Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΜΕ ΜΑΤ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ



Σοβαρά επεισόδια κατήγγειλαν οπαδοί και φίλοι της Μάχης Μαραθώνος ότι συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στο γήπεδο Κρυονερίου. Από τις 19.00’ που έληξε ο αγώνας μέχρι και τις 21.30’, που αποχώρησε η αποστολή της Μάχης Μαραθώνος με συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν αποκλεισμένοι στ’ αποδυτήρια ή τον αγωνιστικό χώρο, καθώς 50 περίπου οπαδοί του Κρυονερίου δημιούργησαν κλίμα μεγάλης αναταραχής εις βάρος παικτών και παραγόντων της Μάχης.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι οπαδοί του Κρυονερίου επιτέθηκαν σε διοικητικούς παράγοντες της ομάδας του Μαραθώνα, την ώρα που επέβαιναν στο λεωφορείο (του Δήμου Μαραθώνος), που ήταν σταθμευμένο στην πλατεία κάτω από το γήπεδο του Κρυονερίου, για το δρομολόγιο της επιστροφής, κι έκαναν ζημιές στο λεωφορείο.
Παράλληλα, οι έξαλλα διαμαρτυρόμενοι κτυπούσαν πόρτες και παράθυρα των αποδυτηρίων του γηπέδου, καθώς η δύναμη της Αστυνομίας βρισκόταν στην απέναντι πλευρά, κοντά στις εξέδρες του γηπέδου. Την μήνι των φίλων του Κρυονερίου δέχθηκαν αρχικά οι διαιτητές Γιάννης Παπάζογλου και Δημήτρης Τζαφόλιας, τους οποίους έβριζαν και μεταξύ άλλων κατηγορούσαν ότι δεν έδωσαν πέναλτυ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.
Παρά την αστυνομική παρουσία, τα επεισόδια συνεχίσθηκαν με μεγαλύτερη ένταση και κλήθηκαν ενισχύσεις από την υπεύθυνη της αστυνομικής δύναμης. Μέχρι να φθάσουν οι ενισχύσεις πέρασε τουλάχιστον μία ώρα και τα επεισόδια συνεχίζονταν στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου. Μέχρι και τα λάστιχα των αυτοκινήτων παικτών της Μάχης, μας καταγγέλθηκε ότι κατάστρεψαν οι χούλιγκανς του Κρυονερίου! Τελικά, γύρω στις 21.30’ ήλθε η διμοιρία των ΜΑΤ και απεχώρησε η ομάδα της Μάχης από το Κρυονέρι, με την συνοδεία της!
* Η φωτογραφία είναι από την αναμονή των παικτών της Μάχης στον πάγκο των αναπληρωματικών του γηπέδου Κρυονερίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money