Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΗΤΤΗΤΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ 1-2: Το γκολ του Τσουκαλά στο 80'
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–2
Με μεγάλη προσπάθεια και δύναμη, η Άρτεμις νίκησε στο τοπικό ντέρμπυ τον Αήττητο, που δεν πήγε πίσω σε απόδοση. Η διάθεση των παικτών του Αήττητου φάνηκε στο 20’, όταν ο Παναγόπουλος με «ψυχρό» σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε την αντίπαλη άμυνα και τον Καρύμπα, σημειώνοντας το 1-0. Είχαν προηγηθεί δύο εξαιρετικές ενέργειες της Αρτέμιδος, στο 5’ με σουτ του Τζούτζι από το ύψος της περιοχής, που απέκρουσε δύσκολα ο Κονόμι και στο 7’ που το οριζόντιο δοκάρι «σταμάτησε» την μπάλλα σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Φυτιλή από 20 μέτρα. Στο 23’ παραλίγο ο Αήττητος να διπλασίαζε τα τέρματά του, όταν πλασέ του Μασκλαβάνου από κοντά (με τον Καρύμπα να βρίσκεται εκτός θέσης), έσωσε με υπερένταση και προβολή επί της γραμμής τέρματος ο Βασιλείου! Η Άρτεμις επανήλθε στο 38’ με τρομερό σουτ του Γεωργίου από 25 μέτρα, που έστειλε την μπάλλα να κτυπήσει με πάταγο στο οριζόντιο δοκάρι του Κονόμι!
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο μέχρι το 70’ αλλά στο τελευταίο 20λεπτο η Άρτεμις υπερείχε και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο 53’ η ομάδα της Λούτσας είχε διπλή ευκαιρία με τον Φυτιλή αρχικά, το πλασέ του οποίου απέκρουσε προσωρινά ο Κονόμι και νέο πλασέ στην συνέχεια από τον Τσουκαλά (βρισκόταν σε πολύ καλή θέση εντός περιοχής) που έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Ο Αήττητος απάντησε στο 55’, πρώτα με σουτ του Παργιανού που έκοψε η άμυνα και μετά με νέο σουτ του Μασκλαβάνου που έστειλε κι αυτός την μπάλλα άουτ. Ακολούθησε διάστημα με κινήσεις στο κέντρο του γηπέδου, μέχρι το 74’ που ο Κονόμι απέκρουσε με απίστευτη ετοιμότητα, εκπληκτικά, το απροσδόκητα δυνατό σουτ του Τσουκαλά, πιο κοντά από το πέναλτυ. Ήταν απόκρουση μεγάλου τερματοφύλακα!
Τελικά, η τύχη χαμογέλασε στην Αρτέμιδα και ισοφάρισε στο 76’. Ο Τζούτζι έκανε άτσαλο σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλλα αναπήδησε στο ανώμαλο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα του Κονόμι, που έπεσε σε «λάθος χρόνο» λόγω του γκελ της μπάλλας (1-1). Αμέσως αντέδρασε ο Αήττητος και στο 78’ ο Κολάγκι είδε κενό το τέρμα των αντιπάλων, κι έκανε ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλλα πήγαινε κατ’ ευθείαν για γκολ αλλά την τελευταία στιγμή (κυριολεκτικά), ο έμπειρος Καρύμπας άπλωσε το αριστερό του χέρι, βρήκε λίγο την μπάλλα, της άλλαξε πορεία και προσέκρουσε στην συμβολή των δοκών της εστίας του! Δεν πέρασαν δύο λεπτά παιχνιδιού (80’) και ο Τσουκαλάς με σουτ από την μικρή περιοχή (από πάσα του Φυτιλή) πέτυχε το 1-2, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του, μετά την τρομερή αυτή συνάντηση.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Κοντάκης, Λύγκος, Κ. Παπαδόπουλος (46’ Αργ. Φράγκος), Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης (68’ Κουτρουμπής), Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Παργιανός (63’ Χρ. Κουτρουμπίνης), Λάππας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Γεωργίου (66' Αϊδώνης), Καρόκης (57’Διαμάντης), Φυτιλής, Τσουκαλάς (85’ Βετουλαδίτης), Τζούτζι.
