαλίδης, Ν. Μελιράς, Κάκαρης, Αθανασόπουλος, Αλία.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Άλι, Καραμήτρος, Κουτσούκος, Τάτσης, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Μ. Τσαλίδης (86' Σταματέλος), Τσαβδαρίδης (17' λ.τρ. Σκέλλας), Ι. Νικολάου (78’ Ζαχαρόπουλος), Κλίσι.
* Το Δ.Σ. του Αφιδναϊκού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του, ευχήθηκαν με ανακοίνωσή τους ταχεία ανάρρωση στον παίκτη του Καπανδριτίου Δημήτρη Σίνα, και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, ευχαρίστησαν την διοίκηση του συλλόγου «ΑΠΕΣ Καπανδριτίου», για την άψογη φιλοξενία της και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–1
Πολλές μονομαχίες στο κέντρο αλλά λίγες καλές φάσεις μπροστά στις εστίες, προσέφερε το τοπικό ντέρμπυ στην Ανάβυσσο, μεταξύ Σαρωνικού και Καλυβίων 1-1. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μοιρασμένη κατοχή. Τα Καλύβια «ήθελαν» περισσότερο την νίκη και στο 25’ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Γκίνη αλλά ο Καραλής επενέβη αποτελεσματικά ενώ στο 41’ ο Τσιγαρίδας πέτυχε γκολ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
Στο 46’ τα Καλύβια σημείωσαν τέρμα με κοντινό πλασέ του Χριστόπουλου, μετά από κτύπημα κόρνερ του Τίμου Τσομπανάκη (0-1). Στο 51’ ο Χατζημιχαηλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας ανενόχλητος από πολύ κοντά, κι αμέσως μετά ήρθε η σειρά των Καλυβίων να χάσουν απίστευτη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Γκίνη.
Στο 63’ ο Χατζημιχαηλίδης εξιλεώθηκε, πετυχαίνοντας καταπληκτικό γκολ. Ο Αλεξίου «έσπασε» την μπάλλα στον Μαλατάνο, που με αστραπιαίο μπάσιμο και σέντρα τροφοδότησε τον σκόρερ, ο οποίος με γυριστό πλασέ στην κίνηση, άφησε εμβρόντητο τον Κόλλια (1-1).
Στο τελευταίο πεντάλεπτο τα Καλύβια πίεσαν για κάτι καλύτερο αλλά δεν δημιούργησαν αξιόλογη φάση. Όμως, στο 87’ τραυματίσθηκε σοβαρά ο Mιλούκα, ο οποίος αποχώρησε στα χέρια συμπαικτών του...
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μαλατάνος, Μπούκης, Ζουμπουρλής (58' Πανταζής), Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Ναυπλιώτης, Ντίνος, Τσώκος (81' Γεσιλάι), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Μιλούκα (89' λ.τρ. Πανουργιάς), Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Μάτι (55' Γιαννούλας), Θεοφ. Τσομπανάκης (78’ Ροκανάς), Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Χριστόπουλος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–0
Αμφίρροπη αναμέτρηση, με την Βουλιαγμένη να κερδίζει τις εντυπώσεις, κυρίως με τον εξαιρετικό σεντερ-φόρ της Χριστόπουλο, ο οποίος είχε ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο να σημειώσει γκολ και να χαρίσει στην ομάδα του την νίκη. Ο Παμπαιανικός διατήρησε άκαρπη υπεροχή κατά διαστήματα ενώ έχασε ευκαιρίες για γκολ με τους Δάβαρη, Λαγό και Κρητικό. Στο 92’ ο Χριστόπουλος πέρασε και τον Μεσσηνέζη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει! Επίσης, στο 72’ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Σταυρόπουλου.
Καλή η διαιτησία των Μαλαμά, Παπαδιώτη, Μακρή.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Μεσσηνέζης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι (59' Λαλαούνης), Λαγός (76' Λόκου), Δημήτρουλας, Δάβαρης, Γκόμπλιας, Μυρτάι.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος, Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος, Μανταλώζης, Καρδαμίτσης (46’ Καραμέτος), Πουλάι (86’ Μπακάλης), Παπαβασιλείου, Χριστόπουλος, Μάστορας.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3–0
Αμφίρροπο ματς στο πρώτο ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου η φιλοξενούμενη Νίκη Δροσιάς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κι έχασε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παθιακάκης πέτυχε νωρίς (54’) εκπληκτικό γκολ με κεφαλιά του Μόδεστου Τασιούδη και οι παίκτες της Νίκης αμέσως έχασαν «την γή κάτω από τα πόδια τους»!
Στο 59’ απεβλήθη ο Κόνιαρης για μαρκάρισμα (τάκλιν) από πίσω και η κατάρρευση των φιλοξενουμένων έγινε ακόμη πιο εμφανής. Ο Παθιακάκης με κορυφαίο τον Πετράκη, σημείωσε δύο ακόμη τέρματα με σκόρερ τον Ντρένοβα στο 65’ και το 71’, ολοκληρώνοντας την επικράτηση των γηπεδούχων.
Μετά το 3-0 ο νεαρός Ράπτης είχε δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής και ο Σωτηρόπουλος νέο δοκάρι με πλασέ εξ επαφής.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Βιτσεντζάτος, Τσαλίκογλου.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης (46’ Ράπτης), Κόκα, Τσίγκος, Βουρτσάνης, Αγγελίνας (49’ Γιώτης), Πετράκης, Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα, Μπάσολι.
ΝΙΚΗ: Πολεμίτης, Σινοτρακάι, Μιχαλάκης, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Μηλιώτης (61’ Γεωργόπουλος), Λιβαθινός, Μούρτης, Κόνιαρης, Ασιέγκμπου, Βουγίδης (81’ Πιπέρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money