Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1



Η Δόξα Κορωπίου νίκησε τον Παλληνιακό με 2-1 και ισοβάθμησε με τον Νικηφόρο, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος! Ο Γιάννης Μαγγίνας (παρά τις σημαντικές απουσίες παικτών και τα συνεχή προβλήματα) οδηγεί την ομάδα του με μαθηματική ακρίβεια στην σωτηρία. Έτσι, η Δόξα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη και άνοιξε το σκορ στο 36' με πλασέ του Θανόπουλου από την μεγάλη περιοχή, μετά από γύρισμα του Μιχαήλ (1-0). Στο β’ ημίχρονο (63’) πάλι ο Θανόπουλος, πήρε μακρινή μπαλλιά και με ψηλοκρεμαστό σουτ «κρέμασε» τον Αραχωβίτη, σημειώνοντας το 2-0. Ο δραστήριος αλλά άσφαιρος Παλληνιακός, μείωσε στο 80’ όταν ο Καρπούζης έκανε σουτ που απέκρουσε προσωρινά ο Παππάς και ο επερχόμενος Θανατή, με κοντινό πλασέ έκλεισε το σκορ (2-1).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Β. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Λιούμης, Καπουράνης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Αμπεντινάι, Μιχαήλ, Κάρο, Ψαράκης, Θανόπουλος (83' Δήμας), Μπουτσικάρης (55' Κουμπέγια).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας (75' Θανατή), Κυριόπουλος (70' Καββαδίας), Δαραμούσκας, Κούνας, Κάππος (55' Καρπούζης), Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money