* Στο 27’ το ματς διεκόπη για λίγο, επειδή εκτός αγωνιστικού χώρου διαδραματίσθηκε «φονικό» επεισόδιο, όταν ένας «φουσκωτός» τύπος κτύπησε με σιδερογροθιά (;) βετεράνο του Αήττητου που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τα κάγκελα του περιβάλλοντος χώρου του σταδίου «Δημήτρης Δημητρίου», προκαλώντας του αιμάτωμα στο πρόσωπο! Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, το επεισόδια αφορούσε οπαδική βία μεταξύ οργανωμένων οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 4–0
Άνετη επικράτηση των Καλυβίων επί του νεανικού αλλά χλωμού και χωρίς κίνητρο Παμπαιανικού. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 15λεπτο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή κι επισκέπτονταν με αξιώσεις την περιοχή των φιλοξενουμένων. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 19’ όταν σε κτύπημα κόρνερ του Τίμου Τσομπανάκη, έδιωξε πάλι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Παπαζαχαρίου. Στο νέο κόρνερ (20’), ο Χριστόπουλος πλάσαρε από κοντά για το 1-0.
Το 2-0 πέτυχε ο Οικονομίδης με καλοτραβηγμένο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 25’.
Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου είχε μεγάλη ευκαιρία ο Χριστόπουλος με κεφαλιά μόλις άουτ αλλά και 3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ ο Μυρτάι, από πλευράς Παμπαιανικού.
Στο β’ μέρος ο Οικονομίδης με σουτ από την μικρή περιοχή (ύστερα από κτύπημα κόρνερ) σημείωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με εύστοχο κτύπημα (αμφισβητούμενου) πέναλτυ του Γκίνη στο 89’.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Αντ. Βλάχος, Περδίκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Γιαννούλας (79’ Mίτσο), Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης (39’ Μασουράκης), Μάτι, Θεοφ. Τσομπανάκης (68’ Ροκανάς), Οικονομίδης, Γκίνης, Χριστόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Παπαζαχαρίου, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου (82’ Μπρέγιαννης), Λευθεροχωρίτης, Tογιάλλι (52’ Τσεβάς), Π. Αντωνόπουλος, Α. Λαλαούνης, Δάβαρης (65’ Λόκου), Γκόμπλιας, Μυρτάι.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 2–3
Το ματς εξελίχθηκε με πολύ ενδιαφέρον από πάσης απόψεως… Ελαφρώς καλύτερη στο β’ ημίχρονο η Άνοιξη, κατάφερε να ξεπεράσει νικηφόρα και το εμπόδιο του Ραμνούντα στο Γραμματικό.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και ανέτρεψαν το 0-1 που πέτυχε ο Λαγαστής στο 5’, με τέρματα των Νικολέα (1-1) στο 8’ και Ραπτογιάννη (2-1) στο 14’. Στην συνέχεια ο Ραμνούς έχασε κλασικές ευκαιρίες (στο 24’ ο Μαμάης έκανε εξαιρετική απόκρουση) αλλά το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο (2-2) με γκολ του σταθερού σκόρερ Παπιδάκη στο 44’. Για το γκολ αυτό διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι (υποστήριξαν ότι ο σκόρερ ήταν 5 μέτρα οφ-σάιντ).
Στο β’ 45λεπτο η Άνοιξη βελτιώθηκε, πέτυχε το τέρμα της νίκης της (2-3) στο 60’ με τον Λιγωμένο και με καλύτερη φυσική κατάσταση, κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Ντόστης, Μαραγκού. Χαρακτηριστική αναφοράς η πλήρης έλλειψη συνεργασίας του διαιτητή με την «εκτός πάσης λογικής» βοηθό του! Ουδέτεροι θεατές γέλασαν με την ψυχή τους! Αλλά το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σούλος, που ήταν παρών στο γήπεδο, φρόντισε να προστατεύσει …την κυρία! Πάντως, οι παράγοντες του Γραμματικού ήταν «πυρ και μανία» με τα τερτίπια της κυρίας, που ενώ φαίνεται να μην γνωρίζει από κανονισμούς, συνεχώς η αρμόδια Επιτροπή την ορίζει και διαιτητεύει αγώνες.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Τούντας, Χαμάμης, Κοκίνι, Δημ. Κόλλιας, Κούκης (83' Γιάννη), Κων. Κόλλιας (16' Κίτσι), Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος (46' Ζέγκος-Λακαφώσης), Κολώτας, Γιομπάδαλης (86' Κυριάκης), Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λιγωμένος (70' Ραΐσης), Καντιδάκης, Σκούρας, Παπιδάκης, Λαγαστής.

