Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. 2–4


Παιχνίδι δύο ταχυτήτων έγινε στη Νέα Μάκρη! Οι γηπεδούχοι με τις όποιες δυνατότητές τους, κοντράρισαν τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που είχε σε καλή ημέρα τόσο τον Κώστα Τσεβά όσο και τον Τέλη Τσέλια, οι οποίοι έβγαλαν την ομάδα τους «ασπροπρόσωπη»!
Γεγονός είναι ότι οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Ο Εθνικός συμπλήρωσε (με αυτό τον αγώνα) τις υποχρεώσεις του αλλά δυστυχώς υποβιβάσθηκε. Ο προπονητής Απόστολος Ζορμπάς, δήλωσε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ»: «Τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας και πετάμε το μπαλλάκι στην διοίκηση»!
Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτυ στο 42’ σε ανατροπή του Κ. Τσεβά. Το εκτέλεσε ο Τσέλια κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι. Αμέσως μετά (44’) ο Εθνικός κέρδισε κι αυτός πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Τρυφιάτης σημειώνοντας το 1-0. Με την έναρξη του β’ μέρους (48’) ισοφάρισε ο Ανδρεαδάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ, μετά από συνδυασμό με τον Τσέλια (1-1).
Στο 55’ ο Κ. Τσεβάς πέτυχε με κοντινό πλασέ (από ασίστ του Τσέλια) το 1-2. Αλλά ο Μποϊμπέι πάλι με κοντινό πλασέ στο 62’ ισοφάρισε 2-2.
Σε κέφια ο Τσέλια, έκανε ατομική ενέργεια στο 70’, πέρασε 4 αντιπάλους και έβγαλε τετ-α-τετ τον Κ. Τσεβά, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι ξαναέδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-3).
Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 82’ και πάλι ο Κ. Τσεβάς (πέτυχε χατ-τρικ) με ωραίο τελείωμα, ύστερα από πάσα του Χρ. Τσεβά.
Διαιτητές: Λάμπρος – Περδίκης, Γκόντα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ανδρουτσόπουλος (64' Θανόπουλος), Μουτάφης, Σχοινάς, Ελευθερίου (59' Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νικηφοράκης, Τρυφιάτης, Μποϊμπέι (69' Μπάρκα), Τσουρής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης (58' λ.τρ. Σεβδαλής), Αρκουμάνης, Τσέλια, Ανδρεαδάκης, Αρβανιτάκης, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money