Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–4



Νίκη (και μάλιστα ευρεία) σωτηρίας, σημείωσε το Κρυονέρι στα Γλυκά Νερά, που λόγω πολλαπλών τραυματισμών και απουσιών, αναγκάσθηκαν να χρησιμοποιήσουν παίκτες που είχαν να αγωνισθούν πολλούς μήνες! Βέβαια και η επιστροφή του Σιατραβάνη με τα χρώματα του Κρυονερίου, δείχνει την ανάγκη που είχαν οι ομάδες για περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις τους… Σημαντική ήταν η απουσία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τσούκα, ο οποίος έφυγε εκτάκτως στην Κέρκυρα για οικογενειακούς λόγους. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν και να νικήσουν!
Το 0-1 πέτυχε στο 31’ ο Κολώτας αφού νωρίτερα ο νεαρός τερματοφύλακας Μερκούρης είχε πιάσει την μπάλλα εκτός περιοχής με τα χέρια, σε πλασέ του Δρακόπουλου!
Στο β’ μέρος το Κρυονέρι έγινε πιο πιεστικό και στο 66’ κέρδισε πέναλτυ και αποβολή, όταν ο Κοντζιάς ανέτρεψε τον Τσαλαπατάνη κι είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 67’ ο Χρυσικόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, σημείωσε το 0-2.
Μετά το ματς εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, οπότε ο Κολώτας έκανε το 0-3 στο 75’ και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο επίσης επανελθών στην ομάδα του Κ. Μανουσάκης στο 86’.
Μέτριοι οι διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κυριακόπουλος, Ντόστης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μερκούρης, Μπουλούμπασης, Χ. Αντωνόπουλος (43’ λ.τρ. Σκρέκης), Βάρδας (22’ λ.τρ. Ντε Ντέους), Κοντζιάς, Τσαουσάι, Θεοφάνους, Νάνος, Μουτζακάς, Γάσπαρης, Θ. Βλάχος (27’ λ.τρ. Μαστορόπουλος).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σταμούλης, Σιατραβάνης, Χουζούρης (85’ Μανουσάκης), Κανταρέλλης, Κολώτας, Βλαχάκης (58’ Ελούνα Αμπέλε – Κόλμπερ), Δρακόπουλος (75’ Δερβένης), Τσαλαπατάνης, Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money