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3–1
Με χατ-τρικ του Λεωνίδα Παπαγεωργίου, ο Ωρωπός κατέβαλε στο β’ ημίχρονο το Καπανδρίτι, που προηγήθηκε στο σκορ αλλά μετά την ήττα του, βρίσκεται πλέον μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι, με πρωταγωνιστές τους Παπαγεωργίου και Μήτρου, έπαιξαν καλά στο β’ μέρος του αγώνα αφού στην αρχή υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και στην συνέχεια είδαν τα …δύσκολα!
Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τους παίκτες του Ωρωπού να ελέγχουν την κατοχή της μπάλλας και τον Κρομμύδα να δημιουργεί καλές ευκαιρίες. Στο 30' ο Φιλλής είχε δοκάρι αλλά στο 38’ ο Αθανασόπουλος άνοιξε το σκορ υπέρ του Καπανδριτίου (0-1). Στο μεταξύ είχε αντικατασταθεί από νωρίς ο Καραμπιτιάνης λόγω τραυματισμού και η ομάδα του Καπανδριτίου στηριζόταν σε λίγους έμπειρους παίκτες.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη. Ο Ωρωπός «σοβαρεύτηκε» και ισοφάρισε στο 54' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου (1-1). Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλία αποβλήθηκε (απευθείας κόκκινη κάρτα), γεγονός που κόστισε στους φιλοξενούμενους τόσο σε δύναμη όσο και σε ψυχικό απόθεμα.
Αντίθετα, οι παίκτες των γηπεδούχων εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα, σημειώνοντας δύο ακόμη γκολ και διαμορφώνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο 64' ο «Λεό» σκόραρε από πλεονεκτική θέση, μετά από ασίστ του Φιλλή (2-1) και στο 78’ πάλι ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το πέναλτυ που κέρδισε ο Λάπα (3-1).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Β. Κανάτας, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Λεων. Παπαγεωργίου (79' Κατσίκας), Μήτρου, Κρομμύδας (53' Ευφραιμίδης), Φιλλής (80' Κολοβός), Αμπάζι.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Αλία, Σελίστα, Βλάχος (89' Μαντάς), Ν. Μελιράς, Καραμπιτιάνης (20' λ.τρ. Αχ. Παπαγεωργίου), Αθανασόπουλος, Φ. Σδράλιας (46' Κάκαρης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–0
Ο  γηπεδούχος Αχιλλέας διέκοψε το νικηφόρο σερί του Άρη Βούλας, με έξι συνεχόμενες νίκες. Πάντως, ο Άρης διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τον τρίτο Ωρωπό.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν «σούπα»! Στο β’ μέρος όμως, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες αλλά εν πέτυχαν γκολ. Ο Βεϊζάι στο 55' και οι Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης στο 70', όπως και ο Μήτσιος στο 88', αστόχησαν σε καλές προσπάθειες. Ο Αχιλλέας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να σκοράρει με τον Τσάκαλο, ο οποίος δεν τα κατάφερε τελικά να βρει τον στόχο.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κάλλης, Βιτσεντζάτος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπακοδήμος, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Καλογήρου, Καρβούνης (83' Γκολλόσι), Τσάκαλος, Μιχαλόπουλος (19' λ.τρ. Σούρμπης).
