Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4–0



Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, επανήλθε στις νίκες η Λαυρεωτική και επιβλήθηκε γηπεδούχος του Κουβαρά με 4-0. Ήταν μια εύκολη επικράτηση (ειδικά στο β’ ημίχρονο) απέναντι σε ομάδα χωρίς κίνητρο, όπως ο Κουβαράς, που παρατάχθηκε με σύνθεση από την οποία έλειπαν οι γνωστοί «μικροί». Τελευταία έχουν χαθεί από το ρόστερ του Κουβαρά οι νεαροί Αλεξίου και Μοιρασγεντής… Πάντως, σε κάθε αγώνα χρησιμοποιεί και 1-2 νέα παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου!
Στην Λαυρεωτική επανήλθε δυναμικά ο Τζώρας, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Αλέξανδρο Γιαχάεβ, ο οποίος πέτυχε εκπληκτικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής στο «Γ» της εστίας του Μαρκαντώνη. Στο 48' ο Κώστας Παπαδόπουλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ σημείωσε το 2-0 και στο 70' ο Πέτρος Μακρής έκανε το 3-0. Το σκορ έκλεισε στο 80’ ο έμπειρος Γιώργος Χάλαρης (4-0).
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Δομούζης, Τσιρλής.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωσταντίνου, Σέμπρος (71' Μιχαηλίδης), Τζώρας, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Α. Γαχάεβ (63' Μιχαλόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Βουκελάτος (46' Ασλάνι).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Μαρκαντώνης, Λευκάκης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Θεοδωρίδης (56' Δημογιάννης), Φεϊζούλα (58' Σύρος), Πίστας, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (46' Τζανής), Π. Βανγκέλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money