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (72' Κωστόπουλος), Τριανταφυλλίδης (85' Διγενής), Κριλής (49' Βεϊζάι), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 6–0
Ο πρωτοπόρος Νικολακάκης διέλυσε με 6-0 (ημίχρονο 2-0) τους Νικητές στον αγώνα του γηπέδου της Αγίας Άννας. Επρόκειτο για επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων και πολύ μέτρια εμφάνιση των φιλοξενουμένων, που μετά το αποτέλεσμα αυτό βρέθηκαν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Χατ-τρικ πέτυχε ο Τζένεμ Εγιουρούμ, σημειώνοντας το πρώτο (25’), πέμπτο (65’) και έκτο (76’) γκολ της ομάδας του. Το 2-0 σημείωσε ο Καβάσης στο 30' ενώ ο Καλογερόπουλος ήταν ο σκόρερ του τρίτου (55’) και τέταρτου (57') γκολ. Στο 80' ο Τέρζιεφ είχε δοκάρι.
Διαιτητές: Μπερέτας – Κυριακόπουλος, Πολυχρονιάδης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μίγγιρης, Τέρζιεφ, Νίκας (62' λ.τρ. Πανίδης), Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (57' Τσαπανίδης), Καλλέρης, Μουκάνης (46' Καλογερόπουλος), Καβάσης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής (70' Καίσαρης), Κορωνιάς, Πανουσόπουλος, Στάθ. Αντωνόπουλος, Παν. Αντωνόπουλος, Ντούσης (55' Καραβατάκης), Χαρίσης, Μαλάι, Τσούκα, Στούμπος (80' Τσουκαλάς), Πετράι.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 7–1
Ξεσπάθωσε στα τελευταία παιχνίδια η Ατλαντίς και πέτυχε 10 γκολ σε δύο ματς! Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε εναντίον της ουραγού Δόξας Αγίας Άννας, την οποία κατατρόπωσε με 7-1 αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο 4-0. Οι γηπεδούχοι, με κορυφαίο παίκτη τον Γκατεντασβίλι, δεν είχαν την παραμικρή δυσκολία στο παιχνίδι.
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 16’ Μπερέτης.
2-0: 17’ Γκατεντασβίλι.
3-0: 30’ Δριλάκης.
4-0: 45’ Γκατεντασβίλι (πέναλτυ).
4-1: 46’ Κολονίκης (πέναλτυ).
5-1: 75’ Μπερέτης.
6-1: 80’ Δριλάκης.
7-1: 90’ Καγιάς.
Διαιτητές: Πανούτσος – Τσιρλής, Μπαλάγκα.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Κατσίμπρας, Σβόλης, Μπενέκος, Καγιάς, Πανόπουλος (60' Μπρέγκου), Παππάς (60' Πάντος), Δριλάκης, Τσαδήμας, Γκατεντασβίλι, Μπερέτης (78' Χάλκος).
ΔΟΞΑ Α.Α.: Δαμίγος, Νερούτσος, Σούλης, Ασημακόπουλος, Κολονίκης, Μπίκλης, Βαρθάλης, Λιανός (60' Γαβαλάς), Σταυγιανουδάκης, Γκόγκος, Αρβανίτης (75' Βλάχος), Ελίνι.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–1
Ο Παθιακάκης στάθηκε καλά μέσα στις Αφίδνες αλλά ο γηπεδούχος Αφιδναϊκός –παρά τις απουσίες του- ισοφάρισε και διεκδίκησε στο τέλος επί ίσοις όροις την νίκη. Ο Παθιακάκης παραμένει μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν και χρειάζεται βαθμούς. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις επιθετικές του ενέργειες.
Ο Αφιδναϊκός, δυνατός όπως πάντα, βρέθηκε απέναντι σε μια νεανική ομάδα που είχε καλύτερη φυσική κατάσταση ενώ οι παίκτες που του έλειπαν ήταν αρκετοί και σημαντικοί.
Στο α’ ημίχρονο υπερείχε ο Παθιακάκης και είχε στο 20’ δοκάρι με μακρινό σουτ-βολέ του Μπάσολι. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Τάτση στο 41’, μετά από κτύπημα φάουλ του Μπάσολι (0-1).
Στο ημίχρονο έμεινε εκτός αγώνα ο Ντρένοβα, ατού του Παθιακάκη, με διάστρεμμα αστραγάλου και θα παραμείνει εκτός αγώνων μάλλον για δύο εβδομάδες.
Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο β’ μέρος και ισοφάρισαν στο 63’ με αυστηρό πέναλτυ του Μόδεστου Τασιούδη στον Άλι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Νικολάου (1-1). Στην συνέχεια πίεσαν για κάτι καλύτερο, χωρίς να το καταφέρουν.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσιαλογιάννης, Καραθανάσης. Ο Παθιακάκης διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Ζαχαρόπουλου, επειδή δέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ντρένοβα, όπως και για το πέναλτυ που θεωρούν ανύπαρκτο!
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Βελτανιώτης (65' Κλίσι), Άλι, Καραμήτρος, Τάτσης, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Μ. Τσαλίδης, Ζαχαρόπουλος, Ι. Νικολάου, Σκέλλας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Τζάος, Ρακιτζόπουλος, Τσίγκος, Βουρτσάνης, Γκέος, Πετράκης, Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος (76' Μυλωνάς), Ντρένοβα (46' λ.τρ. Γιώτης), Μπάσολι.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 5–3
Γκολ και θέαμα προσέφερε η Νίκη Δροσιάς, πετυχαίνοντας 5 γκολ, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους φίλους της και απογοητεύοντας τους αντιπάλους της, που δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Οι παίκτες του Σαρωνικού μάλλον υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και αφού προηγήθηκαν στο 5’ με γκολ του Τσώκου (0-1), έμειναν να παρακολουθούν τους παίκτες της Νίκης να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Αποτέλεσμα της καλής απόδοσης της Νίκης, ήταν όχι μόνο να ισοφαρίσει 1-1 με σκόρερ τον Πολύζο (15’), αλλά να πετύχει το 2-1 με κεφαλιά του Μηλιώτη (23’) και το 3-1 με φοβερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής του Σινοτρακάι (35’)! Επίσης, ο Ασιέγκμου έχασε πληθώρα ευκαιριών για περισσότερα τέρματα. Πάντως, στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’) ο Τσώκος μείωσε σε 3-2.
Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο β’ ημίχρονο. Η Νίκη έχανε ευκαιρίες και ο Σαρωνικός «έκπληκτος» προσπαθούσε να βρει τρόπο να πλησιάσει στο σκορ. Ο Πολύζος σκόραρε για το 4-2 στο 55’ και ο Αλεξίου με κτύπημα πέναλτυ (που αρχικά απέκρουσε ο Γκιόκας αλλά νέο σουτ ο εκτελεστής πέτυχε το γκολ) στο 68’ μείωσε πάλι σε 4-3. Ο «χασογκόλης» Ασιέγκμπου στο 80’ με μακρινό σουτ (σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου) διαμόρφωσε το τελικό 5-3.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γκούβας, Βασιλάκος.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Ιωαννίδης, Γεωργόπουλος, Κλ. Μπέτσης (46’ Παναγιωτίδης), Λιβαθινός, Μηλιώτης, Μιχαλάκης (80’ Φυρογένης), Πολύζος (82’ Γ. Πατρινός), Ασιέγκμπου, Βουγίδης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Δρίτσουλας (65’ Τσαούσι), Γεσιλάι, Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Πάτσιος (57’Τοπάλογλου), Πανταζής (52’ Ναυπλιώτης), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–0
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η γηπεδούχος Βουλιαγμένη στον αγώνα με τον Διόνυσο. «Καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας δύο γκολ. Το πρώτο στο 15’ με τον Σταυρόπουλο (1-0) και το δεύτερο στο 30’ με τον Τσιρλή (2-0). Ο Διόνυσος δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Τσουνάκη αλλά αντέδρασε σε κάποιες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια και να αποβληθούν δύο παίκτες, ο προπονητής και ο εκπρόσωπος της ομάδας!
Διαιτητές: Δραγάτης – Λάμπρου, Δουλγεράκης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος, Τσιρλής, Αντάρτης, Καρδαμίτσης, Σταυρόπουλος (75' Καραμέτος), Μανταλώζης, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Χριστόπουλος, Μάστορας (85' Μπακάλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money